BEE BEAUTY SİYAH NOKTA KARŞITI TEMİZLEME BANTLARI İNCELEME YAZISI⚫


Burun üzerindeki siyah noktalar hem görüntü hem de hissiyat olarak rahatsız eden bir durum.Cilt bakımında da en sık karşılaşılan problemlerden biri.Uzun vadeli çözüm için rutin bir şekilde cilt bakımına devam etmek gerekiyor.Siyah noktaları sık sık temizledikten sonra hemen gözenek sıkılaştırma etkili bir ürün kullanmak gerekiyor.Siyah noktaları temizlemenin birçok yöntemi var.Ama en pratiği ve doğru ürünü de bulduğunuzda en etkilisi burun bantları oluyor.Ben genellikle Rituel de Beaute'nin burun bantlarını kullanıyordum.Bu sefer değişiklik olsun dedim ve fiyatı da uygun olunca belki alternatif olur diye düşünerek Bee Beauty'nin burun maskelerini denedim.Yorumlarımı da sizlerle paylaşmak istedim.


-Siyah noktayı, kiri ve yağı giderir.

-Derinlemesine ve hassas temizler.

-Cildi temizler ve arındırır.Gözenekleri sıkılaştırır.

-İçerisinde 6 adet maske bulunuyor.Paketi hariç içerisinde korumalı bir paket daha var.Bu şekilde muhafaza etmesi daha kolay oluyor.

-Ben iki çeşidini denedim.Onları ayrı ayrı inceleyelim.


Aktif Karbon İçerikli Burun Bandı

Maskenin kumaşı Aloe Vera'lı olana göre daha ince ve rahat.Burun üzerine kolay yerleşiyor ve her yeri kaplıyor.Yapıştığı kısımlardaki gözenekleri ve siyah noktaları bir miktar temizliyor.Ama maske cilde tam yapışmıyor çoğunlukla.Ve yapışmadığı içinde sadece cilt yüzeyindeki hafif pütürleri ve ölü derileri alıyor.Siyah noktalara herhangi bir etkisi olmuyor.Yani maskeyi çıkardığımda burun üzerimdeki siyah noktalar temizlenmemiş oluyor.Çok iyi etki etmiyor maalesef.


Aktif Karbon İçerikli Burun Bandı'nın içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Aloe Vera İçerikli Burun Bandı

Maskelerin içerikleri üzerinde yazıyor ama bu içeriklerin ne faydası olacağı yazmıyor.Bu maskenin kumaşı orta sertlikteydi.Maske kuruduktan sonra çıkarırken hafif acıtıyor cildi.Çok derin olan siyah noktaları temizlemese de siyah noktaları ve gözenekleri temizlemede iyi.Eğer maske tam ve her yeri kaplayacak kadar yapışmışsa en küçük siyah noktalara bile ulaşıyor.Ama bu maskede de diğerinde olduğu gibi cilde yapışma problemi var.Hafif nemliyken ve ıslakken iki şekilde de denedim ama maske kuruyunca sanki cilde hiç yapışmamış gibi oluyor.Böyle olunca da siyah noktaları temizlemiyor tabii.Yani sanki siyah noktaları temizlemesi maskenin cilde yapışma şansına bağlı :D


Aloe Vera İçerikli Burun Bandı'nın içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.

Bu maskeler acaba fiyat performans ürünü olabilir mi diye inceledim ama maalesef etkilerini beğenmedim.Yani pek etkisi olmadı da diyebilirim.

Bee Beauty, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Neyse ki siyah nokta problemim yok. :)
    Ürünün yapışma özelliği sınıfta kalmış sanırım. :)
    Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MaşAllah diyelim o zaman:) Evet, maalesef:/ Rica ederim:)

      Sil
  2. hıms tavsiye edilmez yanii :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir inceleme olmuş. Fakat ben bir doktordan bu bantların vücut için sağlıklı olmadığını duydum. Ne kadar doğru tartışılır? 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru olabilir.Cilt bariyerine zarar veriyor olabilir.

      Sil