RIVAL DE YOUNG CHOCOLATE LOVERS BRONZER İNCELEME YAZISI🍫


Çikolata seven biri olarak kozmetik ürünlerinde bu temayı gördüğüm zaman ürünleri merak ediyorum:) Bu temayla üretilen birçok kozmetik ürünü var.Tabii ki hepsini denemem mümkün değil ama piyasaya çıktığında en çok ilgimi çeken ve makyaj koleksiyonuma eklemek istediklerimi almayı tercih ediyorum.Rossmann'da satılan Rival de Young markası da Chocolate Lovers adında çikolata temalı bir seri çıkardı.Bu seride çok güzel ürünler vardı ama çikolatayı en çok anımsatan ürün bu yazımda bahsedeceğim Chocolate Bronzer'ıydı.Başka bir alma sebebim de var ondan da yazının devamında bahsedeceğim.


-Hem çikolata hem de şirin şekilde tasarlanmış bir ürün.Özellikle ürünün kendisinin çikolata şeklinde olmasına bayıldım:) Ürün tamamıyla çikolatayı anımsatsın diye kokusunu da böyle yapmışlar.Ürünü açtığınızda buram buram çikolatalı bisküvi kokusu geliyor ve bu koku inanılmaz güzel.Uyguladığınızda da yüzünüzde bu koku kalıyor.Bazen ürünü uyguladığımı kısa süreliğine unutup bir yerden acayip güzel bir tatlı kokusu geliyor dediğim oluyor:)

-Pudra formda bir bronzer.Bayağı sıkıştırılmış bir formda ama yapısı çok sert değil.İnce bir yapıya sahip.

-Çok kolay bir şekilde uygulanıp dağıtılabiliyor.Nemli ciltte bile kolaylıkla dağıtabiliyorsunuz.Çok eşit bir şekilde dağıtılabiliyor.

-Tek renkli bir ürün.Chocolate Bronzer diye geçiyor.Sütlü kahverengi diyebiliriz rengine.Rengi ambalajında durduğu kadar soğuk durmuyor ciltte.Daha orta tonlarda bir sıcaklık katıyor makyaja.

-Bakır-turuncu tonlarında değil de kahve tonlarında bir bronzer rengi.Cilde de kahve tonlarında inanılmaz güzel bir bronzluk katıyor.Bu da ciltte daha güzel ve doğal durmasını sağlıyor.

-Benim ürünü alma sebeplerimden biri de soğuk tonludur diye kontür de yapabilirim şeklinde düşünmem oldu ama kontürleme işlemi için tonu biraz sıcak kalıyor.Keskin bir hattan ziyade bronzluk verme açısından daha başarılı.

-Yüzü, makyajı çok güzel ısıtıyor.Çok hoş ve doğal bir bronzluk katıyor.Cildi daha sağlıklı gösteriyor.

-Pigmentasyonu orta.Çok yoğun renk alamıyorsunuz.Bayağı renk almak için fırçaya bol miktarda ürün almak gerekiyor.

-Benim çok beğendiğim bir ürün oldu.Bronzer uygulamalarında elim sıkça bu ürüne gidiyor.




Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

Rival de Young markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Fotoğrafı ilk gördüğümde gelen yeme isteği:))) Bence bundan güzel far olur. Bu tarz ürünleri ben far olarak daha çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de kokusu aynı hissiyatı uyandırıyor😄 Aaa evet doğru.Göz makyajında da doğal durur:)

      Sil
  2. bunu keyif için alayım :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü kullanınca mutluluk hormonu artar sanıyorum. Hani derler ya, çikolata kokla, sinirlerin yatışsın. :))
    Güzel bir ürünmüş. Rengini de sevdim.
    Deneyip paylaştığınız için teşekkür ediyorum size. Emeğiniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle:) Kokusu bile mutlu ediyor:) Rica ederim:)

      Sil