ALMANIZI TAVSİYE EDEBİLECEĞİM 5 KORE GÜZELLİK ÜRÜNÜ | ETUDE HOUSE, MISSHA VE DAHA FAZLASI💗




Blogu yazmaya başladığımdan hatta daha öncesinden beri Kore kozmetiğine ilgim oldukça fazlaydı.Eskiden çok daha aktif bir şekilde takip ederdim Kore güzellik sektörünü ve sık sık da alışveriş yapar, birçok ürün denerdim.Bu denediğim ürünler arasında da memnun kalıp tekrar aldıklarım olmuştur.Hala çok nadir de olsa arada denediklerim ve memnun kaldıklarım oluyor.Bu yazımda sizlere bu zamana kadar kullanıp en çok memnun kaldığım ve size de almanızı tavsiye edebileceğim 5 üründen bahdeceğim.


Öncelikle şundan bahsedeyim ki eskiden çılgın bir Kore kozmetik takipçisiydim ve çok güncel takip ederdim her şeyi.Ama zamanla yurt dışı alışverişlerine gelen sınırlamalar, ürünlerin fiyatlarının baya baya artması ve bir de artık hayvan deneyi yapmayan markalardan alışveriş yapmaya başlayınca elimi eteğimi yavaş yavaş Kore kozmetik ürünlerinden çektim.Son dönemlerde popüler olan Kore cilt bakım ürünlerinden çok az ürün denemişimdir.Almak neredeyse imkansız hale gelince bir miktar uzaklaştım diyebilirim.Bahsedeceğim ürünler genellikle eskiden beri çok severek kullandığım ürünler.Çoğu hayvan deneyi yaptığı için yeniden alamadım ama sevdiğim ürünlerden bahsedeceğim için ayırarak yazamadım, hangilerinden memnun kaldıysam bahsetmeye karar verdim.Aşağıya hangi markaların hayvan deneyi yaptığını yazacağım.O zaman almanızı tavsiye edebileceğim 5 Kore kozmetik ürünü nelermiş bakalım.


1.Etude House Wonder Pore Freshner Tonik

Siyah nokta problemi olan bir cildim var.Bu öncelerde daha fazlaydı ve hiçbir ürün doğru düzgün işe yaramıyordu.Etude House'un ürünlerinin sıkı takipçisi olduğum dönemde Wonder Pore adında gözenek temizliği konusunda ürettikleri seriyi gördüm ve toniğini aldım.Hayatımda ilk defa siyah noktalarım bu kadar azaldı.Baya gözle görülebilir şekilde azalma oldu ve ürünü kullandığım süre boyunca da siyah nokta problemi yaşamadım.Cildimde herhangi bir sorun da olmadı.Siyah nokta problemi için kullandığım en iyi cilt bakım ürünüydü.



Bu ürünün kaçıncı şişesini kullanıyorum bilmiyorum ama efsane bir ürün.Ben özellikle fırçasının kaşları çok iyi tarayıp şekil vermesine bayılıyorum.Bu şekli de gün boyunca koruyor.Suya dayanıklı yapıya da sahip olduğunu düşünüyorum çünkü gün içinde herhangi bir bozulma yada akma olmuyor.Benim kullandığım renk Rich Brown rengi.Kaş rengim koyu ve bu renk bana hafif açık kalıyor ama ben açık kaş rengini sevdiğimden bu ürünün rengini de çok seviyorum.Hatta ürünün en sevdiğim yanlarından biri de rengi.İçinde hafif de ışıltı gibi yansıması var rengin ama bu kaşlarda belli olmuyor.Belli olsa da benim yine sevdiğim özelliklerinden biri olurdu.





Kore BB kremlerinin neredeyse hepsine aşığım.Kullandığım ve memnun kalmadığım bb krem sayısı çok azdır.Ama aralarında en sevdiğim Missha'nın Perfect Cover BB Cream'i.Kaç şişe ürün bitirdiğimi hatırlamıyorum.Ciltle bütünleşen yapısına, cildi daha sağlıklı ve ışıltılı göstermesine ve hafif yapısına rağmen sağladığı kapatıcılığa hayranım.Şu zamana kadar kullandığım en iyi bb kremdi.



Kirpik kıvırıcı arasında da fark mı olur diyorsanız olurmuş efendim😄 Ben eskiden Asyalı güzellik vloggerlarını izlerken Shu Uemura'nın kirpik kıvırıcısını sıkça kullandıklarını ve tavsiye ettiklerini görürdüm ve gerçekten farklı olduğu belli oluyordu.Elimde birçok kirpik kıvırıcı olmasına rağmen ben de Holika Holika'nın kirpik kıvırıcısına hayranım.Kirpiklerime zarar vermeden, kırmadan inanılmaz güzel kıvırıyor ve şeklini uzun süre koruyor.



Sevgili okur, böyle bir koku yok😍Ürünü kokladığınızda sanki dalında frezya çiçeği kokluyormuşsunuz gibi bir koku alıyorsunuz.İnanılmaz güzel ve yapay olmayan bu koku beni hem ürüne hem de frezya çiçeğine aşık etti.Ürün sayesinde bir ara frezya yetiştirmeyi düşünüyorum😄 Ürünün kokusunun yoğunluğu ve kalıcılığı da güzel olunca benim en beğendiğim ürünler arasında yerini aldı.Nemlendirmesi iyi ve cilt tarafından hemen emiliyor.

Benim sizlere tavsiye ettiğim 5 Kore kozmetik ürünü bunlardı.Umarım hala satışta olanlar vardır ve aralarında merak ettikleriniz varsa fikir olmuştur.Birçoğunun yazısı mevcut ve isimlerinin üstüne tıklayarak detaylı yazılarına ulaşabilirsiniz😉

Markaların hepsi hayvan deneyleri yapan kısımdalar.Umarım en kısa zamanda deneysiz kısma geçerler.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Tek düzenli kirpik kıvırıcı kullanan bir olarak önerilerinde en dikkatli o kısmı okudum. :) Missha herkesin vazgeçilmezi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında küçük bir makyaj aksesuarı olarak görünse de hem iyi seçmek gerek hem de kullanırken dikkatli olmak gerek😊

      Sil
  2. missha en ilgi çekeni :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar ✨Bloğunuz gerçekten çok hoş ve güzel içerikli severek okuyorum💐Missha ürünleri hakkın da hayvansal içerik kullandığı ve helal olduğundan emin olamadağımız için ben de tedirgindim ve siz de önceki yazılarınız da bunu ifade etmiştiniz ✨ acaba fikrinizi değiştirecek yeni bilgi ve fikirleriniz oluştumu diye merak ettim😁💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba🥰Çok teşekkür ederim😍Missha'nın vegan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan kısma geçtiğine dair güncelleme yok maalesef😕

      Sil