Ağustos Ayında Bitirdiğim Ürünler 2018 (Bol Kore Ürünü İçerir🙂)


Merhabalar~

Bolca Kore ürünü içeren bitenler yazıma hoşgeldiniz efenim.Tam boy üründen ziyade bolca maske ve tester içeriyor bu bitenlerim.Keyifli okumalar.




Clear Kepeğe Karşı Etkili Besleyici Şampuan Kiraz Çiçeği Esansı Yumuşak ve Parlak- Saçlarınızın 3 kata kadar daha yumuşak olması sağlar ve ışıltılı parlaklık kazandırır.Kiraz çiçeğinin büyüleyici kokusuyla (Japon arkadaşım kiraz çiçeğinin kokusu yok demişti) her duşta tazelenin. Meyveli kokuyor.Tipik Clear kıvamında,kremsi.Yumuşaklıktan ziyade daha çok parlamaya yardımcı.İnce telli ve zayıf saçlar için güzel bir şampuan.

Mendiva Hijyenik Cep Mendili- Alkolsüz,paraben içermez.İçinde 15 adet var.Hijyenik olması çok iyi.Özellikle dışarıda hayvan beslendiği bakıldığı zaman çok iyi oluyor.Hayvan için değil mamaya eliniz bulaştığında yoksa hayvanlar çoğumuzdan daha temiz.İçimdeki hayvan sever kişilik şuraya destan bırakmadan diğer ürüne geçiyorum.

Kruidvat Brilpoetsdoekje Vochtig Humidies yani kısacası Gözlük Temizleme Mendili- Bunu sevgili Cherijamu hediye etmişti.O zamanlar gözlük kullanmıyordum ama kullanmaya başladım ve bu mendil acayip iyi oluyor süper de temizliyor.Islak ve kağıt yapıda gözlüğü pırıl pırıl yapıyor.

Ebay Kozmetik Potu- Tester yada kalan ürünlerimi koymak için kullanıyorum.Kullanışlı ama içindeki ürünün hemen kullanılması gerekiyor.Çünkü hemen kuruyor ürün.

Watsons Soft and Clean Round Puffs- Tüysüz saf pamuktan yapılmış.Süper emiciliğe sahip oluşu tüm kozmetik ve cilt bakım ürünü kullanımında idealmiş.Makyaj temizleme pamuğu.İçinde 100 tane var.Piyasadaki en uygun makyaj pamuğu ve yumuşacık.Bir kullanımda bir iki tane gitse de işini iyi yapıyor.




Rituel de Beaute Siyah Nokta Bandı- Uygun ve başarılı bir ürün.

Procsin Whitening Mini Mask- İşini fazlasıyla iyi yapan bir maske detaylı yazısı gelecek.

Procsin Milk And Honey Mini Mask- İçindeki ürün kurudu yenisini aldım yakında yazısı gelecek.

Procsin Vitamin Bomb Mask- Kokusu portakallı vitamin gibi ve benim için migren azdıran bir koku tam boyunu almasam da cilt için güzel bir maske olabilir.Detaylı yazısı gelecek.

Purederm Grape Yogurt Pack-Kuru ve onarılması gereken ciltler için güzel bir maske.

Han Bang MeIn Cosmetics Snail Ampoule Mask- Mükemmel bir maske yazısı gelecek.

Purederm Snail Cell Illuminating Multi-step TreatmenT 3D Mask- Yine harika bir maske ve yazısı gelecek.

7xWatsons Nose Pore Strip Charcoal- Siyah noktaları derinlemesine temizliyor.Başarılı bir ürün.Burunda başarılı olunca çene,alın ve yanaklarımda da denedim ve tahriş etti😆


English Home Çilek Özlü Doğal Sabun- Mis gibi çilek kokuyor.Katı sabunu cildimde kullanmasam da fırça temizliğinde kullandım ve gayet başarılıydı.

Benri Leke Çıkarıcı Mendil- Küçük taze lekelere anında müdahale eder.Aşırı başarılı bir ürün olmasa da dendiği gibi küçük ve taze lekeleri çıkarıyor.Şalımdaki ruj lekesini çıkarmadı azalttı ama tam çıkartmadı.Şalımdaki ruj lekesi deyince garip oldu sakin olun arkadaşlar kına gecesi çılgınlığıyla herkes birbirini öperken oldu😆


Procsin Coconut Mask- Cildi derinlemesine temizliyor fakat benim cildimde hafif yanma yaptı çok ürün sürmüş olabilirim.Yazısı gelecek.


Tester ve bol Kore ürünü içeren bölüm;

Missha Cho Bo Yang BB Cream- 21 numara.Rengi tam uyum sağladı.Yapısı orta yoğunlukta.Kapatıcılığı güzel.Tenle uyum sağlıyor.Favorilerim arasına girdi.Tam boyun ambalajı da çok şık.

2x Missha Signature Real Complete BB Cream-  21 ve 23 numarasını kullandım.23 hafif koyu olsa da yazın absürt durmadı.21 tam uydu.Cilt tonunu eşitliyor.Kapatıcılığı orta.Yapısı hafif yoğunlukta.İçerisinde SPF 25 PA+++ güneş koruması var.

