Mayıs Ayında Bitirdiğim Ürünler 2018


Merhaba~

Mayıs ayı içerisinde bitirdiğim ürünler hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım sizlerle.Geçtiğimiz ay cildimde bozulma olduğu için ne makyaj ne de cilt bakım ürünü çok fazla kullanamadım.Bu yüzden cilt bakım ürünleri diğer aylara göre biraz daha az.Bunların dışınca saç bakımı vs ürünler de bitirdim yorumlarımı paylaşıyorum hemen.




Saç Bakımı;

Yves Rocher Gentle Super-Soft Shampoo- Yumuşatıcı ve besleyici çocuk ve yetişkin şampuanı.Tüm saç tipleri için,cadı fındığı içeren ekstra yumuşak şampuan.Silikon,renklendirici ve paraben içermiyor.Organik hamamelis yumuşatıcı etkisiyle saçların kolayca taranmasını sağlar.Saç derisini yatıştırır ve nazikçe temizler.Cildin pH değerlerine uygun formülüyle saçı ağırlaştırmadan bakım yapar.Hafif bir kokusu var.Yapısı diğer şampuanlara göre daha ince ve şeffaf.Saçı ağırlaştırmadan temizliyor.Daha çok ince telli saçlar için uygun bir şampuan.

Procsin Saç Maskesi Seyahat Boy- Yoğun nemlendirici sayesinde yıpranmış çok kuru ve nemsiz saçlara derinlemesine bakım yapar.Mat,yıpranmış,cansızlaşmış,kırılmış,elastikiyetini kaybetmiş,boya,ısı veya diğer kimyasal işlemlerden zarar görmüş kuru ve normal saçlara doğal ve etkili bir bakım yapabilmek için ideal bir üründür.Anında uzun süreli bir yumuşaklık sağlar.Paraben,formaldehit veya herhangi bir mikrobiyal koruyucu madde içermez.Meyveli bir kokusu var.Yapısı çok katı değil krem gibi.Anında etkiyi çok fark edemedim.Sanırım uzun vadede daha iyi sonuçlar alınabilir.Onarma konusunda iyi olabilir ama yumuşaklık sağlamıyor pek.

Creightons Argan Smooth Conditioner- Argan yağı içeren yoğun nemlendirici saç kremi.Bu saç kreminde de yumuşaklık etkisini pek göremedim.Sanırım daha çok onarmak için nem sağlıyor saça.

Head & Shoulders 2si1 Arada Klasik Bakım Şampuan Tester- Kepeğe karşı etkili şampuan ve saç bakım kremi.Normal saçlar için günlük şampuan ve saç baım kremi.Actizink formülü kepek oluşumunun sebepleriyle etkin bir şekilde savaşmakla kalmaz,sizi dengeli bir saç derisine ve muhteşem görünen saçlara kavuşturur.pH  dengeli hassas formülü günlük kullanıma uygundur.Head&Shoulders yani.Yorum yapmaya bile gerek yok.Hangi saça uygulanırsa uygulansın ışıl ışıl ve süper yapıyor.Kokusu da çok güzel :D

Hakime Hanım Çiftliği Zeytinyağlı Vücut Losyonu- İçeriğinde doğal sertifikalı hammaddeler kullanılmıştır.Günlük vücut bakımı için özel formüle edilen bu vücut losyonu; içeriğindeki naturel sızma zeytinyağı ile vücudun ihtiyacı olan nem kaybını dengeleyerek kazanmasına yardımcı olur.Kuruyan ve neme ihtiyaç duyan her cilt tipi için uygundur..Kolay emilir,cildi pürüzsüz ve sinek kılarak kurumaya karşı korur.Paraben,petrol türevleri,tuz,SLES,lanolin,PEG,PG(Propilen Glikol),EO(Etoksilat),silikon,likit parafin içermez.Şişesi çok tatlı.Vücut losyonu kullanmayı sevmem ama bu ürünü o kadar çok sevdim ki bitirdim.Doğal olduğu için çok iyi.Bunun dışında en beğendiğim özelliği kokusu.Mis gibi temiz ve parfüm gibi bir kokusu var.İnce yapıda.Cildi çok güzel nemlendiriyor.


