FLORMAR SLIM MASCARA İNCELEME YAZISI | İNCE FIRÇALI RİMEL❣️

 


İnce fırçalı rimelleri ilk kez Kore güzellik ürünlerini takip ederken denemiştim.O da Innisfree markasından ince fırçalı bir rimeldi.Hatta yazısını şurada paylaşmıştım.İlk çıktığı zamandan beri benim ilgimi çeken bir ürün türü.Yıllar sonra Flormar markasının da ince fırçalı rimel çıkardığını görünce çok sevindim.Hem Innisfree rimel bittiğinden muadilini bulduğum için sevindim hem de denemesi keyifli bir ürün olduğundan almak istedim.Bu yazımda sizlere bu rimeli, Flormar Slim Mascara'yı anlatacağım.


-Kirpikleri tek tek ayıran ince fırçalı maskara.

-İnce mini fırçasıyla bulaşmayı önleyen bu maskara kirpikleri uzun bir görünüme kavuşturur.İnce kirpik tellerini yukarı doğru kıvırarak belirginleştirir ve kusursuz bir kıvrım kazanmalarını sağlar.İstediğiniz sonuca ulaşana kadar ürünü kirpiklerinizin dip kısmından başlayarak uçlarına doğru uygulayınız.

-Çok ince fırçaya sahip.Fırçası kıldan ve spiral şekle sahip.

-Rengi yoğun bir siyah.

-Rimelin yapısı çok yoğun ve bu da ürünün, fırçaların arasına dolmasına sebep olmuş.Neredeyse fırçanın şeklini kapatacak kadar ürün bulunuyor fırça üzerinde.

-Yapısı yoğun ve fırça ürünle dolu olmasına rağmen kirpikleri tarıyor.

-Yapısından ve fırçayı da ürünle doldurmasından dolayı uygularken kirpikleri biraz birbirine yapıştırıyor.Bu yüzden uygulaması da bir tık zor.

-Kirpikleri belirginleştirme konusunda başarılı fakat kirpikleri kıvırma ve uzatma konusuna orta etkilere sahip.Genel olarak kirpiklere sağladığı etki ise uzunluk ve yoğun siyahlık vermesi.

-Alt kirpikleri belirginleştirmede çok başarılı.Tek tek ayırıyor.

-Kirpik diplerine çok yoğun bir görünüm veriyor.O kısımları yoğun bir şekilde dolduruyor.Sanki kirpik diplerini ekstra bir kalemle doldurmuşsunuz görünümü veriyor.Kirpiklerin üst kısımlarını ise tek tek ayırıyor ve ince ince gösteriyor.

-Kalıcılığı çok iyi değil.Daha doğrusu ürün az da olsa kalıyor fakat suya dayanıklı olmadığından göz altına akma yapıyor.Hatta bayağı akıyor diyebilirim.

-Fırçanın kıllarının arası çok yoğun ürünle dolmasa daha başarılı sonuç verebilir.Bir de rimelin ince ve zayııf kirpikler için daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

-Kokusundan da bahsetmek istedim çünkü yoğun ve hoş bir gül toniği kokusuna sahip.




Ürünün içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildr.

Yorum Gönder

0 Yorumlar