ESSENCE FANCY LASHES TAKMA KİRPİK İNCELEME YAZISI⭐

 


Bu hafta bir takma kirpik yazısı daha paylaşmak istedim.Bir önceki yazımda takma kirpikleri çok sevmeme rağmen kendime yakıştırmadığımdan bahsetmiştim.Uygulayabilmem için ya çok yoğun bir göz makyajı yada konsept bir makyaj yapmam gerekiyor.Çoğu benim göz şeklime uymuyor, büyük ve yoğun görünüyor.Böyle olunca da günlük olarak kullanmam pek mümkün olmuyor.Bugün bahsedeceğim Essence takma kirpik yanlış hatırlamıyorsam aldığım ilk yada ikinci takma kirpikti.Makyaja başladığım dönemlerde takma kirpiklere merak sardığım zamanlarda almıştım.Ürün uzun zamandır benle ve ara ara deniyorum.Yorumlarımı da sizlerle paylaşmak istedim.


-Tasarımı şirin olmuş.Dış ambalajı bir yüz şeklinde ve kirpikleri tam göz kısmına yerleştirmişler.O dönem için ilgi çekici bir tasarıma sahipti.

-İçerisinden bir çift takma kirpik bir tane de takma kirpik yapıştırıcısı çıkıyor.Kirpikler Endonezya yapımı ve yapıştırıcı ise Kore yapımı.Bunu belirtme sebebim neredeyse bütün takma kirpiklerin menşeinin aynı olması.Takma kirpik kullanımı Uzak Doğu ülkelerinde yaygın olduğu için kirpik, kirpik yapıştırıcısı gibi ürünlerin buralarda üretiliyor olması duruma sıkça rastlıyoruz.

-Ürünün farklı şekillerde kirpik seçeneği mevcut.Bendeki sanırım Fancy Lashes olarak geçiyor.Ayrı bir kod yada isim yazmıyor ürün üzerinde.

-Ara ara yoğunluk içeren sık kıllara sahip bir kirpik.Çok uzun ve kıvrık.İç ve dış kısımları orta uzunluktayken, kirpiklerin orta kısmı biraz daha uzun tasarlanmış.

-Uyguladığımda hem enine doğru hem de boyuna doğru uzunlukta benim göz şeklime çok fazla uzun geldi.Kirpikler hiç doğal durmadığı gibi duruş olarak da göze batıyor.

-Günlük kullanıma hiç uygun değil.Daha çok konsept, parti tarzı makyajlar için daha uygun, hatta tam bu makyajlar için kullanılabilecek şekle sahip bir kirpik.Hatta ben bu kirpiğin duruşunu 70'li yıllarda çekilmiş filmlerde kullanılan kirpik şekillerine benzettim.Anime makyajları için de tercih edilebilir.

-Alırken sanırım gözüme daha kullanılası ve doğal göründü bilemeyeceğim ama bu kirpik elimde bulunan kirpikler arasında günlük kullanıma en az uygun olan kirpiklerden biri.

-Uygulandıktan sonra göz üzerinde ağırlık yapıyor ama bu büyüklüğüne göre normal.

-Yapıştırıcısını tam hatırlamıyorum ama çok başarılı olsa aklımda kalırdı büyük ihtimalle.




Essence, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Farklı ürünleri yazılarınızı görmeyi seviyorum kaleminize sağlık....

    YanıtlaSil
  2. Takma kirpik kullanmaya çekiniyorum sanırım. En son düğünümde takılmıştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük kullanım için çok zor gerçekten😄

      Sil
  3. yeşilçam kirpiği yanii hihi :)

    YanıtlaSil
  4. Tam 70'leri aklımdan geçiriyordum ki siz konusunu ettiniz. :) Sanırım takamam takma kirpik. Hem ağırlık da yapar demişsiniz, gözlerim kaşınır durur. :))
    Bazen gençler arasında takma kirpik takanları görüyorum. Böyle büyük değil daha küçüğünü takıyorlar. Hatta takma olduğunu anlayamadığım da oluyor. Ne güzelmiş kirpikleri dediğim de kızım, anne onlar takma deyince uyanıyorum. :))
    Değerli paylaşımınıza teşekkür ediyorum. Emeğiniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışık olmayan için zor gerçekten, ben de rahat edemiyorum😕 Nereden buluyorlar acaba doğal duranları😄Rica ederim, çok teşekkürler🙂

      Sil