FLORMAR WATER LIP STAIN İNCELEME YAZISI🧧

 


Lip tintler, Kore makyaj trendlerine ilgi duyduğum dönemlerde çok beğendiğim ve o dönemden beri sıkça kullandığım ürünlerden biridir.O dönemlerde sadece Kore markalarında bulabiliyorduk bu ürünü ama şimdilerde ülkemizde satışı olan hatta yerli üretim olan birçok markanın lip tintleri bulunuyor.Bunlardan biri de Flormar'ın Water Lip Stain'i.Hatta şöyle diyebilirim Kore markaları dışında denediğim ve beğendiğim tarza sahip olan en iyi lip tint diyebilirim.Ürünü detaylı anlatmaya başlıyorum.

-Water Lip Stain olarak geçen bu dudak ürünü, çok hafif, neredeyse su gibi yapıya sahip olan ve mürekkep etkisine sahip bir lip tint.

-Yapısı gerçekten aşırı ince ve su gibi bir lip tint.Benim Kore lip tintleri arasında yapısını en sevdiğim bu tarzda olanlardı.O yüzden yapısını beğendim.Hiçbir şekilde ağırlık yapmıyor.Oldukça kolay uygulanıyor.

-Çok hoş bir renk katıyor.

-Pigmentasyonu çok yüksek bir ürün.Tek kat ve tamamen uyguladığınızda rengi birebir veriyor ve çok canlı duruyor.Çok yoğun ve parlak bir renk veriyor.Aslında Kore lip tintlerinde de renk verme başarılı olsa da biraz hafiflik oluyordu pigmentasyon konusunda.Ama ikisi arasında bu ürünü daha çok sevdim bu konuda.Bence pigmentasyonunun fazla olması daha iyi.

-Ürün bütün uygulandığında dudaklarda çok canlı duruyor.Hafif uygulandığında da güzel renk veriyor, hatta bu şekilde daha hoş duruyor.Korelilerin meşhur gölgeli dudak makyajına da uyum sağlayan bir ürün.Bu şekilde de çok hoş bir duruşu var.

-Mürekkep gibi bir ürün olduğu için dudağınıza hangi şekilde sürerseniz o şekilde boyuyor.Ben dudak çevresini tekrar bu ürünle geçtiğimde ayrıca kalem sürmüş görünümü veriyor.

-Kalıcılığı orta.Renk uzun süre kalıyor ama bütün gün durmuyor.Bir lip tinte göre baktığımızda kalıcılığı az, tazeleme istiyor bir süre sonra.



Ürünün bendeki rengi;

002 Love Craft- Renk çok canlı bir kırmızı.Hafif nar çiçeği rengini andırıyor.Kırmızı pembe arası bir renge sahip de diyebilirim.İlk uygulandığında bayağı canlı duruyor kırmızı ama azaldıkça biraz daha fuşyaya dönüyor.



Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Renk benim için iddialı sanirim derken azaldıkça fusya rengine dönen fotoğraf ile bakmalıyım bu ürüne mutlaka diyorum, teşekkürler paylaşım için....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş duruyor, bir şans verilebilir bence:) Rica ederim:)

      Sil
  2. bunları pek bilmiyorum. bi deneyeyim :)
    m

    YanıtlaSil
  3. Defalarca gratislerde denk gelip, çok şeffaf duruyo ya diyerek almaktan vazgeçiyordum. Tüm gün duruyorsa hemen kapacağım bir tane :) Bir lokma su bile içsem hopp kendi rujlarım çıkıyor dudaktan tazele dur işin yoksa. Bir rujun beni bu kadar yormuş olması hiç normal değil. Acil deneyeceğim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ruju tam uygulayarak uzun süre kalmasını sağlayabilirsiniz.Ben az az uyguladığımdan kalıcılığı da ona göre oluyor.Gün içinde rujunuzu sık tazelemek istemiyorsanız lip tint kullanmanızı önerebilirim:)

      Sil