BOTE MATTE LIPSTICK İNCELEME YAZISI💄

 


Ruj inceleme serimize devam ediyoruz.Bugün Bote markasından bir ruj inceleyeceğiz.Markayı yerel kozmetik mağazalarında gezerken sıkça görmüştüm ama sanırım markadan bu zamana kadar ürün denememiştim.Ürünleri sade tasarıma sahip ama ilgi çekici duruyordu.Cherijamu'nun gönderdiği hediye ruj ile birlikte markayı deneme şansım oldu.Marka hakkında da az çok bir fikrim oluştu.Gelin beraber rujun özelliklerine ve etkilerine bakalım.


-Sade ve klasik ruj tasarımına sahip.

-Katı formda bir ruj.Yapısı çok güzel, hem yumuşacık, nemli hem de yoğun bir yapıya sahip.

-Kolaylıkla uygulanabiliyor.

-Yapısı nemli olmasına rağmen bitişi mat ama kuru görünmüyor dudakta.Daha çok ipeksi bir duruşu var.Hatta dudaktaki kurulukları da belli etmiyor.Bir de bütün durduğundan oldukça hoş bir görüntü katıyor.Duruşunu çok beğendim rujun.

-Pigmentasyonu güzel ve yoğun.Tek katta da kendi rengini veriyor ama dudağın rengini kapatması ve tam renk vermesi için iki kat uygulama yapılabilir.Ben tam renk uygulamadığım zamanlarda parmağıma biraz alıp o şekilde sürüyorum.Böyle de oldukça güzel renk veriyor ve hoş duruyor.

-Stick ruj olduğu için bu rujun da kalıcılığı az.Gün içinde tazeleme isteyen bir ürün.

-Bu üründen sonra marka hakkında az çok fikrim oluştu.Bir ara fiyatları biraz yüksek gibi gelmişti ama rujun yapısı ve etkilerinden markanın ürünlerinin kaliteli olduğu sonucuna vardım.Şu sıralar fiyatları diğer ürünlere göre bir tık daha iyi gibi.

-Genel olarak ruju beğendim.


Rujun bendeki rengi;

06- Mor alt tonlu  bir bordo.Koyu renge sahip.Tam uygulandığında da az uygulanıp dağıtıldığında da renk çok hoş duruyor.Özellikle kış makyajlarına yakışan hoş bir tona sahip.Çok beğendim bu rengi.



Bote markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar