2022'DE YAYINLANACAK KORE DİZİLERİ | 2. VE 3. SEZONLARI YAYINLANACAK VE UYARLANACAK DİZİLER

 


Her yeni yılda çıkacak Kore dizileri için heyecanlanan K-drama hayran tayfasını göreyim🙋‍♀️ İşte bu kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz😂 Eskiden genellikle tek tip hikaye olan Kore dizilerinin türleri ve hikayeleri zamanla çeşitlendi ve ortaya muhteşem hikayelere sahip diziler çıktı.Böyle olunca da her ne kadar hepsine yetişemesek de içlerinden zevkimize uyanları seçip keyifle izleyebiliyoruz.2021 dizilerinin çoğunu izlememiş olsam da 2022'de yayınlanacak dizileri izlemek için sabırsızlanıyorum.Bu yazımda size 2022 yılında yayınlanacak Kore dizilerinden bahsedeceğim.


2021 yılında birçok diziyi kaçırdım, daha doğrusu ilgimi çeken çok dizi olmadı ama yeni çıkacak birçok dizi için oldukça heyecanlıyım.Listeyi hazırlarken merak ettiğim ve mutlaka izleyeceğim dizileri seçtim.Dizilerden bahsederken hangileri olduğundan bahsedeceğim.Çoğu o kadar yeni ki henüz posterleri bile yok.Hatta oyuncu kadrosu belli olmamış ve senaryosu tam belli olmayan diziler bile var.Bunların yanında ise çok sevineceğiniz bir haberim de var.Birçok dizinin 2. hatta 3. sezonu bile çıkacakmış😍 Bir sürü oyuncu da çok güzel senaryolarla geri dönüyor🥰 Bir an önce anlatmak istiyorum.Liste uzun olduğundan konularından kısaca bahsedeceğim ve kadrosundaki önemli isimleri ekleyeceğim.Başlayalım🙋‍♀️


Moving- Ebeveynlerinden gelen özel yeteneğe sahip lise öğrencilerinin hikayesini anlatan bir dizi.Dizide Han Hyo Joo ve Jung In Sung'u izleyeceğiz.

Anna- Küçük bir yalanla başlayıp, başkasının hayatını yaşamaya kadar giden bir hikaye.Bae Suzy ve Jung Eun Chae başrollerde.

Money Heist- Hazır mısınız?!Bu dizi La Casa de Papel'in Kore uyarlaması olacak!Orijinalini izlemedim o yüzden dikkatimi çekmedi ama izleyebilirim gibi de geliyor😂

Island- Babasının baskısıyla Jeju Adası'na giden Won Mi Ho'nun, oradaki hayatı ve Van'la karşılaşmasını anlatan bir hikaye.Kim Nam Gil, Lee Da Hee ve Cha Eun Woo'nun içinde olduğu oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

Return- İnsanüstü sihirsel güçlere sahip gençlerin hikayelerinin anlatıldığı bir dizi olacak.Bu dizide Lee Jae Wook ve Jung So Min'i izleyeceğiz.Bu dizi listemde ve mutlaka izleyeceğim.

Somebody- Gizemli bir karakter olan Som'un, Somebody adlı bir sosyal medya platformu kurması konu alınmış.Kim Young Kwang ve Kim Yong Ji'yi izleyeceğiz bu dizide

The Youngest Son of Conglomerate- Patronu tarafından öldürülen sadık bir çalışanın yeniden doğuşunun hikayesi.Song Joon Ki'yi kısa bir aranın ardından bu senaryoyla izleyeceğiz.

Juvenle Justice- Çocuk mahkemelerini sevmeyen bir yargıcın bu göreve atanması sonucu yaşadığı olayları anlatan bir dizi.Signal'de izlediğimiz Kim Hye Soo başrolde.Ben hem hukuk dizilerini sevdiğimden hem de başrol oyuncuyu da beğendiğimden bu diziyi de listeme aldım.

Link: Eat and Love to Kill- Aynı duygusal karaktere sahip bir kadın ve erkeğin gizemli hikayesinin anlatıldığı bir dizi.Yeo Jin Goo ve Moon Ga Young'u izleyeceğiz bu dizide.

