NATURALOVE CAT SERIES MAKYAJ FIRÇASI İNCELEME YAZISI🐈


Bim'in konseptli indirim günlerini seviyorum.Daha önce farklı temalardaki indirim dönemlerinden aldığım birkaç ürünü blogda paylaşmıştım.Bu yazımda bahsedeceğim fırçalar, Bim'in kedi temalı indirim dönemlerinde satılıyordu.O hafta kedi temalı, kedi figürlü birçok ürün satılmıştı.Benim de çoğu kimse gibi sevdiğim bir tema olunca o gün gidip ürünlere baktım.Aklımda da kedi temalı makyaj fırçaları vardı ve bulunca aldım.Uzun zamandır kullanıyorum ve yorumlarımı burada paylaşmak istedim.


-Ben seriden pudra fırçaları aldım.Fırçaların iki rengi vardı.Fiyatı uygun olduğundan ikisini de makyaj koleksiyonuma eklemek istedim.Ürün üzerinde fırçalar hakkında; pudra uygulaması için tasarlanmıştır, makyajınızı sabitleyerek matlık ve pürüzsüzlük kazandırmaya yardımcı olur, yazıyor.

-Fırçaların tasarımı çok güzel.İki renk de çok hoş ama ben pembe olanı daha çok sevdim.Ama fırçaların tasarımında en sevdiğim kısım üst kısmında bulunan pati deseni oldu.Bu desen fırçalara işlendiği için daha da hoş duruyor.Görünce inanılmaz şirin geldi bana ve ilk alma sebebim de bu oldu:)

-Fırçaların kılları yumuşak, cilde zarar vermiyor.Düz şekle sahip.Bu da pudra uygulamasında kolaylık sağlıyor.

-Fırçalara bayağı bir ürün alınıyor.Pudranın pigmentasyonunu azaltmıyor.Uygulama esnasında da yüze bolca ürün aktarıyor.

-Ürün açıklamasında da yazdığı gibi bu fırçalarla yapılan uygulama sonrasında ciltte mat ve pürüzsüz bir görünüm oluşuyor.

-Fırçaları cilde sürerek değil de pıt pıt hareketlerle hafif vurarak uygulama yapınca daha iyi sonuç alınıyor.

-Dağıtma konusunda iki renk farklılık gösteriyor ama genel olarak incelediğimde bu konuda orta performansa sahipler diyebilirim.

-Fırçaların ikisi de aynı işlem için yani pudra fırçası olarak geçiyor ama pembe olanı daha geniş bir fırça şekline sahip ve daha güzel dağıtıyor.Siyah olan ürünü dağıtmadan çok cilde yapıştırıyor.Tabii dağıttıkça bu görünüm hafifliyor.Fırça kılları aynı materyale sahip, sanırım şekillerinde farklılık olduğundan dolayı dağıtma konusunda farklılıkları var.

-Pudra dışında allık ve bronzer dağıtma konusunda da fena değiller.Ama ben bu işlemler için değil de daha çok pudra uygulamak için kullanıyorum bu fırçaları.

-Şekli ve tasarımı inanılmaz güzel.Kullanmasam bile sırf tasarımı yüzünden alabilirdim.Zaten bu yüzden iki rengini de aldım:) İkisi de hem şık hem de şirin duruyorlar.Büyük ihtimalle yine kedi konseptli bir indirim günü olur Bim'de ve bu fırçalar tekrar satılabilir diye düşünüyorum.


😍


Naturalove markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Teşekkürler paylaşımınız için, güzel bir yaz mevsimi sizinle olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Size de güzel bir yaz diliyorum:)

      Sil
  2. Görünümleri gerçekten de hoş duruyor. :) Deneyip harika anlatımınızla paylaştığınız için teşekkür ediyorum size. Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
  3. pikuuu kediler aklımızda olsuuun :)

    YanıtlaSil
  4. Yaa😍 Bunlar ne😊 Aşırı tatlı ve güzel, sırf tasarımları için alınır kesinlikle😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi🙂 Bazen çok şirin ürünler üretiyorlar🙂

      Sil
  5. Tam kızıma göre bu ara pek meraklı makyaja 😀

    YanıtlaSil