RANCHOS DOLU DOLU ATIŞTIRMALIK KRAKER TADIM YAZISI🥨

 


Marketlerin indirim ve aktüel reyonlarına gelen ürünlerden genellikle ilgimi çeken tatlı atıştırmalıklar olur.Ama yeni gelen ve ilgimi çeken tuzlu atıştırmalıklar olursa da denemek için alıyorum arada bir.Açıkçası tuzlu atıştırmalıkları çok sık tüketmiyorum.Genellikle de pirinç patlağı tüketmeyi seviyorum.Ama dediğim gibi ilgimi çeken değişik ürünler olduğu zaman da meraktan alıyorum.Ranchos Dolu Dolu krakerler de markete ilk geldiği zaman dikkatimi çekmişti.Alıp denedim ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.



Kraker, tuzlu atıştırmalıklar arasında en az sevdiğim atıştırmalıklardır, pek aramam açıkçası.Ama bu içi dolgulu olan krakerleri görünce merak ettim.Bu atıştırmalığın dış kısmı yastık gibi şekle sahip, bildiğimiz kraker ve içi ise çeşidine göre aromalı dolgu içeriyor.Krakerler oldukça taze ve kıtır kıtır.Tuz oranı iyi.İç dolgularının miktarı ise güzel geldi bana.Bu dolgular yoğun kıvamda.Hem krakerin kıtırlığından hem de iç dolgusunun lezzetinden keyif alıyorsunuz yerken.Ancak kraker olmasına rağmen iç dolgularının verdiği yoğun tattan dolayı hafif bir atıştırmalık olduğunu söyleyemeyeceğim.Yine de dolgulu kraker fikri ve ortaya çıkan atıştırmalık benim hoşuma gitti.Benim denediğim çeşitlerine de bir göz atalım.


Cheddar Peynir Dolgulu

Cheddar peynirinin aroması zaten yoğun.Krakeri yerken de bu yoğun aromayı alıyorsunuz.Peynir tadı geliyor.Bana çok yapay bir tat da gelmedi.Kraker ve peynir ikilisi zaten çok yakışan bir lezzet.Bu yüzden Ranchos Dolu Dolu'nun cheddarlı versiyonu da lezzetli olmuş.İki çeşit denedim ve içlerinden beğendiğim bu oldu.Ürünün içindekilere yukarıdaki resimden bakabilirsiniz.




Acı Kırmızı Biber Dolgulu Kraker
Tüketmeyi en sevdiğim tatlardan biri de acı olduğu için bu konuda da bir miktar gurmeyim diyebilirim:) Krakerin acılı versiyonundaki dolgunun acısı bana çok yoğun gelmedi.Ama dediğim gibi yoğun acılı tatlar da yiyebildiğimden bana öyle gelmiş olabilir.Acı tada alışkın olmayanlar için yada sık tüketmeyenler için acısı bir miktar daha normal gelebilir.Ürünün içindekileri yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Afiyet olsun size. Eskiden çocuklara gözleri kalmasın diye arada bir kraker tarzı ürünler alırdım. Büyüdüler ve bizim eve girmez oldu bu ürünler. Atıştırmalık söz konusu oldu mu, kendim bir şeyler yapıyorum. Gençler için güzel atıştırmalıklar olabilir sizin paylaştığınız. :)
    Teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzelini yapıyorsunuz bence:) Rica ederim ne demek:)

      Sil
  2. çedar denerim acılı yiyemiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Peynir kokan ürünleri pek sevmiyorum peynir sevsemde acı da pek sevmem sanki bana göre değil gibi.. Hoşuna gitmesine sevindim. :)

    YanıtlaSil