Why Her- Yanlış seçim yaparak istemediği hayatı yaşayan bir kadının aşık olduktan sonra kendini yeniden sevmesini anlatıyor.Hwang In Yeop'u özleyenler bu dizide kendisini izleyebilir.

Big Mouth- Boş konuşmakla ünlü ve işe gelince herhangi bir şey yapamayan avukat Park Chang Ho'nun hikayesi.Lee Jong Suk (kendisini çok özlemiştik) ve Im Yoon Ah başrollerde.

The Ghost Doctor- Zeki ama bencil bir doktorun ansızın , ruhunun, kendisiyle tamamen zıt karaktere sahip olan başka bir doktorla değişmesi sonucu olanları anlatıyor.Bu dizide Rain, UEE, Kim Bum ve Son Na Eun'ı izleyeceğiz.Dizinin kadrosunu ve konusunun değişik olmasını beğendiğimden listeme aldım.

Again My Life- Okyanusta öldürülen bir adamın, bir hayat şansı daha kazanması için ölüm meleğiyle karşılaşmasını konu alıyor.Lee Jun Ki'yi izleyeceğimiz bir proje.

Thirty Nine- Lisede arkadaş olan bir grup kadının 40 yaşına gelmeden tekrar bir araya gelmesini konu almış.Son Ye Jin'i izleyeceğiz bu dizide de.

Our Blues- Şehir hayatının kendilerine uymadığını düşünen bir grup insanın yollarının Jeju Adası'nda kesişmesini anlatıyor.Lee Byung Hun, Shin Min Ah ve Kim Woo Bin, altın kadrodan oluşan bu dizinin oyuncularından üç isim olacak.Konusu çok bana hitap etmese de kadrosu çok iyi olduğundan bu diziyi de izlenecekler arasına aldım.

Shooting Star- Eğlence sektörünün kamera arkasını anlatan bir dizi.Lee Sung Kyung başrolde.

Green Mothers Club- 5 annenin, arkadaşlığını, anneliğini ve hayatını konu alan bir dizi.Lee Yo Won ve Kim Gyu Ri'yi izleyeceğiz bu dizide.Yine bu dizi de konu olarak beni çok çekmese de Lee Yo Won hayranı olduğumdan bunu da izleyeceğim.

Through the Darkness- Katillerin zihnini okuyan bir dedektifin hikayesi.Kim Nam Gil 2022'de ikinci dizisiyle karşımıza çıkıyor.Konuyu ve Kim Nam Gil'i beğendiğimden bunu da izleyeceğim.

K-Project- Hakları elinden alınmış gençlerin, hayatlarını tekrar kazanmalarını anlatan bir hikaye.Park Seo Joon, Han So Hee, Wi Ha Joon dizide öne çıkan isimlerden.

Doctor Lawyer- Bir ameliyat sonrası her şeyini kaybeden bir cerrahın hakkını aramak için avukat olmasını anlatıyor.So Ji Sub ve Im So Hyang'ı izleyeceğiz bu dizide.

Minamdang: Case Note- Minamdang Kafe'nin ve oraya gelen müşterilerin hikayelerini anlatan bir dizi.Seo In Guk, Oh Yeon Seo ve Kwak Si Yang başrollerde.

Snow White Must Die- Bir köyde yaşanan gizemli cinayetin çözümlenmesini anlatan bir hikaye.Go Bo Gyeol ve Kim Bo Ra dizinin kadrosunda.

The Murderer's Shopping List- Güçlü bir altıncı hisse sahip bir market çalışanın gizemli hikayesi.Lee Kwang Soo ve Kim Seol Hyun bu dizinin oyuncularından.

Little Women- Fakir ve birbirine dostlukla bağlı üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor.Kim Go Eun, Nam Ji Hyun ve Wi Ja Hoon dizide izleyeceğimiz oyunculardan.Kadro muhteşem olduğundan bu dizi de listemde.

