SUPERDRUG FACIAL CLAY MASK İNCELEME YAZISI💧


Cildimin fazla yağlı ve pütür pütür olduğu dönemlerde kil maskeleri ve kil içerikli temizleyiciler çok iyi geliyor.Yağlı ciltlerin cilt bakım rutinlerinde mutlaka olması gereken bir içerik diye düşünüyorum.Özellikle maskeleri çok işe yarıyor.Yağı azaltmalarının dışında cilde başka birçok olumlu etkileri de var.Kil maskelerini cilt problemim olmadığı dönemlerde bile kullanmayı severim ve tek ürün değil de farklı markaların farklı içeriklerdeki kil maskelerini deniyorum.Bu yazımda Superdrug markasından denemiş olduğum kil maskelerini anlatacağım.



Maskeler farklı içerik türlerinde ayrı paketlerde satılıyor.Bir paket içerisinde 15 ml ürün var ve yaklaşık 3 kullanıma yetiyor.Ama paketi açtığınızda maskenin kuruma sorunu olduğundan paketin ağzını sıkıca kıvırıp kapatarak muhafaza etmenizi öneririm.Yapıları ince ve uygulama sonrasında yormayan bir yapıya dönüşüyor.Cilde masaj yapılarak uygulanıyor ve sonrasın 10-15 dakika bekletilip bol suyla durulanıyor.Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka ve veganlar için uygun bir ürün olduğu belirtilmiş.Denemiş olduğum çeşitleri ayrı ayrı inceleyelim.


Cooling Cucumber Clay Mask- Cildinizi salatalığın ferahlığıyla canlandırın!İçeriğindeki salatalık özü ve deniz mineralleri ile cildinize taze bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.Cildi yeniler ve arındırır.Hassas ciltler için üretilmiştir.Ürünün cildimdeki gözle görülür etkisi; cildimi kurutmadan fazla yağdan arındırması oldu.Cildimi yumuşacık yaptı ve taze bir his bıraktı.Ben çok fazla ferahlatıcı etkisini göremedim.

Purifying Dead Sea and Witch Hazel Clay Mask- Yağlı ciltlere özel bu maske içeriğindeki okaliptus ve limon ile cildinize tazelenmiş bir his bırakmaya, fındık ve söğüt kabuğu özleri ile gözenekleri temizlemeye yardımcı olur.Derinlemesine temizler ve aydınlatır.Gözenekleri güzel bir şekilde arındırıyor.Durulama sonrasında cildi pamuk gibi yumuşacık yapıyor.Uygulama sırasında ferah bir his veriyor ve durulandıktan sonra da bu his biraz kalıyor.Cildin nem dengesini bozmadan cildi yağdan arındırıyor.

Cildi yormayan ve ağır, kuru bir his bırakmayan maskelerdi.Severek kullandığım ürünlerden oldu.


Maskelerin içerikleri yukarıdaki resimdedir.

Superdrug, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Şu maskeleri kullanmadım ama diğerlerinde yüze verdiği ferahlık hoş bir his. 😊

    YanıtlaSil
  2. bunlar da olumlu görüş pikiş :)

    YanıtlaSil
  3. Cildi yormamasına sevindim. Kil maskesi maalesef benim cildimi tamamen mahvediyor ve cildim olduğu gibi sivilce oluyor. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa o zaman hiç kullanma:( Genellikle biraz kurutur da, belki tahriş ediyordur.

      Sil
  4. tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil