Nisan Ayı Bitenler 2016



Bu ay da ufak tefe bitirdiklerimi ve memnun kalıp kalmadığımı sizlerle paylaşıyorum :)


Mendil,peçete,ıslak mendil bölümünden başlayalım.

Benri Kare Makyaj Temizleme pamuğu- Bu pamuklara bayılıyorum.Kocamanlar ve hiç yırtılmıyorlar.Özellikle tonik uygularken çok kullanışlı oluyor.

Lagrita Makyaj Temizleme Pedi- Benri biraz pahalı olduğundan daha çok A101lerde satılan bu pamukları kullanıyorum.Memnunum.Dağılmıyor ve sert yapılı değil.

Selpak Çiçek Kokulu mendil- Küçüklüğümden beri bu mendile bayılıyorum.Mis gibi kokuyor.Ben küçükken bu mendiller bir de pembeydi :) Ama şimdi beyaz olmuş.

Watsons Mini Wet Wipes Floral Scent- Kokusu çok güzel.Pudramsı çiçekli bir kokusu var.İçerisinde aloe vera özü ve E vitamini var.Alkolsüz.Yapısı sağlam,dağılma yapmıyor.



Watsons Le Petit Prince mini mendil- Bunu da sırf paketi için aldım.Çok şirin değil mi? :)



Geçen gün bir küçük kabın içerisinde bir ürün buldum.Tester ürün koymuşum içine ama hangisi bilmiyorum.Uzun da zaman olmuştu sanırım koyalı o yüzden bozulmuştur diye çöpe atıyorum.

Etude House Face Conditioning- Cildi beyazlatma etkisi olan makyaj altı bazı.Cildi gerçekten beyazlatıyor.Yapısı CC kreme benziyor.



Balea Paradise Island Maske- Üzerinde Almanca ve Boşnakça yazdığı için anlayamadım.Kendi bildiğim gibi yaptım maskeyi.Acayip yoğun bir yapısı var.Maske yüzünüzdeyken cildiniz nefes almıyormuş gibi hissediyorsunuz.Ama nemlendirme konusunda başarılı.Ben paketi açalı çok oldu.Bu yüzden bozulma ihtimaline karşı çöpe atıyorum.


Holika Holika kirpik kıvırıcıyı kullanmaya başladığımdan beri diğer kirpik kıvırıcılarıma elim gitmiyordu.Bir deneyeyim dedim ikisi de maalesef gevşemiş.Yani tutulan yerleri birbirlerine çok yaklaşmış bu yüzden güzel kıvırmıyor maalesef.Pembe olan Nascita,mavi olan Lionesse.


Ve son ürün Head & Shoulders Kadınlara Özel Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan.Koparak dökülmelere karşı diyor.Şöyle düşündüm.Demek ki benim saçlarım kopara değil dipten dökülüyor.Çünkü ben de hiç işe yaramadı.Temizleme ve koku konusunda iyiydi.



Yorum Gönder

0 Yorumlar