SECRET LOVE KORE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULAR📺

 


Tür: Dram

Yıl: 2013

Bölüm Sayısı: 16


Oyuncular:

Jo Min Hyuk- Ji Sung

Kang Yoo Jung- Hwang Jung Eum

An Do Hoon- Bae Soo Bin

Shin Se Yeon- Lee Da Hee


Konusu:

Jo Min Hyuk, kız arkadaşını bir trafik kazasında kaybetmiştir.Bu kazayı yapan ise Kang Yoo Jung olarak görünmektedir.Jo Min Hyuk, kız arkadaşını kaybettiği bu kazadan dolayı üzgün olduğu kadar kızgındır da ve olayın peşini bırakmaz.Kazayı yapan olarak Kang Yoo Jung göründüğünden mahkemede alınan kararla Yoo Jung hapse girer.Fakat bu işte farklı bir şey olduğunu anlayan Min Hyuk, kazayı daha detaylı araştırır.Bu sırada da Yoo Jung'la görüşür.Min Hyuk'un şüphelendiği şey; kazayı yapanın Yoo Jung'un erkek arkadaşı olan An Do Hoon olması ve suçu Yoo Jung'un üzerine atmasıdır.Hatta bundan oldukça emindir.An Do Hoon savcı olduğu için suçu Yoo Jung'a yıkmak işine geleceğinden bu duruma sesini çıkarmaz.An Do Hoon, Yoo Jung hapiste olduğu sırada ona ihanet etmeye başlar.Min Hyuk ise Yoo Jung'un, An Do Hoon'un onu kullandığını söyler ve kazayı gerçekte kimin yaptığını artık itiraf etmesi için ısrar eder.Min Hyuk, Yoo Jung'la iş birliği yaparak bu davanın gerçek suçlusunu ortaya çıkarmak ister.


Yorumlarım ve Diziden Notlar;

Secret Love, aslında izleme listemde olan bir dizi değildi.Ama bir ara Kanal 7, Kore dizilerini yayınlayacağını duyurunca yayınlananlar arasında ne kadar izlemediğim dizi varsa izledim😄 Secret Love da Feda ismiyle yayınlanmıştı Kanal 7'de.Çok fazla dram içeren bir dizi olduğundan tarzım değil ama dediğim gibi izlemediğim bir dizi olduğundan izlemek istedim.Televizyonda yayınlanmasa ayrıca izlemezdim.Bir de başrolde Ji Sung ve Hwang Jung Eum vardı.İzleme sebeplerimden bir diğeri de buydu.İkili burada oynadıktan sonra efsane dizilerden biri olan Kill Me Heal Me'de tekrar başrolde oynamışlardı.Gerçekten çok başarılı oyuncular ve Kill Me Heal Me dizisi çok başarılıydı.Secret Love dizisi ayrıca Türk dizisi olarak da uyarlandı.Meryem adlı dizi Secret Love'ın uyarlama versiyonu.Onu da birkaç bölüm izleyebildim.Kore versiyonu yani orijinal olanı Türk versiyonuna göre çok daha ağırdı.Dram sevenler izleyebilir ama ben pek sevemedim.




Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Kanal 7 de nana karakterinin oynadığı bir dizi var sanırım onun haricinde bir bilgim yok😅

    YanıtlaSil
  2. Bu kore dizilerine eşim bağımlılık yaptı bende ufaktan alışmaya başladım :D

    YanıtlaSil
  3. Televizyonlarda Kore dizisi yayınlayan başka kanal var mı diye merak ettim. Genelde Japon dizileri var diye biliyorum. Kanal 7 nin programına bir göz atayım :) Secret Love'un bölüm sayısı fazla değilmiş, izlenebilir yani. Tanıtım için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanal 7 son zamanlarda Kore dizisi yayınlıyor mu bilemiyorum ama bazı kanallar tarihi Kore dizileri yayınlıyor😊Rica ederim😊

      Sil