FLORMAR JUICY LACQUER LIPSTICK İNCELEME YAZISI🧃

 


Flormar, en sevdiğim yerli üretim markalardan biridir.Hemen hemen aldığım bütün ürünlerinden memnun kalıyorum.Sürekli satışta olan ürünlerini sevmemin yanında ara ara çıkardıkları koleksiyon ürünlerine de bayılıyorum.Markanın en çok şu ürününü seviyorum diye ayrım yapamam herhalde.Farklı kategorilerde çok başarılı ürünleri var.Dudak ürünleri de bunlardan biri.Yapı olarak duruş olarak ve renk olarak birçok seçeneğe sahip efsane ürünlere sahip.Bu dudak ürünlerinden biri olan Juicy Lacquer Lipstick'i anlatacağım bu yazımda sizlere.


-Oldukça parlak yapıya sahip, dudaklara parlaklık veren bu ruj, shea, kakao ve argan yağıyla formüle edilmiş olup hafif bir üzüm kokusuna sahiptir.

-Tasarımı şirin bir ürün.

-Yapısı çok güzel, yumuşacık.Neredeyse bir lip balm kadar neme ama aynı zamanda da ruj gibi bir yapıya sahip.MAC rujların yapısını anımsatıyor biraz.Bu yapıdan dolayı da çok kolay bir şekilde uygulanabiliyor.

-Bitişi ise parlak ve nemli.Sim gibi bir parlaklık değil de nemli-parlak bir görüntü bırakıyor.Ve bu görünümün dudakta duruşu çok hoş.

-Uyguladıktan sonra ve gün içinde dudakta ağırlık yapmıyor.

-Pigmentasyonu çok iyi.Tam renk veriyor.Tek katta dudağın rengini tamamen kapatıp kendi rengini veriyor.Genelde nemli yapılı rujların pigmentasyonu çok yüksek olmaz ama bu rujun renk verme özelliği çok başarılı.

-Kokusu belirtildiği gibi meyveli.

-Kalıcılığı çok iyi değil.Gün içinde iç kısımlardan ürün siliyor.

-Flormar'ın bu ürünü sanırım bir koleksiyon ürünüydü.Hala satışı var mı bilemiyorum ama Flormar'ın yeni ruj serisi Sheer Up'a çok benzettim ben.Hemen hemen aynı duruşa sahip olabilirler.Sadece Juicy Lacquer'ın pigmentasyonu bir tık daha fazladır diye tahmin ediyorum.

Ürünün denediğim rengine de bir bakalım;


02 Beauty- İçerisinde gül kurusu ve mauve tonları barındıran bir kahverengi.Dudak rengine çok yakın bir renk olduğundan renk verirken aynı zamanda doğal da duruyor.




Ürünün içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bu markanın ürünlerini eskiden alırdım. Her seferinde memnun kaldığım olurdu. Sizdekinin rengi de hoşmuş. Güle güle kullanın. Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ürünleri çok iyi çıkıyor genellikle:) Çok teşekkürler:)

      Sil
  2. Tanıtım amacına ulaşmış Tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıtım değil de yorumlama amaçlı paylaştım:) Merak eden olursa belki fikir olur diye:)

      Sil