Efsane Diziler: Full House


Oyuncular;

Song Hye Kyo- Han Ji Eun

Rain- Lee Young Jae

Han Eun Jung- Kang Hye Won

Kim Sung Su- Yoo Min Hyuk

Bölüm sayısı: 16

Çıkış Tarihi: 2004



Konusu;

Aynı evi paylaşmak zorunda kalan 2 kişinin yaşadıklarını anlatıyor Full House.Tam hatırlamıyorum ama sanırım ikisi de dolandırıldıkları için yani ev aynı anda ikisine de satıldığı için aynı evde yaşamak zorunda kalıyorlar.

Lee Young Jae ünlü bir aktördür.Tipik Kore dizilerindeki başrol aktörlerin karakterine sahiptir.Yani ilk başlarda burnu havada,farklı bir kızı seven,başroldeki kıza tabiri caizse işkence eden bir tiptir.

Şuradan eski Kore dizileri ve yeni Kore dizilerindeki erkek karakterlerin karşılaştırmasını okuyabilirsiniz.

Han Ji Eun senaristlik yolunda başarılı olmak isteyen başrol karakterimiz.


Birbirlerine fazlaca işkence eden bir çift.İlk kez aşık olduğunu farkeden ise Young Jae'dir.Özellikle de Ji Eun'u Min Hyuk'tan oldukça kıskanır.Ve belli bir süre sonra tersine bir karaktere bürünür.Ji Eun'a evdeki her konuda yardımcı olur (her kızın hayali :D <3).

Bir dakika ya.İlk aşık olan Ji Eun muydu yoksa? Hatırlayan var mı?

Dizinin Türk versiyonu İlişki Durumu Karışık.Gerçekten acayip benziyor ve ben izlerken hoşuma gitmişti Full House'u anımsattığı için ama dizi uzadıkça tabi izleyesi kaçıyor insanın.Biz alışmışız bu tip senaryoların 16-20 bölüm olmasına.


Benim dizide en çok beğendiğim şey ev oldu.Şuraya bakar mısınız.Hem yeri hem de evin mimarisi acayip güzel.Full House'u izlediğim zamanlar Kore hayranlığım daha fazlaydı ve bu ev de ziyaret etmek istediğim yerlerdendi.Eğer gitme şansım olursa tabi ki görmek isterim.Burayı da ekleyeyim Kore'de görmek istediğim yerlere.




Açıkçası diziye ilk başladığımda tip olarak kendimi Song Hye Kyo'ya benzettiğim için diziyi bir tık daha sevdim.


Dizinin şarkıları çok güzeldi.Biraz duygusal ama o yüzden her zaman dinlenilmiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar