RIVAL DE YOUNG RAINBOW SHIMMER PALETTE İNCELEME YAZISI🦄


Dönem dönem Gratis, Watsons, Rossmann gibi mağazalara inanılmaz güzel ve tam koleksiyonluk ürünler geliyor.Kimisi sürekli satışta olsa da kimisi de sınırlı üretim şeklinde satılıyor.Eskiden bu tarz ürünlerin sıkı takipçisiydim ve o dönemlerde ilgi alanım olduğundan da bu tarz ürünleri pek kaçırmıyordum:) Bunlardan birisi de Rossmann'larda atılan Rival de Young markasının Rainbow Shimmer Paleti'ydi.İlk keşfedildiğinde birçok kişi tarafından çok beğenilince ve bir miktarda sıra dışı bir ürün olunca ben de koleksiyona eklemek istedim.Ürün hakkındaki yorumlarımı da sizlerle paylaşmak istedim.


-Gökkuşağı ismini verdikleri bu palet unicorn temalı.Tasarımı sade olsa da paketlemesinde unicorn temasını düşündüğümüzde akla gelen o yansımalı gri tonu kullanmışlar.

-Paletin sanırım tek rengi var ve ismi de 01 Last Unicorn.Paletteki renklere baktığımızda da yine unicorn temasını andıran oldukça orijinal renkler bulunuyor.

-Palet içerisinde 6 adet ışıltılı far bulunuyor.Renkler genellikle açık tonlarda ve inanılmaz güzel ve bol ışıltıya sahipler.Hafif bir metalik yansımaya sahipler.

-Renklerin pigmentasyonları tonları açık olmasına rağmen güzel.

-Farların yapıları ince ve yumuşak.Kolaylıkla uygulanıp dağıtılabiliyor.

-Far olarak inanılmaz güzel duruyorlar.Gloss gibi bir ışıltı katıyor göz makyajına.Bu şekilde pigmentasyonu ve ışıltıları çok güzel belli oluyor.Ayrıca parmakla da farla uygulamada da oldukça başarılı.Kolay dağılıyor ve pigmentasyonu zayıflamıyor.

-Far paleti olarak geçen bu ürün kullanıcılar tarafından aydınlatıcı olarak da kullanılıp beğenilmişti.Zaten her bir farın boyutu da aydınlatıcı paletini anımsatacak kadar büyük.

-Aydınlatıcı olarak hafif bir doğal duruşu var.Ama yine de simleri belli olduğundan aydınlatıcı olarak kullanmak zor.Gün ışığında metalik ve sim sim duruyor.Fırçayla aydınlatıcı gibi kullanmak zor oluyor.Çok zor dağıtılıyor.Sadece renklerinden dolayı farklı makyajlar için aydınlatıcı olarak tercih edilebilir.

-Ürünü göz makyajında çok beğendim.



Renklerin sırasıyla duruşuna yukarıdaki resimden bakabilirsiniz.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.


Rival de Young markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. rossmandan en çok renk mendilleri alıyorum, çamaşır makinası için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de denemek istiyorum.Bir türlü alamadım, unutup duruyorum:)

      Sil
  2. Renkler güzel görünüyor. Parlaklığı ve duruşunu beğendim. 😊

    YanıtlaSil
  3. Hiç bilmediğim ürünleri senden öğreniyorum vallahi. Sen göz makyajında beğensende ben beğenmedim valla ışıltılı sanki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel:) Işıltılı renkleri sevdiğim için beğendim bayağı:) Sen daha çok mat renkleri seviyorsun galiba:)

      Sil
  4. Renkleri ne kadar güzel, bayıldım😊 Bu markanın Candy far paleti var, o da çok hoşuma gidiyor ama deney yapıp yapmadığı konusunda bir bilgi göremeyince almadım😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi:) Bir bakayım o palete, duymamıştım daha önce ama deney olayını bilmediğimden almam herhalde.

      Sil
  5. Renklerini çok beğendim. Ne güzel, ışıl ışıl...:)
    Deneyip değerli paylaşımınıza yürekten teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil