FLORMAR COLOR YOUR LIFE MASCARA İNCELEME YAZISI | RENKLİ RİMEL🤎

 


Rimel, makyaj rutinimde en sık kullandığım ve çabuk bitirdiğim kozmetik ürünlerinden biri.Genellikle ve çoğu günlük makyajımda siyah kullansam da renkli rimelleri kullanmayı da çok seviyorum.Bu konuda herhangi bir renk seçemiyorum ama rengin belli olması benim için en önemli özelliklerinden oluyor.Kullanması oldukça keyifli oluyor ve makyaja inanılmaz hoş bir hava katıyor.Bu yazımda sizlere Flormar markasının renkli rimel koleksiyonu olan Color Your Life rimelini anlatacağım.


-Seri renkli rimellerden oluşuyor.Farklı renklerde rimel seçeneklerine sahip.

-Rimelin fırçası plastikten, kısa ve sık kıllardan oluşuyor.Çok güzel bir fırça.Benim sevdiğim ve benim kirpiklerimi belirginleştiren fırça tarzında olduğu için bu özelliğini sevdim.

-Rimel kirpikleri çok güzel tarıyor ve tek tek ayırıyor.Bu da çok hoş bir görüntü katıyor kirpiklere.

-Kirpikleri tek tek ayırdığı için çok güzel şekil veriyor.Doğal ve uzun bir görünüm katıyor.Kirpikleri tane tane gösteriyor.Doğal bir hacim veriyor kirpiklere.

-Rimelin ürün yoğunluğu orta yapıda.Bu yapıda olmasını da beğendim.Çünkü ne kontrol edilemeyecek kadar ıslak ne de kirpikleri yapıştıracak kadar yoğun yapıda.Tam ideal forma sahip diyebilirim.

-Pigmentasyonu orta-iyi arası.Rengi tamamen vermese de belli oluyor kirpiklerde.

-Kalıcılığı pek iyi değil.Gün içerisinde göz çevresine özellikle de göz altlarına akma yapıyor.Kirpiklerde ürün kalıyor ama akma ve bulaşma yapıyor maalesef.

Bendeki rengine de bakalım;


Kahverengi- Koyu kahve tonlarına sahip.Koyu olduğu için kahverengiliği kirpikte hafif belli oluyor.Koyu kirpiklerde çok hafif belli oluyor ama açık renkli kipiklerde daha belirgin durabilir rengi.Genel olarak rengi güzel buldum.



Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar