UCANBE AROMAS EYESHADOW PALETTE İNCELEME YAZISI💜

 


Far paleti, bir dönem almayı ve kullanmayı en çok sevdiğim kozmetik ürünüydü.Hatta makyaj koleksiyonumun büyük bir çoğunluğunu far paletleri oluşturuyor:) Bunu bilen bir arkadaşım doğum günümde bana, bu yazımda sizlere anlatacağım çok güzel bir far paleti hediye etmişti.Marka o dönemlerde sıkı takip ettiğim, ürünlerini denemek istediğim bir markaydı.Uygun fiyatlı ve genellikle muadil çıkaran bir markaydı ayrıca.Bu paletle birlikte markayı deneme şansım oldu.Gelin beraber paleti ve renkleri inceleyelim.


-Yüksek pigmentasyona sahip, kolay dağılabilen farlar içerir.

-Sürülmeye hazır 4 yapıda, 18 adet far içerir.11 yumuşak yapılı mat, 4 katkısız glitter(ışıltılı far), 3 sıkıştırılmış pigment.Kendi makyajınızı oluşturmak için karıştırıp sürün.Işıltılı bir bitiş için ışıltılı farları göz kapaklarınızın ortasına yada tamamına uygulayın.Daha parlak görüntü için parmağınızla bir kat daha uygulama yapın.Parlaklığı daha eğlenceli hale getirmek için pigmentleri yassı bir far fırçasıyla tüm göz kapağınıza yada göz hattınıza uygulayın.

-Yapıları çok güzel.Matlar incecik ve yumuşacık pudra yapıda, ışıltılıların yapısı kremsi, glitterların ise yapısı daha kremsi jel gibi.

-Matları fırçayla ve parmakla uygulayıp dağıtmak oldukça kolay.Işıltılıların fırçayla uygulanması ve dağıtılması zor.Sürümü kolay fakat fırçadan göz kapağına sadece sim geçiyor.Renkleri belli olmuyor.Pigmentler ise şahane.Özellikle parmakla uyguladığınızda çok güzel duruyor.Dağıtma yada sürme şeklinde değil de parmakla bastırarak uygulanınca müthiş duruyor.

-Genel olarak çok kolay ve eşit dağıtılıyor farlar.

-Pigmentler ve ışıltılılar uygulama yaparken göz altına dökülme yapıyor.Bu yüzden bu paletle önce göz makyajını yapmak daha iyi oluyor.

-Işıltılı farlar fırçayla uygulanması zor.Bu şekilde duruşu da sim sim.

-Pigmentasyonu çok iyi.Matlar bile tam renk veriyor.Yalnız ışıltılılardan tam renk alabilmek için parmakla uygulamak ve bolca ürün almak gerekiyor.

-Huda Beauty New Nude far paletine muadil gösteriliyor bu palet.Yani birebir olmasa da hemen hemen aynı duruyor.Bu paletin yapı ve renkleri de güzel bence.

-Genellikle mor-lila ve kızıl tonlara sahip renkler içeren bir palet.

-Renkleri ve yapıları çok güzel bir palet.Kullanmayı en sevdiğim paletlerimden.

Renklerin duruşuna da bakalım.


Şu renklere bakar mısınız ya😍




Paletteki renklerin duruşları sırasıyla yukarıdaki resimlerdedir.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.


Ucanbe, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Renkler çok hoş, kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum bu paletteki renkleri:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. içi dışı her şeyi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ara kızım merak saldı özellikle morlu parıltılı renklere ☺️

    YanıtlaSil