Crazy Love- Amnezi olan bir adamın, fazla ömrü kalmadığını öğrendiği kadınla hemen nişanlandıktan sonra yaşadıklarını anlatan bir hikaye.Krystal Jung ve Kim Jae Wook'u izleyeceğiz bu dizide.

Trees Die on Their Feet- Yaşlı bir kadının son isteği olan torununu görme arzusunu gerçekleştiren bir aktörün hikayesi.Kang Ha Neul ve Son Ye Jin başrollerde.Son Ye Jin'i de 2022'de iki dizide izleyeceğiz.

Joseon Psychiatrist Yoo Se Poong- Joseon döneminde, psikolojik travma sonucu rahatsızlanan bir saray üyesini iyileştiren bir doktorun hikayesi.Bu dizide Kim Min Jae ve Kim Hyang Gi'yi izleyeceğiz.Oyuncuları daha önce izlemedim ama konusu ilgimi çektiğinden bu diziyi listeme aldım.

Adamas- Babalarının ölümünden 20 yıl sonra, bu cinayeti aydınlatacak Adamas'ı bulan ikiz kardeşlerin hikayesi.Başrollerde Ji Sung ve Seo Ji Hye var.

Let's Start the Defense- Bir katili savunmasından dolayı hayatını üç ayda büyük bir ikileme sürükleyen bir kadının hikayesi.Jung Rye Won ve Lee Kyu Hyung dizide izleyeceğimiz oyunculardan.

Heaven and Hell: Two Psychos- Bir dedektif  ve katilin ruhlarının değişmesini anlatan bir dizi.Henüz oyuncu kadrosu hakkında kesinlik yok.

Deep- Uzun zamandır kayıp olan bir ailenin geri dönüşünün gizemli hikayesi.Bu dizinin de aynı şekilde henüz oyuncu kadrosu belli değil.


Gelin bir de 2. ve 3. sezonla geri dönüş yapacak dizilere bakalım.

The Uncanny Counter, Yumi's Cell ve Taxi Driver 2022'de 2. sezonlarıyla geri dönüyorlar.Tale Of The Nine Tale yapımcıları ise bir çılgınlık yapıp 2022'de 2 sezon birden çekip 2. ve 3. sezonların yayınlanması planlanıyor.Love ft Marriage and Divorce ve Dr Romantic ise 3. sezonlarıyla geri dönüş yapacaklar.

2022'de yayınlanacak Kore dizilerini bu şekilde derleyip sizlerle paylaşmak istedim.Umarım keyifle okumuşsunuzdur😊 Peki siz hangilerini listeye aldınız?Yorum yazmayı ve beğenirseniz bu yazıyı Kore dizisi hayranlarıyla paylaşmayı unutmayın.Şimdiden hepimize keyifli seyirler🥰

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Çok detaylıymış, uygun bir vakitte sindire sindire okuyum. Güzel bir içerik olmuş. Kim Nam Gil' in dizisini izlerim muhakkak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim😉Ben de Kim Nam Gil'in dizisini izleyeceğim mutlaka baya güzel görünüyor senaryo😍

      Sil
    2. Lee Jong Suk ve So Ji Sub' u da gördüğüme sevindim. Lee Jong Suk' un partneri yaşına uygundur İnşallah bu sefer. :) Lee Min Ho yok mu ya hiç, olamaz. :))

      Sil
    3. Aa Lee Min Ho yok doğru😄Bence sene içinde karar verilen bir projeyle çıkabilir😎

      Sil
  2. Oyuncularından dolayı izlemek istediğim birçok dizi var benim :D Umarım bol bol güzel diziler izlediğimiz bir yıl olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok oyuncu baya iyi senaryolarla dönüş yapacak gibi 2022'de😍Umarım🥰

      Sil
  3. Güzel diziler geliyormuş, gelsin gelsin izleriz. :)

    YanıtlaSil
  4. oh oh saol yaaa, bu liste lazım olcak, moving, anna, why her, bunları şimdiden not aldım, yaa ben de daha bu seneden happiness, hometown cha cha cha izliyecam, yaşasın kore dizileri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya listede baya iyi diziler var bu sene maraton yoğun😄

      Sil