ARKO ULTRAMED CİLT BAKIM KREMİ İNCELEME YAZISI🍯


Cilt bakımı konusunda son zamanlarda bir değişiklik yaptım.Cildimde problemler vardı ve eski tedavimi tekrar uygulamaya başladım.O kadar fazla cilt bakımı ürünü olup kesin etki sağlayan ve koruyucu özelliğe de sahip olan bir ürün bulamadığım için acaba biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünmeye başladım.Bizden büyük olan ablalarımız teyzelerimize sorduğumuzda sadece ihtiyaçları olduğunda Arko yada Nivea gibi kremler kullandıklarını söylüyorlardı.Artık her şeyi bırakıp öyle mi yapsam dedim ama çok da cesaret edemedim :D Ama elimde Arko'nun bir kremi var ve yüz için de kullanılabileceği yazıyor.Bu süreçte bu kremi yüzümde deneyeyim dedim ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.


-Bal peteği ve provitamin B5 içerikli bir bakım kremidir.Panthenol içeriği ile cildin bariyer özelliğini destekleyerek cilde daha iyi bir görünüm kazandırır.Cildi nemlendirip su kaybını önleyerek cildin yumuşaklığını ve elastikiyetini sağlamaya katkıda bulunur.Bal peteği cilt yüzeyinde koruyucu kalkan oluşturur, bunun yanında cildi besleyerek onarılma sürecine yardımcı olur.Nemlendirici içeriği sayesinde cildin yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlarken cildi rahatlatır ve canlı görünmesini sağlar.Yumuşak ve hafif dokusuyla hızlı emilir, yağlılık hissi bırakmaz.

-Paraben, silikon ve alkol içermiyor.

-Yapısı çok hafif.Dağıttıkça daha da hafif bir yapıya dönüşüyor.Hızlı emiliyor ve özelliklerinde bahsettiği gibi ciltte yağlı his bırakmıyor.

-Cildi çok güzel nemlendiriyor.Bu nemi uzun süre ciltte tutuyor.Bu da tüm gün cildinizin nemli kalmasını sağlıyor.

-Düzenli kullanımda kuruluk olan, pul pul dökülen bölgeleri çok güzel onarıyor.

-Cildi yumuşacık yapıyor.Elastikiyetini de artırdığını düşünüyorum.Ayrıca bariyer koruma özelliği de başarılı.Kullandığım süre boyunca cildimin daha dayanıklı olduğunu gözlemledim.

-Cilde hafif bir beyazlık ve aydınlık bir görüntü veriyor.Bunun dışında cilde nemli ve canlı bir görüntü de katıyor.Bu da yüzün daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.Bu etkisi de tüm gün boyunca ciltte kalıyor.

-Bu etkileri çok güzel ama bende cilt altında birikme ve sivilcelenme yaptı maalesef.

-Kullanımında elde ve yüzde ekstra bakıma ihtiyaç olan, pul pul dökülen, kızaran, çatlayan, gerginleşen bölgelere günde bir yada iki kere uygulayabilirsiniz diyor.Ben yüzümün tamamına günde bir kez, ellerime de ihtiyaç duydukça gün içinde birkaç kez uyguladım.Yüzüme uygulama şeklinden dolayı da sivilcelenme yapmış olabilir.

-Elleri nemlendirme konusunda da çok başarılı.Yine de gün içinde tazeleme istiyor ama onarım ve kuruluğu önleme konusunda iyi olduğunu düşünüyorum.Düzenli kullanıldığında gün içinde ellerde oluşan tahriş ve kurulukların eskiye nazaran azaldığını fark ettim.Ayrıca elleri yumuşacık yapıyor, nemli ve pürüzsüz gösteriyor.

-Kokusu hoş ve hafif, rahatsız etmiyor.

-Özellikleri ve içeriği güzel bir krem.Cildim sivilcelenmeye meyilli olmasaydı yada ürün bende sivilcelenme yapmasaydı çok seveceğim ve yüzüm için rahatlıkla kullanabileceğim bir nemlendirici olurdu.


Ürünün içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Arko hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bu kremi kullanmadım ama arko markanın kokusunu severim. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunda o koku biraz ama bence iyi olmuş böyle:)

      Sil
  2. Arko kremlerin yapısı güzel oluyor, bu kremini bilmiyordum. Bazı kremler cilde iyi gelmiyor ama denemeden de bilemiyoruz😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu biraz daha hafif yapılı:) Öyle gerçekten:)

      Sil
  3. arko ve nivea kremlerini her zaman kullanırım yaa severek :)

    YanıtlaSil
  4. Bizim eve hep Arko ve Nivea kremleri girmiştir. Başka markanın kremlerini de almışlığım olmuştur ama Arko ve Nivea ön plandadır. :)
    Sizin kullandığınız Arko'nun bu ürününü almadığımı hatırlıyorum. Görürsem alıp deneyeyim.
    Deneyip paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha mı iyi yapıya sahipler bilemiyorum.O yoğun olan kremleri yüzümde hiç kullanmadım ama ellere çok iyi geliyorlar.Rica ederim:)

      Sil