INGLOT FREEDOM SYSTEM EYE SHADOW İNCELEME YAZISI🍎

 


Inglot markası yüksek fiyatlı markalar arasında en sevdiklerim arasında.Markanın hemen hemen her ürünü oldukça popüler ama özellikle Duraline, jel eyeliner ve tekli farları en sık satın alınan ürünlerinden.Tekli farları ayrı ayrı satın alıp kendi paletinizi oluşturabiliyorsunuz.Bu sistem ilk çıktığında çok hoşuma gitmişti.Tek tek satılan bu farların alt kısımları metalden ve genellikle boş paletlerin de taban kısımlarında mıknatıslı oluyor.Böylece kolay bir şekilde palete oturtabiliyorsunuz farları.Ben şimdilik palet almadım ama ileride elimde bulunan bu tekli farlar için almayı düşünüyorum.Gelin Inglot'un bu tekli olarak satılan Freedom System Eye Shadow farlarını inceleyelim.


-Freedom System olarak geçen bu farlar tamamen kendi isteğiniz ve zevkinize göre seçtiğiniz renk ve çeşitlerle oluşturduğunuz farlardan oluşuyor.Tek tek, ayrı satılıyorlar.

-Yapısı pudra.İnce yapıya sahip ama toz olduğu belli oluyor.Matlar tamamen pudra yapıdayken ışıltılılar biraz daha kremsi ve yumuşak yapıya sahip.

-Farlar tozutuyor ve uygulama yaparken göz altına dökülme yapıyor.Bu yüzden farları, ten makyajı yapmadan, kapatıcı uygulamadan önce uygulamanız daha iyi olur.

-Pigmentasyonu yüksek.Mat farların ışıltılılara göre pigmentasyonu bir miktar daha az.Işıltılı renklerden tam renk alabiliyorsunuz matlar bir tık daha az renk veriyor.

-Uygulaması biraz zor.Özellikle mat farlar uygulandığı yere hemen yapışıyor ve çok zor dağıtılıyor.Eşit dağılmıyor.

-Fırçayla uygulaması orta kolaylıkta.Güzel ve eşit dağıtılabilmesi için fırçaya az bir miktar alıp hafif ve dairesel hareketlerle uygulama yapmak lazım.

-Parmakla dağıtması çok zor.Sürdüğünüz yere yapıştığı için eşit dağılmıyor.Bu özellikle mat farlarda oluyor.Işıltılılar biraz daha kremsi olduğu için parmakla uygulanması biraz daha kolay ve güzel oluyor.

-Ben 3 çeşidini denedim.Raibow; 3 tonlu olan, Mat ve Işıltılı olanlar.

-Rainbow olanı pratik bir şekilde uygulamak çok zor.Direkt o şekilde uygulanamıyor.Tonlar birbirine çok yakın olduğu için uygulandığında ton farkı belli olmuyor.

-Kalıcılığı çok başarılı.

Bendeki renklere de bakalım.Doğum günü hediyesi olarak bir arkadaşımın hediyesiydi bu farlar ve çok beğendim renkleri.





Sırasıyla duruşları; 296, 301, 302, 419, 110.

-296, 301, 302 ve 110 mat yapılılar.110 Rainbow olan.

-Aralarında en sevdiğim 302; müthiş bir acı kahve tonu ve ışıltılı olan 419 oldu.

Inglot, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Teşekkürler paylaşım için güzel bir ay sizinle olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Size de güzel bir ay diliyorum:)

      Sil
  2. Kırmızı tonlarını merak ediyorum denemek lazım 🤭

    YanıtlaSil
  3. mavinin tonları çok güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama uygulandığında böyle durmuyor maalesef:/

      Sil