ORIFLAME LISELOTTE WATKINS LIP GLOSS İNCELEME YAZISI👩


Geçtiğimiz haftalarda Cecile Ruj yazımda makyaj koleksiyonumu düzenlerken eski ürünlerimi bulduğumdan bahsetmiştim.Eski rujlar, farlar, rimeller çekmecelerimde kalmışlar.Aldığım dönemde kullanıp bırakmışım.Hatta bazıları tekrar moda olmuş😄Acaba yapısı bozulmayanları hiç atmasam mı diye içimden geçirmiyor değilim.Bir de bu kadar çok ürünün ve bazıları da eski olduğundan tabi özelliklerini nasıl hatırlıyorsun diyenler oluyor.Ben blogumu ilk zamanlar güzellik blogu olarak açtığımdan aldığım her ürünü ilk aldığımda hemen fotoğraflarım ve denediğimde ürünün özellikleri hakkında ve bendeki etkileri nasıl diye not alırım.O yüzden hatırlaması zor olmuyor.Bu yazımda da yine koleksiyonumda bulduğum eski ürünlerimden biri olan Oriflame Liselotte Watkins Lip Gloss'u anlatacağım sizlere.



-Ürün ünlü çizer ve ressam Liselotte Watkins ile işbirliği içerisinde oluşturulmuş.Ürünlerin üzerindeki çizimler de ona ait.Gerçekten çok estetik ve hoş bir çizim tarzına sahip.

-Lip gloss olarak geçen ürünün paketlemesi ise tüp şeklinde yapılmış.Plastik malzemeden ve ürünü sıktıkça ucundaki eğimli uygulama kısmına geliyor.Bu kısım da plastikten.

-Şekli eğimli olduğundan ve yapısı da çok sert olmadığı için kolaylıkla uygulanabiliyor.Hatta şekli neredeyse dudak şekline tam uyum sağladığından tek sürüşte bile lip gloss uygulaması yapılabiliyor.

-Dediğim gibi ürünü eski makyaj malzemelerim arasında buldum ve buna rağmen yapısı ve kokusu bozulmamış.Hala sapasağlam duruyor.

-Ürünün yapısından bahsedeyim.Oldukça yoğun bir yapıya sahip.Uyguladığınızda katman gibi bir his bırakıyor.Ayrıca yapışkan bir his de bırakıyor dudaklarda.Ama gün içerisinde bu yapı hafifliyor.

-Pigmentasyonu yüksek ve çok güzel.Bir lip glossa göre yoğun renk verme özelliğine sahip.

-Yoğun, ışıltılı ve parlak görünüm sağlıyor.Bu da çok hoş duruyor.

-Kalıcılığı çok başarılı değil.Çok hafif bir renk ve hafif bir yapı kalıyor.Parlaklığı siliniyor.

-Ürünün kokusunu da çok beğendim.Parfümlü meyveli bir kokuya sahip.

-Son dönemlerin dudak makyaj trendine uyan çok hoş bir ürün.Markanın benzer bir ürünü varsa bakılabilir.


Ürünün bendeki rengi;

Runway Fuchsia- Daha çok pembe tonlarda bir fuşya.Çok hoş, koyu pembe bir renge sahip.İçerisinde bolca ışıltı var.Duruşu çok hoş.


Rengin duruşu.


Oriflame markası, hayvanlar üzerinde deney yapmadığını kendi sitelerinde belirtmiştir.

(Buraya ufak bir not düşmek istiyorum.Hayvan deneyi yapıp yapmayan markaları ilk belirttiğim zamanlarda keşke hepsi dikkat etse diyordum ve sanırım 5 senede neredeyse bütün markalar deney yapmadıklarını yada bıraktıklarını açıkladı.Gerçekten çok mutlu oluyorum bunları görünce.)

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Hayvan üzerinde deney yapmıyor oluşları sevindirici bir haber...
    Hiç böyle plastik tüplü ruĵ görmemiştim. Rengi de çok hoş görünüyor. :)
    Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle:)Evet rengi hoş gerçekten:)Rica ederim:)

      Sil
  2. Çok nadir makyaj yapsamda bu tarz ışıltılı ürünler sürdüğümde Aşk-ı Memnu Nihal aklıma geliyor birde liseli küçük kız ürünü gibi ondan sürünce garip geliyor :D Bozulmamış olmasına da ayrıca şaşırdım eskiden bayat rujları bu tarz glossları uçuk üzerine sürerdik. Yine de cilt konusunda dikkatli olmak gerekiyor sonuçta kimyasal bir şey tarihine göre kullanmak en iyisi olabilir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ürün tasarım olarak biraz daha genç işi gibi:) Dediğin gibi tarihe göre kullanmak daha iyi:)

      Sil
  3. Rengi çok tatlı. Hayvanlar üzerinde deney yapmaması da gayet güzel. 😊

    YanıtlaSil
  4. lip gloss ne güzel bir şey yaaa bu da hoş gibiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok beğeniyorum.Gerçekten bu da harika bir ürün:)

      Sil