Missha'nın bb kremleri en iyi bb kremlerden.Çeşit çeşit denedim ve hepsini de ayrı beğendim.

Tonymoly Goat Milk Pure CC- Naturalth versiyonu.01 Pure Milk rengi.Beyaz renkte ama yaydıkça cilt tonunuza yakın bir ton alıyor.Kapatıcılığı zayıf.Ten rengini açıyor.SPF30 PA++ güneş koruması içeriyor.

Etude house CC Cream-Silky versiyonu.Yapısı gerçekten ipek gibi.Ten renginin tonunu açıyor.8 özellik bir arada diyor.Şuradan bu özellikleri okuyabilirsiniz.SPF 30 PA++ güneş koruması içeriyor.Kapatıcılığı zayıf sadece cilt tonunu açmak için kullanılabilir.

Flormar Reborn Double Radience Primer/Highlighter- Cildin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayan Flormar Double Radiance Primer Highlighter, ten makyajını aydınlık ve ışıltılı bir görünüme kavuşturur. Flormar aydınlatıcı, hafif yapısı ile kolayca uygulanabilir ve makyaj bazı olarak kullandığında makyajın kalıcılık etkisini arttırabilir. Ayrıca Double Radiance Primer Highlighter, içerdiği SPF 10 ile cildi güneşin zararları ışınlarından korur. Flormar aydınlatıcı tek başına veya fondöten ile birlikte kullanılabilir. Aydınlık görünüm vermesi için elmacık kemikleri ve dekolte bölgesine uygulanabilir.Champagne rengi.Hafif bronz.SPF 10 içeriyor.Dünyanın en güzel highlighter ürünü.Hem baz hem aydınlatıcı olarak harika duruyor.Cildin kendi ışıltısıymış gibi bir görünüm sağlıyor.Favorilerime de girmişti.


A'PIEU Essential Source Hyaluronic Acid Moisture Essence-Su gibi yapısı var.Cildi yapış yapış yapmıyor ve güzel nemlendiriyor bir de yumuşacık yapıyor.

Etude House Berry AHA Bright Peel Boosting Serum- Peeling ve aydınlatıcı etkili serum.Yaban mersini içeriyor.Kokusu efsane.Su gibi bir yapısı var.Cildime çok iyi geldi.Yeniledi,nemlendirdi.Tam boyunu alabilirim.

Lioele Dr. Ampoule Super Moisture Hyaluronic Acid- Çizgi karşıtı,nemlendirme,sıkılaştırma vaat ediyor.İçerisinden çok az ürün çıktığı için etkisini göremedim.

Missha Near Skin Firming Peptide Self Control Peeling Massage- Sıkılaştırma etkili.Aşırı yoğun yapıda bir peeling.Arko krem gibi kokuyor.İçerisindeki taneciklerle cilde peeling yapıyor.Bir kere o peeling etkisi oldu o ara cildimde baya fondöten vardı ondan olabilir.Temiz ciltte peeling etkisi çok görülmüyor.

Lioele Dr. Ampoule Pore Clean&Tightening- Gözenek temizleyici ve sıkılaştırıcı etkili.İçinden ürün çıkmadı desem inanır mısınız.Harbi ürün çıkmadı.Ya bundan ya diğer Lioele'den resmen ürün çıkmadı bu yüzden yorumlayamıyorum.

Lioele Intensive Time Reversing Snail Cream- Hafif yapıda bir krem.Cildi güzel nemlendiriyor.Cildime salyangoz ve ginsengli ürünler çok iyi geldiği için bu ürünü de sevdim.

Tonymoly Floria Whitening Cream- Beyaz zambak suyu içeriyor.Beyaz zambak suyu özlü Hydro-Whitening bakımı cildin temiz ve aydınlık görünmesini sağlar.Cilt tonunu hafif açıyor.Hafif yapısıyla nemlendirirken aynı zamanda cildin aydınlık görünmesini sağlıyor.

Tonymoly Berrianne Essence- Su gibi yapıda nemlendiren essence.Losyon da denilebilir.Yaz aylarında cildi nemlendirmek için kullanılabilir.

Tester ürünlerin hepsi aşırı güzel kokuyordu.Aralarından en beğendiğim markalar diye ayıracağım ama hepsinin ayrı ayrı ürünleri güzeldi.

Avon Femme Icon- Hafif odunsu ve şekerli bir kokusu vardı.Kalıcı ve şık duruyor.EDP.

Avon Today,Tomorrow,Always- Daha odunsu,ağır ve yoğun kokusu var.Kalıcı ve feminen duruyor.EDP.

Avon Luck For Her- Şekerli bir kokusu var.Kalıcı ve şık.EDP.

Bu parfümleri ne zaman kullansam beğenildi ve markası soruldu.

Benim biten ürünlerim bunlardı.Aralarında kullandıklarınız var mı?

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Kore ürünlerini ben de çok seviyorum, efektif ve çözüme yönelik oluyorlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu durumu ben de farkettim.Diğer ürünlere nazaran daha çözüme odaklı ürnler çıkarıyorlar😊

      Sil
  3. Kore ürünlerini hala denemedim :)

    YanıtlaSil