BEAULIS LOVE MORE FOUNDATION İNCELEME YAZISI💙


Stick yani katı formda olan fondötenler kapatıcılık yönünden başarılı oldukları için sevdiğim fondötenler olsa da yapıları ağır olduğu için genellikle gözenek tıkayıp sonucunda sivilce oluşturdukları için çok sık kullanamadığım ürünlerden.Sivilcelenme problemim olmasa severek kullanabileceğim bir fondöten türü.Çok olmasa da bu zamana kadar bu yapıda fondöten denedim.Denemiş olduğum stick fondötenlerden biri olan Beaulis Love More Foundation'ı anlatacağım bu yazımda sizlere.


-Ürün bir koleksiyon ürünüydü.Koleksiyonun adı da Fairytale Wishes'dı.Yüz paleti, oje, fondöten ve birkaç çeşit ürün daha bulunuyordu bu koleksiyon içerisinde.Ben sadece fondötenini merak ettiğim için bunu denemek istedim.

-Ambalajı oldukça sade.Çok şık değil ama kötü de tasarlanmamış.İçerisinde katı formda fondöten bulunuyor ve asansörlü şekilde tasarlandığından çevirerek açıyorsunuz ürünü.

-Yapısı oldukça yoğun bir fondöten.Ben biraz da kuru buldum yapısını.Eğer kuru ciltliyseniz altına mutlaka bir nemlendirici uygulamak gerekiyor hem kuru durmaması hem de daha rahat uygulanabilmesi açısından.

-Ürün yapısından dolayı çok zor dağılıyor.Hatta tam ve eşit bir şekilde dağılmayıp parça parça duruyor.Bu görüntünün oluşmaması için bol ürün uygulayıp, dağıtma işlemine bolca vakit ayırmak gerekiyor.En kolay sık kıllı yüz fırçasıyla dağıtılabiliyor ama bununla bile zor oluyor ve eşit dağılmıyor ürün.Süngerle dağıtmaksa imkansıza yakın :D

-Yapısı yoğun olmasına rağmen ciltte çok fazla ağırlık yapmıyor.

-Fondötenin rengi 151 Good Looking.Benim ten rengim bayağı açık ve bu renk de ben de koyu durdu.Yaz makyajlarımda bu ton çok sırıtmıyor ama kış makyajlarında kullanılabilecek bir ton değil benim için.

-Fondöten tek renk seçeneğine sahip.Niye böyle yapılmış pek anlamadım.Acaba cc kremler gibi cilde oturdukça renk mi değiştiriyor diye düşündüm ama böyle bir özellik de fark edemedim üründe.

-Ürünün bitişi mat ve ciltte de duruşu tamamen kuru bir mat olmasa da doğal matlığa sahip.Yine de yüzde duruşunu çok beğenemedim.

-Kapatıcılığı zayıf bir ürün.Yoğun uygulamama rağmen ekstra bir kapatıcı kullanmam gerekiyor.

-Diğer stick fondötenler gibi bu ürün de bende sivilcelenme yaptı maalesef.





Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Kaleminize sağlık güzel bir yaz mevsimi sizinle olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, size de güzel bir yaz diliyorum:)

      Sil
  2. böyle bişi denemedim bi bakayıms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildinde herhangi yan etki yapmayanlar için güzel olabilir ama kapatıcılığı da çok iyi değildi :/

      Sil