NYX BAKED BLUSH İNCELEME YAZISI🎀

 


Allık eskiden günlük makyajımda çok aramadığım bir üründü ama uzun zamandır allığın da doğal ve günlük makyajların temel parçalarından biri olduğunu keşfettim.Cilde daha renkli ve sağlıklı bir görüntü kattığından günlük makyajı daha güzel bir hale getiriyor.Bazen yoğun allık uygulamayı seviyorum ama günlük makyajımda tercihim genellikle rengini belli edecek kadar uygulamadan yana oluyor.Bir de son dönemlerde likit allık gibi büyük kolaylık sağlayan ürünler çıktı.Bunları kullanmak daha kolay oluyor ama elimde eski toz allıklarım da bulunuyor ve bunların renkleri o kadar güzel ki ne kadar likit allık sevsem de elim sık sık pudra olanlara gidiyor:) Kullandığım pudra allıklardan biri olan NYX Baked Blush'ı anlatmak istedim bugün sizlere.


-Terakota, baked denilen pişirilmiş pudra tarzında bir toz ürün.Ürünün diğer önemli özelliği allık, bronzer ve aydınlatıcı etkilerinin hepsine sahip olması.

-Tasarımı sade ama acayip şık.Ambalaj üzerinde çok şirin bir kurdele detayı var.Bazı ürünlerin tasarımı bile ürünü sevmeye yeter ya bu da benim için öyle ürünlerden:) Ama etkileri ve duruşuna da hayran kaldım tabii.

-Ürün çok ince pudra şeklinde.Yumuşak bir yapısı var.Uygulaması ve dağıtması oldukça kolay.Cilde yapışmadan kolayca ve eşit bir şekilde dağıtılabiliyor.

-Pigmentasyonu az.Ama ürün aldıkça çoğaltılabildiğinden bu yönü çok eksik kalmıyor.

-Allık olarak inanılmaz güzel ve doğal bir duruşu var.Günlük kullanım için oldukça uygun.Aydınlatıcı etkiye de sahip olduğundan hafif yansımalı bir şekilde hoş bir duruşa da sahip.

-Aydınlatıcı olarak, ayrı bir aydınlatıcı uygulamanmış gibi yoğun bir etkisi olmasa da, uygulandığı kısımlara ıslak ve doğal görünümlü bir aydınlatma etkisi sağlıyor.

-Bronzer etkisi de yine ayrı bir bronzer uygulanmış görünümünden çok cildi ısıtma ve cilde sıcak bir ton katma efekti sağlıyor.Cildi bir tık daha sıcak-bronz görünüm sağlıyor.

-Bu üç etki incelendiğinde allık etkisi daha fazla olan bir ürün.Ama bronzer ve aydınlatıcı etkisi de görülür şekilde.

-Ciltte çok hoş duruyor.Cilde doğal bir renk katarken aynı zamanda daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

-Benim çok sevdiğim bir ürün oldu.Bir de bendeki rengine bakalım.


BBL08 Passion- İçerisinde altın rengi ışıltı-yansıma bulunan, bakır alt tonlu bir turuncu.Ciltte de turuncu-bakır arası duruyor.Tam yaz makyajlarına uyacak müthiş bir renk.Renk canlı gibi görünse de bronz bir efekt de sağlıyor.Renginden dolayı da cilde sıcaklık katıyor.Bu tarz renklere çoğu kişinin eli gitmiyor genellikle ama bu allığı kullanırken rengin ciltte doğal ve aynı zamanda inanılmaz hoş durduğunu fark ettim.Deneme şansınız olursa, cildinizde bu tonlarda allığın duruşuna bir bakın derim:)



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



NYX, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Sevgili diaryofmeri, fotoğraflara eklediğiniz yaprakları çok beğendim. Allığın rengiyle hoş bir görüntü oluşmuş. :)
    Bu ürün, güzelmiş. İyi günlerde kullanın.
    Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Annemin begonvil çiçeklerinden dökülen yapraklar:) Evet, güzel bir ürün gerçekten:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. terekot pişmiş taş toprak yanii eskiden hani roma bizans döneminde yapılan süs eşyaları bundan yapılıyormuştu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet:) Kozmetikte de pudra ürünlerde sık kullanılan bir tabir:)

      Sil