REAL TECHNIQUES BRUSH CRUSH CONTOUR BRUSH İNCELEME YAZISI💜

 


Real Techniques, sünger ve fırçalarını kullanmayı sevdiğim bir kozmetik aksesuar markası.Özellikle Miracle Complexion Makyaj Süngeri favori makyaj süngerim ve elimin sıkça gittiği bir üründür.Fırçalarını da severek kullanıyorum.Her türlü makyaj uygulamasına uygun ve yumuşak kıllı fırçalara sahip oluyorlar.Dönem dönem koleksiyon da çıkaran bir marka.Brush Crush koleksiyonunu ilk çıkardıklarında dikkatimi hemen tasarımı çekti ve birkaç fırça da hoşuma gitti.Bunlardan Contour Brush'ı aldım ve bu yazımda sizlere bu üründen bahsedeceğim.


Kolay uygulanabilir özelliğe sahip ve yüze keskin bir görüntü vermek için kullanışlı bir fırça.Holografik, pastel ve glitter trendinden yola çıkılarak markanın sahipleri Sam ve Nic tarafından tasarlanmış bir seri.Gerçekten tasarımı inanılmaz şık.Benim en sevdiğim renk olan lila renge sahip, sap kısmında bolca ışıltı görüntüsü olan bir ürün.Alma sebeplerimden biri tasarımıydı açıkçası.Bir diğer alma sebebim de tabii ki kontür işlemi için çok güzel bir fırça şekline sahip olmasıydı.Yassı ve küt bir şekle sahip olduğu için özellikle kontür işlemini daha net ve keskin göstermek için çok kullanışlı bir fırça.Kontür uygulaması yaptığınızda da fark ediyorsunuz farkını.Yüze tam bir net kontür uygulaması yapıyor.Ama kontür ürününü de çok güzel ve eşit bir şekilde dağıtarak daha gölgeli ve doğal durmasını sağlıyor.Hızlı ve kolay dağıtıyor ürünü.Özellikle elmacık kemiği altını ve burun kenarlarını kontürlemek için çok kullanışlı bir fırça.Bu arada hem krem formda olan hem de toz formda olan kontür ürünlerini çok güzel ve eşit dağıtıyor.Yalnız sıcak alt tonlu kontür ürünü yada bronzerdan çok soğuk alt tonlu kontür ürünü uygulamak için daha iyi.Fırçanın kılları sık, bu özelliği de keskin kontür görüntüsü vermesinin sebeplerinden biri.Bir de böyle olunca fırçaya bolca ürün geliyor tabii, ürünün renk verme özelliğini de arttırıyor.Ve sık olduğundan likit ve krem ürünleri uygulama ve dağıtmada daha başarılı.Kılları yumuşak ve cilde zarar vermiyor.Benim en sevdiğim makyaj fırçalarından biri oldu.Bu arada fırçanın numarası 303 olarak geçiyor.




Real Techniques, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Selamlar, kontür fırçası benim de hoşuma gitti. Fırça kısmının duruşu yeteneğini belli ediyor. Emeğine sağlık canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten tasarım konusunda çok iyi bu iki kız kardeş:)Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. ooooo peki bakalıım çok sevmişsin madem bi bakmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve kullanışlı bir fırçaya benziyor :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel anlatmışsın ama işlevinden çok rengi çok güzel ne kadar zevkli bir seçim olmuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk rengine vuruldum ben de zaten😄Sonra fırçanın işlevine göre merak ettiğimi alayım dedim:)

      Sil