WATSONS'IN KARTPOSTAL ŞEKLİNDEKİ KAĞIT MASKELERİNİ İNCELİYORUZ📧


Watsons'ta bu kağıt maskeleri görünce mutlaka almalıyım dedim:))Maskelerin üzerinde farklı ülkelerin ünlü yerlerinin resimleri bulunuyor ve içerikleri de bu ülkelere özgü özel aromalara sahip.Ama beni en çok cezbeden şey maskelerin arkasının kartpostal şeklinde olması oldu😍Bir zamanlar mektup arkadaşlığı yaparken sık sık kartpostal gönderir ve alırdım.O günler geldi aklıma🙂Bu maskeler keşke o dönem satılsaymış, çok orijinal bir fikir olurmuş.Ama maskeler üzerindeki ülkeler arasında Türkiye yok.Seriye o da eklense efsane olur.Hala mektup arkadaşlığı yapanlar varsa bu maskeler hem hediyelik hem de kartpostal niyetine göndermek için inanılmaz güzel olur, tavsiye ederim:)Şimdi de maskelerin özellik ve etkilerine bir bakalım.


-Bu maskeler Watsons'ın Love My Glow kağıt maske serisi içerisinde bulunuyor.Paket tasarımları çok güzel.Ayrıca paketlerin köşesinden soyarak açabilme kolaylığı da yapmışlar.Bu şekilde daha rahat açıp kullanabiliyorsunuz.

-Cildinize mükemmel şekilde yapışan hafif nefes alabilen bir kumaştan yapılmıştır.

-Maskeler vegan sertifikalı.

-İçeriğinde paraben, alkol, renklendirirci, mineral yağ, triethanolamine, SLES, benzofenon, BHT, fenoksietanol ve benzoik asit bulunmuyor.

-İçerisinde 23 ml essence bulunuyor.

-Serumlarının yapılarında çok az fark olsa da genel olarak hafif yapıya sahipler.İçerisinden fazlasıyla serum çıkıyor.

-Maske kağıdı ince ve yumuşacık.Hemen yüz şekline oturuyor.

Bir de maskelerin benim denediğim çeşitlerinin etkilerine ayrı ayrı bakalım.


English Earl Grey Tea Rejuvenating Mask

İngiliz Earl Grey Çayı içerikli gençleştiricisi kağıt maske.Cildinizi besler ve yumuşatır.English Earl Grey Tea maskenin serumu diğerine göre bir tık daha yoğun.Bana biraz mat bir nemlendirici gibi geldi etkisi.Ağırlık ve yağlanma yapmadan nemlendiriyor.Nemlendirmesi güzel ve cilde de hafif nemli ve sağlıklı bir görüntü katıyor.Yoğun yapış yapış bir his bırakmıyor.Kokusu çok güzel, hafif bir çay kokusu var.Bu maskeyi kullandıktan sonra cildim beğenilmişti ama bence maskenin etkisi kısa süreli.Yani anlık etki sağlıyor ve bu etki uzun süre kalmıyor.


English Earl Grey Tea Rejuvenating maskenin içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Japanese Sakura Glowing Mask

Parlatma etkili, Japon sakura içerikli kağıt maske.Cilt dokusunu güçlendirir ve cilt tonunuzu aydınlatır.Cilde daha beyaz bir görüntü veriyor.Yapış yapış bir his bırakmıyor.Nemlendirmesi güzel.Cildi yağlandırmadan nemlendiriyor.Bunlara rağmen etkileri yoğun ve kalıcı değildi.Bende biraz sivilcelenme de yaptı.Tahminim bu maske daha çok kuru ciltlere hitap ettiğinden nem miktarı cildime fazla geldiği için sivilcelenme yapmış olabilir.Kokusu parfümlü.



Japanese Sakura Glowing Maskenin içeriğine yukarıdaki resimden bakabilirsiniz.


Maskelerin paketlerinin arkası böyle, kartpostal gibi.Ama yazı yazılacak kısma Türkçe açıklama yapıştırmışlar benim aldıklarımda, çıkarması da zor.Siz eğer hediye ve kartpostal niyetiyle alırsanız bu kısımları boş olan maskeleri tercih edin:)

Tasarım ve konsept olarak aşırı sevdim maskeleri ama cildimdeki etkilerini çok sevemedim.

Watsons markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair yeni bilgiye ulaşamadım.Daha önce deney yapmıyor diye biliyordum ama şu an araştırdığımda böyle bir bilgi bulamadım.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Hakikatten de resimler kartpostal olacak kadar güzelmiş. :)
    Sevgili Diaryofmeri, fotoğrafları büyütüp incelemek istedim ama ne yaptımsa büyümüyor. Sanırım, blog temanız ile ilgili olabilir. :)
    Deneyip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum size. Anlatımınıza sağlık olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım fotoğrafları daha yakından çeksem daha iyi olacak:) Rica ederim, çok teşekkürler:)

      Sil
  2. Tasarımları çok güzelmiş yaa, bayıldım ben de :))
    Sırf bunlar için watsons'a uğrayacağım eheh. İncelemen için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  3. ne hoş düşünce yaa saol :)

    YanıtlaSil
  4. Tasarımını asıl güzel yapmışlar. Watsons'a gittiğimde bakayım ben de, kağıt maskeleri seviyorum, haftada bir kere uyguluyorum😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldım tasarımına:) Kağıt maske cilde iyi geliyor gerçekten:)

      Sil