Bakım;

Watsons Panda Temalı Mendil- Mendilin anlatılacak birşeyi olmaz ama Watsons'un mendillerinin nedense farkı oluyor.Sanki pudralıymış gibi yumuşacık oluyor.Mini olması çok iyi.Bir de böyle şirin temalı olmaları da çok güzel oluyor.

White Glo Coffee and Tea Diş Macunu- Çay,kahve tüketenler için güzel bir diş macunu.Lekeler konusunda başarılı ama beyazlatmada beklediğim sırıttığımda karşıdaki insanın gözlerini kamaştıran bir etkisi olmadı.Ama bolca çay kahve tüketenler bilir lekeler olmasın yeter :D Bu yüzden başarılı bir diş macunu.

Stopever Thermal Hot Termal Terapi Plasteri- Kilodan ve fıtıktan zannettiğim bel ağrılarımın sebebi ne kilo ne fıtık çıktı.Ödem varmış ve 8'e yakın kilo vermeme rağmen şiddetli ağrılar devam edince yine bu pedlerden aldım.Eskisi kadar sık olmasa da hareketsiz olduğum ve sürekli oturmak zorunda olduğum zamanlarda şiddetli bel ağrılarım oluyor.Böyle olacağı zamanlarda bundan bir tane takıyorum idare ediyor beni.Şurada da ürünü detaylı anlatmıştım.


Makyaj;

Maybelline Instant Anti-Age Kapatıcı 01 Fair- Süper bir kapatıcı ama benim cildimde sivilcelenme yaptı.Sanırım aparatının hijyenik olmamasından kaynaklı.


Maske;

Procsin Bubble Mask- Hayır yani adamlar uyarmış arkada 3 hafta içerisinde tüketin diye.Ama Meri dinlemedi aman birşey olmaz koca ürün 3 haftada nasıl biter birşey olmaz kullanırım dedi ve yüzü mahvoldu.Alalı kaç ay oldu bilmiyorum ama kullanmaya devam ettim ve cildim yitir artık sürme dedi.Tahriş de değil ama baya yıprandı cildim.Üründen değil çünkü ilk kullandığım zamanlarda memnundum.Kullanma süresi geçtiği için haliyle iyi gelmedi cildime.İçinde kalan ürünle birlikte çöpe gidiyor.

Procsin Pomegranate Mini Mask- Procsin Bahar Kutusu'ndan çıkan mini maskelerden.Güzel bir maske.Soyulabilen,ince ve cildi yormayan bir maske.

Procsin Mini Black Mask- Cildi yormayan siyah maske.Diğer siyah maskelere nazaran daha hafif yapıda ve soyulurken cildi diğerleri kadar acıtmıyor.

Cettua Sivilce Bandı- Özellikle büyük sivilceler konusunda bu bantlar kurtarıcı oluyor.Sivilcenin üzerine yapıştırıp 8 saat bekletiyorsunuz ve sivilce sönmüş oluyor.Şeffaf oldukları için de dışarı çıkarken de kullanılabiliyor.Çok absürd durmuyor.Şurada sivilce bantları hakkında bir yazı yazmıştım.Şurada da Cettua versiyonunu anlatmıştım.

3x Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı- Her bitenlerde oluyor zaten.Hem uygun hem de başarılı bir ürün.

Umarım yararlı bir yazı olmuştur.İçlerinden kullandığınız sizin de ürünler var mı?

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Isı bandı ve burun bandı favorim benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bel ağrısına başka çözüm olmuyor maalesef.Uzun süre oturmak gerekince de oturmadan önce takıyorum bir tane hafifletiyor ağrıyı.Burun bandı da ne zaman bitse alırım hemen ama fiyatı 5,25'e çıkmış :/

      Sil