CAPRI-SUN MYSTIC DRAGON MEYVE SUYU TADIM YAZISI🐲


Meyve suyu sık tercih ettiğim soğuk içeceklerden biri değil ama almak istediğimde seçtiğim birkaç ürün oluyor.Bunlardan biri Link meyve suları bir diğeri de Capri-Sun'ın meyve suları.Bana diğerlerine göre daha fresh geliyorlar.İkisi de çocukluğumuzun meyve suları ama hatırladığım kadarıyla Capri-Sun daha eski bir marka.Küçükken de Capri-Sun içmeyi daha çok severdim.Hala satılıyor olmasına seviniyorum:) Şimdilerde daha farklı içeriğe sahip çeşitleri de çıktı.Bunlar arasında benim en çok dikkatimi çeken Mystic Dragon oldu.Alıp denedim ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.


Tatlandırıcı, suni renklendirici ve koruyucu içermez.İçinde çilek, elma, muz, ejder meyvesi suları bulunuyor.Meyve sularında sıkça rastlamasak da çilek, elma ve muz aromalı içecekleri çok seviyorum.İçeceği merak etme sebeplerimden biri de içinde bulunan meyvelerdi.Hatta efsane bir şey çıkar ortaya diye tahmin etmiştim.İçtiğinizde tüm bu meyvelerin tadını minimum şekilde alıyorsunuz.Genel olarak şu meyve daha baskın tada sahip diyemem, nötr bir tada sahip.Ama çok çok az elma ve ejder meyvesi tadı daha fazla geliyor.Aslında meyvelerin tadı daha yoğun olsaydı bence çok daha lezzetli bir içecek çıkabilirdi ortaya.Özellikle çilek tadının baskın olmasını çok isterdim.Yine de Capri-Sun'ın Safari Fruit gibi diğer aromalı içeceklerine oranla bunu daha çok seviyorum.Meyve tadının dışında şeker oranı güzel.Ne çok şekerli ne de şekersiz bir tada sahip.İçeceğin yapısı da su gibi.Yoğun ve pelte gibi değil.Ben de bu tarz yoğunlukta olan içecekleri daha ferah bulduğumdan içeceği sevdim.Bir de içecek herhangi bir renge de sahip değil.Su gibi şeffaf renkte*.Ayrıca orijinal tasarıma sahip paketinin değişmemesi ve bu şekilde içiyor olmamız hem nostalji yaşatıyor hem de keyif veriyor:) Bu arada ürünün temasını da çok beğendim.Benim sevdiğim ve meyve suyu içmek istediğimde aldığım ürünlerden biri.Özellikle soğutunca daha güzel oluyor.Siz daha önce denediniz mi bu içeceği?


İçeceğin içeriğine yukarıdaki resimden bakabilirsiniz.


*


Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Hiç denemedim. Hazır meyve suyunu çocuklar küçükken istediklerinde sık olmasa da almıştım, o kadar. Büyüdüklerinden sonra almadım. :)
    Size afiyet olsun. Paylaşım ve anlatım için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde yapılanların yerini asla tutmuyor hazır olanlar:) Çok teşekkürler:)

      Sil
  2. yaz gelince şekerli gıdaları bıraktım. maden suyu tuz limon içiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sadece maden suyu içebiliyorum bu aralar😄

      Sil