ETRIEL PEONY BY LCW PARFÜM İNCELEME YAZISI🌺


Yakın zamanda bir parfüm önerisi yazısı paylaşmıştım.Orada da bahsettiğim gibi genellikle daha çiçeksi ve doğal kokulardan hoşlanıyorum.Eskiden şekerli ve pudralı kokuları sevip bu tarz kokulara sahip parfümleri kullandığım olmuştu ama uzun zamandır daha hafif ve doğal kokular hoşuma gidiyor.Sanırım bana hitap eden kokular bu yönde.Sevdiğim kokuyu mevsim ayırt etmeksizin kullanmayı seviyorum.Ama genellikle yaz dönemi için ayrı kış dönemi için ayrı kokular tercih ediliyor.Ben de bu yazımda sizlere daha çok kışa hitap eden kokuya sahip, LC Waikiki'nin parfümlerinden biri olan Etriel Peony'yi anlatacağım.


-Şakayık kokulu, EDP formda parfüm.

-Çiçeksi bir kokuya sahip olmasını beklediğimiz bir parfüm.Genel olarak baktığımızda hafif şekerli bir kokuya sahipmiş gibi gelse de çiçek kokusu da bariz bir şekilde geliyor.O şekerli gibi gelen kokunun parfümdeki hafif meyvemsi notasından geldiğini düşünüyorum.Yani bayıcı bir şekerli kokuya sahip değil daha çok meyvemsi.

-Parfümün kokusu La Vie Est Belle'in meyvemsi ve biraz daha hafif hali gibi geldi bana.

-Biraz ağır bir koku.Bu yüzden kesinlikle sonbahar ve kış dönemine yakışabilecek bir koku olduğunu düşünüyorum.Hatta bu kokuyu kazak-hırka kokusu olarak tanımlayabilirim:) Tam bu kıyafetler için ideal olan bir kokuya sahip.

-Yoğunluğu orta.İki fıs sıkmak genellikle yeterli oluyor.

-Eau de Parfum olduğundan kalıcılığının Eau de Toilettelerden fazla olması gerekiyor.Genel olarak baktığımda kalıcılığı orta geldi bana.Koku kalıyor fakat gün içinde hafifliyor.Hafif şekerli bir koku kalıyor.

-Tene sıkıldığında daha yoğun kokuya sahip oluyor ve kalıcılığı daha fazla oluyor.Kıyafete sıkıldığında ise yoğunluğu orta ve kalıcılığı az oluyor.

-Tasarımı ise sade ama altındaki kesme cam deseni ayrıntısı farklı ve şık bir hava katmış.

-Pereja tarafından üretilmiş.Kolonya seven biri olarak Pereja da sevdiğim markalardan olduğu için bu detayı gördüğümde hoşuma gitti:)

-Kış kokusu olarak güzel, tercih edilebilir bir parfüm.



Parfümün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Hem LC Waikiki hem de Pereja hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Çok gördüğüm ama denemediğim bir parfüm:) Bir yerde denk gelirsem bakayım:)

      Sil