LUSH LASH BEYOND YOUR OWN TAKMA KİRPİK İNCELEME YAZISI💙


Takma kirpik, makyajlarımda çok kullanmak istesem de defalarca denememe rağmen kendime çok yakıştıramadığım bir ürün.Makyaja başladığım zamanlardan bu yana ara ara takma kirpik alır dener ve yakışmadığını düşünüp vazgeçerim ama bu sürekli tekrarlar:) Bu konuda denediğim bir kirpik iyiydi, o da Kiss'i Premium takma kirpiğiydi, şuradan inceleyebilirsiniz ürünü.Hala pes etmiyorum ve kirpik denemeye devam ediyorum, belki günlük kullanıma uygun olanı da bulurum diye:) Yeni denemiş olduğum kirpiklerden biri Lush Lash markasının Beyond Your Own serisindeki kirpiklerden biri ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.



-%100 el yapımı ve profesyonel kalite yazıyor ürün üzerinde.

-İçerisinden 1 çift takma kirpik ve 1 gr kirpik yapıştırıcısı çıkıyor.

-Marka tamamen takma kirpik üzerine oluşturulmuş.Bu şekilde tekli satıldığı gibi set veya parça takma kirpik şeklinde ürünleri de var.Benim merak ettiğim bir markaydı ve Bim indirimine gelince denemek için aldım.

-Benim aldığım kirpiğin modeli; LU-610 Intense.Ürünü denemeden önce incelediğimde, duruşu adının yani yoğun görünümün aksine doğal durur gibi geldi bana.Ama çoğu takma kirpik denememde olduğu gibi bu kirpiklerin de etkisi yoğun oldu.Benim kirpiklerimde çok yoğun durdu.Çok uzun ve ipek kirpik işlemi yaptırmış görüntüsü verdi.Benim gözlerimde çok güzel durmadı maalesef.

-Kirpiğin dip kısımları plastikten ama uygulandıktan sonra kirpik diplerini acıtmıyor.Kirpik kıllarının yapısı da ince, yumuşak ve sentetik.

-Şekli çok güzel.Ara ara sık kıllar yerleştirilerek oluşturulmuş bir takma kirpik.Dışa doğru hafif uzayan bir şekle sahip.Kirpiklerin boyu uzun ve hafif kıvrık duruyor.

-Bir tık ağırlık yapıyor ama kirpik diplerini acıtmıyor.

-Günlük kullanım için bence biraz fazla ve günlük makyajlar için çok uygun bir kirpik değil.Yoğun, koyu ve bol eyelinerlı bir göz makyajına daha çok yakışabileceğini düşünüyorum.

-Bu arada içinden çıkan kirpik yapıştırıcısı çok iyi.Kirpikleri çok güzel yapıştırıyor ve kalıcılığı da güzel.Bir de yapıştırıcıyı ilk aldığım zamanlarda (birkaç sene olmuştur) açmama rağmen hiç kurumamış.Büyük boyu da satılıyormuş, kirpik yapıştırıcısı olarak onu tercih edebilirim.

-Günlük kullanıma çok uygun olmasa da şeklini sevdiğimden bazı yoğun makyajlarda denemeye devam edeceğim.

-Seriden farklı kirpikler denersem bu yazıya eklerim:)



Ürünün kullanım şeklini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Lush Lash markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar