MAKYAJ KOLEKSİYONUM 2023🗄


Blogda en fazla paylaştığım şey genellikle kozmetik ürünleri oluyor.Bu kadar çok ve sık paylaştığım ürünlerimin koleksiyonunu paylaşmasam olmazdı.Eskiden içerik olarak Youtube'da sıkça bu başlıkta video paylaşılırdı.Benim de izlemeyi en çok sevdiğim şeylerdendi.Ben de kendi koleksiyonumu  blog yazısı şeklinde paylaşmaya karar verdim.Diaryofmeri'nin Harikalar Diyarı da diyebiliriz bu koleksiyona.Koleksiyonu nasıl oluşturmuşum, neler varmış beraber bakalım.



Fondöten, kapatıcı, makyaj bazı gibi ten ürünlerimi, yanlış hatırlamıyorsam, A101'den aldığım şeffaf makyaj organizerine yerleştirdim.Aslında buradaki ürün sayısı fazlaydı ama geçen sene yaptığım büyük kozmetik temizliğinden sonra bu kadar(!) kaldı.Çoğu yeni ve çok severek kullandığım ürünler.Bazları ve kapatıcıları yan kısımlara ve fondöten, bb kremlerimi, cushion fondötenlerimi de orta kısma yerleştirdim.Kapatıcı en sık tükettiğim kozmetik ürünü olduğundan kapatıcı koleksiyonum hızla eriyor.


Yukarıda bahsettiğim organizerin altında bir de çekmecesi var.O kısma da pudralarımı koydum.Pudra çok sık kullanmadığım ürün olunca koleksiyonda az ürüne sahip bölümlerden biri oldu burası.Bu organizerin altına da, yine yanlış hatırlamıyorsam, Eveshop'tan aldığım şeffaf çekmece organizeri yerleştirdim.Burada da aydınlatıcılarım var.Likit, toz ve stick formda olanlar bulunuyor.Aydınlatıcı da çok sık kullandığım ürünlerden olmayınca koleksiyonun bu kısmı da diğerlerine göre biraz küçük.


Şeffaf organizerimin sağ kısmına da kalem ürünlerimi koydum.Bir tane şeffaf üçlü bir organizer vardı.Yanlış hatırlamıyorsam A101'den almıştım.İki bölmesine kulak çubuğu koydum diğer büyük kısmında ise dudak kalemlerim var.Yine A101'den aldığım pembe renkli saksıyı da göz kalemlerimi, eyelinerlarımı ve kalem farlarımı koymak için kullandım.


Gelelim koleksiyonun daha büyük olan bölümüne.Kalan diğer ürünlerimi yerleştirmek için Pratico markasının Çok Amaçlı 9 Sepetli Çekmecesini almıştım.Bu çekmecenin çevresi ahşap ve çekmeceleri plastik malzemeden.Genel olarak memnun kaldım bu üründen.Sadece içi göründüğünden odaya dağınık görüntü vermemesi açısından çekmeceyi kapının arkasına koydum.Çekmecenin ilk bölümüne dudak ürünlerimi koydum.Stick rujları, gloss ve kalem rujları, likit mat rujları ayırmak için de A101'den aldığım çekmece düzenleyiciyi kullandım.Sol kısımda stick rujlar ve lip balmlarım var.Sağ kısmın üst tarafında likit mat rujlar, alt kısmında ise gloss ve kalem rujlar var.Ruj, atmaya kıyamadığım ürünlerimden olunca koleksiyon bayağı genişledi.


Çekmecenin ikinci bölümünde büyük far paletlerim var.Burada genellikle favorim olanlar ve sık kullandıklarım bulunuyor.Farlar da atmaya kıyamadıklarımdan olunca far koleksiyonum da bayağı bir genişledi.Hatta sadece bu kadar değil devamı da var.


Far koleksiyonumun devamı da üçüncü çekmecede.Burada daha küçük olan paletler, glitterlar, likit eyelinerlar var.Koleksiyonun bu kısmını da çok seviyorum.


Farları bu kadar zannettiyseniz yanılıyorsunuz.Dördüncü çekmecenin sağ kısmına da tekli farları, far bazlarını ve kaş ürünlerini yerleştirdim.Sol kısmında ise rimeller, kirpik kıvırıcılar ve tester ürünler bulunuyor.Tester ürünleri ayrı bir kutu içerisine koydum.İçinde rular ve parfümler var.Rimel de sıkça biten ürünlerden olduğundan koleksiyonda hızla eriyen ürünlerden.


Ve koleksiyonun son çekmecesinde bronzer ve allıklar var.Burada krem ve toz formda bronzer-kontür ürünleri, krem, likit, toz formda allıklar bulunuyor.Hatta aralarında benim yaptığım allıklar da var.

Evet, benim makyaj koleksiyonumun şu anki hali bu şekilde.İlerleyen zamanlarda eksilenler ve eklenenler olacak tabii.

Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ne güzel yapmışsın paylaşmakla:))) Böyle düzenlemeleri çok seviyorum:) Far paletleri sepetinin içinde mavi kalpli olan dikkatimi çekti:) Bir de Hello Kitty olan bir şey gördüm sanırım 5. fotoğraftaydı, ilk baktığımda dikkatimi çekenler:))) Senin yazılarını okudukça makyaj yapma isteğim geliyor o anda:) Bir süre geçince de vazgeçiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.O mavi kalpli palet favorim.Hello Kitty'li olan da çok şirin bir lip gloss.

      Sil
  2. Bu tarz videoları da yazıları da seviyorum. Kalemine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyifli oluyor gerçekten.Teşekkür ederim canım

      Sil
  3. saol yaaa örnek almak için iyi oldu :)

    YanıtlaSil