ALIX AVIEN BROW POWDER İNCELEME YAZISI🟤


Alix Avien markasının bir ara BİM indirimlerine birçok ürünü gelirdi.Hatta bu ürünlerle markayı keşfedenimiz de çoktur.Genellikle ürünleri başarılı olan bir marka.Bir de bu tarz indirime gelen ürünlerinden ilginç ve ilgi çekici ürünleri de oluyordu.Benim indirime gelen ürünlerden ilgimi çeken, bana ilginç gelen Alix Avien ürünlerinden biri bu yazımda sizlere anlatacağım Brow Powder'ı.Daha önce kaş farı tabirini çok duymuş ve bu türde ürünler kullanmıştım.Ama gerçek anlamda kaş pudrası olarak satılan bir ürünü ilk kez denedim.Beraber ürünün özelliklerine ve etkilerine bakalım.


-Likit eyeliner şeklinde tasarlanmış ambalaja sahip.İçerisinde toz formda pudra bulunuyor.Aplikatörü ise süngerimsi ve ince.Oldukça değişik bir ürün.

-İçindeki pudranın yapısı sıkıştırılmış değil de serbest tozlar halinde.Bu yüzden aplikatörü çıkarırken ve uygulama yaparken çevreye dökülme yapabildiğinden dikkatli kullanmakta fayda var.Özellikle makyajda uygulama yaparken cilde dökülme yaptığı için ten makyajında bozulmalar yapabiliyor.Bu yüzden bu ürünün kullanılacağı zaman ten makyajından önce uygulanması daha iyi olabilir.Sadece cilde değil yere ve kıyafetinize de dökülme yapıyor, bu konuda da dikkatli olmak gerek.

-Çok pigmentli bir kaş pudrası.Bayağı renk veriyor kaşa ama bu da kaş makyajının doğal durmasını engelliyor.Uygulama sonrasında kaş fırçasıyla dağıtıp yumuşatmak gerekiyor mutlaka.

-Kaşlara daha yoğun ve gür bir görünüm veriyor.

-Ben ürünü, aplikatördeki fazlalığı alarak sadece kaşımda boşluk olan kısımlara hafif uygulayıp dağıtarak kullanıyorum.Bu şekilde daha doğal duruyor.

-Bendek rengi 2; kızıllık barındıran koyu kahverengi.Tam kaş rengimde ama yoğun renk verdiğinden kaşlarımda doğal durmuyor.

-İncelemesi değişik bir üründü ama biraz kullanışsız geldi bana.



Alix Avien markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Kaşlarla ilgili uygulamalara epey cahilim. Daha doğrusu makyajla aram iyi olmadığından kaşlarımla ilgilenmek aklıma gelmiyor. :)
    Bu ürünü kullanırken etrafa dökülme yapması hoş değil tabii. Makyajını, saçını yap, süslen, sonra da temizlik yap. Bir an gözümde canlandı. :))
    Paylaşımınız için size teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay olur mu öyle demeyin.Makyaj sevenler biraz detaylı inceliyorlar bu tarz şeyleri:) Bir de makyajı bozma ihtimali de oluyor:/ Rica ederim:)

      Sil
  2. marka güzel de bu ürün güzel değil yani pekuu :)

    YanıtlaSil
  3. Hoş renkler seçiyorsun beğeniyorum genelde çoğunu 😀

    YanıtlaSil