ECOTOOLS ENHANCING EYE SET | ÇİFT TARAFLI FAR FIRÇA SETİ İNCELEME YAZISI💚

 


Makyaj fırçaları makyaj severler ve makyaj rutini olanlar için koleksiyonda olması gereken parçalardan.Özellikle göz makyajında, makyajın şekline göre farklı şekillerde ve farklı etkilere sahip fırçalar kullanılıyor.Makyaj hobisi olanlar genellikle çeşit çeşit fırça denediklerinden (nereden bildiğimi sormayın:D) her türlü fırça oluyor koleksiyonda.Ama bazen daha pratik, makyaj çantasında az yer kaplayacak ama çok işlevi olacak fırçalar da arıyoruz.Bugün sizlere bu tarz tasarıma sahip bir fırça setinden bahsedeceğim.



-Ecotools'un bu ürünü, çeşitlendirilmiş fırça seti olarak geçiyor.4 farklı fırça balığına sahip iki adet fırça içeren bir set.

-Bütün göz makyajlarına uygun fırça başlarına sahip.

-Fırçalar %100 vegan, hayvan deneyi yapılmamış ve dönüştürülebilir bambudan yapılmış.

-Bambudan yapıldıkları için oldukça hafif yapıya sahipler.

-Paketi çok güzel tasarlanmış.Sade ama çok şirin detaylar var, aşağıda bahsedeceğim.


-Üzerinde motto olarak "güzel bak, güzelce yaşa" yazıyor.Bunun dışında paketin açılacağı kısmın dışına "gerçek güzelliğinin kilidini aç" diye bir yazı eklenmiş.O kısmı açtığınızda ise içinden çok şirin bir kalp çizimi ve altında da "iç güzelliğinizin hiçbir zaman makyaja ihtiyacı yoktur" diye çok hoş bir söz çıkıyor.Paketlemede böyle hoş detayları görünce markaları ayrı bir seviyorum.


Gelelim asıl konumuz olan fırçaların etkilerine:)

-Sette 4 temel göz makyajı fırçası bir arada.Smudge (buğu efekti vermek için), Blend (dağıtma fırçası), Shade (gölgelendirme fırçası) ve Define (derinlik vermek için).

-Fırçaların kılları yumuşak.

-Çok kolay uygulama yapılabiliyor.Kısa sürede çok hoş göz makyajı çıkarılabiliyor fırçalarla.

-Teker teker fırça başlarının etkilerine bakalım.


-Smudge; Kısa, sık ve oval şekle sahip bir fırça.Farların pigmentasyonunu yükseltmede başarılı.Kalem, krem far ve diğer yapıda olan farları dağıtıp buğulu görüntü vermek için ideal bir fırça.Ayrıca glitter uygulamada da çok başarılı.




-Blend; Dar karıştırma fırçası.Düşük göz kapakları ve küçük gözler için far dağıtmada oldukça başarılı bir fırça.Bu tarz göz şekline sahip olanlarda daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Farı çok güzel ve eşit bir şekilde dağıtıp gölge gibi durmasını sağlıyor.

-Smudge ve Blend aynı fırçadalar.


-Shade; Geniş ve yassı karıştırma fırçası.Bu fırça hem farı direkt uygulamada hem de farı dağıtmada çok başarılı.Gölgelendirme işlemi için de iyi.


-Define; Açılı ve ince far fırçası.Bu da derinlik vermek için tasarlanmış bir fırça.Açılı olduğundan gözün dış kısımlarına far uygulanıp hafif dağıtılıp derinlik katılabilir.Ama ben bu fırçayı daha çok koyu farlardan eyeliner görüntüsü oluşturmak için kullanıyorum.Çok güzel ve şekli düzgün eyeliner görüntüsü veriyor.Sık olduğundan da yoğun renk veriyor.Bunun dışında kaş farı uygulamak için de güzel.

-Shade ve Define aynı fırçadalar.


-Benim sıkça kullandığım ve başarılı bulduğum çok kullanışlı bir set.

-Bu set bence fırça koleksiyonunda olması gerekenlerden diye düşünüyorum..İki fırça ile birçok göz makyajı yapabilirsiniz.Minimal tarzı sevenler ve çantada taşımalık çok işlevli fırça arayanlar için çok uygun.

Ecotools, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Teşekkürler paylaşımınız için :) Güzel bir hafta sizinle olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)Size de mutlu haftalar:)

      Sil
  2. Bambudan yapılmış olması gayet güzel bir görüntü vermiş. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, güzel duruyor gerçekten:) Bir de sanırım ilk bu markaya ait bir özellikti bu.

      Sil
  3. yaniiii çok iyi o zamansa pekuu :)

    YanıtlaSil