CITY COLOR COPPER FAR PALETİ İNCELEME YAZISI🟠


Uygun fiyatlı far paleti seçenekleri arasında bulunan City Color'ın far paletlerinden Nude olanını daha önce blogda incelemiştim, yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.Copper versiyonu da Gratis'e geldiğinde renkler ilgimi çekmişti.Genellikle kullandığım tonlarda olunca ve Nude paletini de beğenince bu palete de şans vermek istedim.Hala satışı var mı bilemiyorum.Bazen onlineda olmasa da mağazalarda satışı olan ürünler oluyor.Uygun fiyatlı far paleti seçenekler arasında olduğu için denk gelirseniz bakın derim.Ürünü yapısıyla, renkleriyle incelemeye başlayalım.


-12 renk içeren far paleti.Gramajlarını 6 renk büyük, 6 renk küçük olacak şekilde ayırmışlar.Renklerden 3'ü mat diğerleri ışıltılı.

-Farların yapıları biraz sert.Yine de parmağa ve fırçaya güzel ürün geliyor.

-Yapısından dolayı uygulandığında farlar göz kapağına çok güzel oturuyor.Sanki farların altına baz uygulamış gibi oluyor.Bu yüzden kalıcılığı da çok başarılı.

-Kolay uygulanıp dağıtılabiliyor

-Fırçayla uygulamada ışıltılıların simleri çok belli olmuyor ama mat farlar güzel dağıtılabiliyor.

-Parmakla uygulama ise kolay oluyor.Özellikle ışıltılı renklerin yansımaları azalmıyor ve tam renk alınabiliyor.

-Sıcak, kızıl ve bakır tonlarda renklere sahip bir palet.Sıcak ve kızıl tonlar benim göz makyajında sevdiğim tonlar olduğu için renklerini beğendim.Bunların dışında palette nude kahve tonları da bulunuyor.

-Pigmentasyonları iyi.Çok yüksek değil.Tam renk almak için fırça ve parmağa daha fazla ürün alınabilir.

-Uygun fiyatlı alınabilecek güzel bir palet.


Paletteki renklerin duruşu;



City Color markası hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar