BEAULIS CLOSE IT KAPATICI İNCELEME YAZISI


Uzun zamandır ürün yorumu paylaşmıyordum.Geçtiğimiz ay yaptığım Gratis alışverişimde bolca Beaulis ürünü almıştım.Bunu sizlerle paylaşınca Close It kapatıcı için inceleme yazısı istendi.Ben de diğer yazıların önüne alarak bu ürünü daha erken paylaşmak istedim.Kapatıcı benim makyaj koleksiyonumda en hızlı bitirdiğim üründür.Bu zamana kadar çeşit çeşit kapatıcı bitirmişimdir.Cruelty freeye geçtiğimden beri alışveriş yapacağım markalar da azalınca araştırarak alıyorum.Özellikle de kapatıcılığının yüksek olması benim için en önemli özellik oluyor.Bu her üründe rastlayabileceğimiz bir özellik değil ama deneye deneye keşfediyorum.Beaulis'ten alışveriş yaparken Close It kapatıcısının daha önce çok övüldüğünü görmüştüm.Denemek için aldım.Hatta memnun kalırsam bununla devam ederim diyordum.Bu yazımda sizlere Beaulis Close It kapatıcının etkileri ve hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim.



Tasarım olarak klasik kapatıcı tarzında yapılmış.Sünger aplikatörle geliyor.Daha önceki versiyonunu denemedim ama bu ambalajın üzerinde 'aynı fiyat daha büyük ambalaj' yazıyor.Gerçekten de diğer kapatıcılara göre bir tık daha büyük.Üründen bana herhangi bir koku gelmedi.Kokusuz ve parfümsüz olabilir.Yapısı beklediğimden ince çıktı.Ben orta yoğunlukta bekliyordum ama daha ince bir yapıya sahip.İnce yapıda olan kapatıcılardan genellikle orta kapatıcılık bile beklenmez ama bunun kapatıcılığı yapısına göre iyi çıktı.Tam diyemesem de kapatıcılığı iyi.Bu uygulama şekline göre de değişiyor ama genel olarak göz altı koyuluklarının ve sivilce izlerinin görünümü azaltıyor.Özellikle parmakla uygulandığında yüksek kapatıcılık sağlıyor.Süngerle uygulamada ise kapatıcılığı azalıyor.Fırçayla ise yine parmakla uygulamaya göre az.Bende genel olarak göz altı koyuluğu ve sivilce izlerinin görünümü azalttı ama tamamen kapatmadı.Her türlü dağıtmada oldukça kolay ve eşit yayılıyor.Bitişi nemli değil ama pudra gibi kuru da değil.Ama maalesef zamanla çizgilerde aşırı birikme yapıyor.Göz çevresinde ve özellikle göz kapaklarınıza da uyguladıysanız bu görünüm çok fazla belli oluyor.Kalıcılığı ise orta.Genel olarak ürünü beğendim ama çizgilere dolmaması için üzerine pudra uygulayarak kullanmayı tercih ederim.

Beaulis markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bir bilgiye ulaşamadım.


Bendeki tonları;

130 Porcelain; Sanırım en açık rengi.Benden, başka bir renk almak beklenemezdi zaten😄Bana tonu hafif sarı alttonlu gibi geldi.Renk açık ama benim cildimde çok fazla sırıtmadı.Sivilce lekelerimin üzerinde leke gibi durmadı.Özellikle göz altıma hafif aydınlatıcı etki vermesini sevdim.Yalnız ürün gün içinde hafif koyulaşıyor.


135 Light Beige- Bu renk daha koyu.Sürüp dağıttığımda benim cildimde koyuluğu belli oluyor.Hatta leke gibi duruyor.Göz altlarımda açık renk kullanmayı seviyorumBu rengi yüzümün diğer kısmında, çok açık renk kapatıcı belli olmasın, daha doğal dursun diye aldım ama bu da bayağı koyu oldu.Aslında bir önceki renkle aralarında başka renk yok.Bu ikinci renk ama bayağı ton farkı var.Ürünü fondöten üzerine kullanamıyorum koyu durduğundan.Fondöten kullanmadan önce uygulayıp üzerinde ten makyajımı yapıyorum.Kapatıcılığı iyi olduğundan bu şekilde kapatmak istediğim yerler belli olmuyor.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.





 

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Kapatıcılarım biterse bakarım :) şimdilik onları bitirmem lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu tür lip gibi olan kapatıcılarını bir türlü kullanamıyorum. Kesin ton farklı yapıyorum. Yazını severek okudum, bu arada deney yapılıp yapılmadığına ulaşamadığına üzüldüm. Sen bu tür konuları çok önemsiyorsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün de zamanla koyulaşıyor ciltte.Genellikle çoğu cilt makyaj ürününde oluyor.Olmayanı yakalarsan bırakma😄Maalesef yeni bir marka olduğundan çok bilgi yok.

      Sil
  3. Ürün bende de koyulaşma yapıyor ama yine de çok seviyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de eksi yönlerine rağmen sevdim ürünü😊

      Sil