SIBERIAN HEALTH REJUVENATING FACIAL CLEANSING GEL İNCELEME YAZISI🍑


Yüz temizleme jelleri, cilt bakımı rutinimizin olmazsa olmaz parçalarından.Makyaj yada güneş kremi temizliği olmasa bile günlük cilt temizliği için kullandığımız bir ürün.Cilt tiplerine göre farklı farklı etkilere sahip yüz yıkama jelleri bulmak mümkün.Farklı ürünler denemeyi sevdiğimden bu zamana kadar çeşit çeşit temizleme jeli denedim.Cilt doktoruna gidene kadar merak ettiğim temizleme jellerini de sık sık değiştirir denerdim.Daha sonra doktorun önerisi olan temizleme jeline geçtikten sonra çok farklı ürünleri sık denememe kararı aldım.O dönemlere yakın elimde farklı olarak Siberian Health'in bir temizleme jeli vardı.Onu denemiş ve yorumlarımı bir kenara not almıştım.Bu yazımda sizlere bu üründen bahsedeceğim.


-Gençleştirici etkili yüz temizleme jeli.

-Cildinizi temizlemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur.

-Ultra yumuşak formülü nadir bulunan bitkisel yağlarla zenginleştirilmiştir.

-Bu hassas bitkisel jel 10 farklı bitkisel içerik ve yağdan oluşmuştur.Derinlemesine temizler, cildi dengeler, renk verir ve cildi kurutmadan yumuşak bir şekilde peeling yapar.Makyajı etkili bir şekilde çıkarır ve fazla sebumu alır.Cildinizi yenilenmiş ve gençleşmiş bir şekilde bırakır.

-Orta yoğunlukta jel yapılı bir ürün.

-Hassas bir temizleme jeli.Zaten uyguladığınızda çok fazla köpürmemesinden anlaşılıyor.Yoğun temizleme jellerine karşı cildi tahriş olanlar için güzel bir seçenek.

-Günlük temizleyici olarak güzel.Cildi yormadan ve kurutmadan güzel bir şekilde temizliyor.

-Ciltteki fazla yağı alırken cildi kurutmuyor ve cildin nem dengesine zarar vermiyor.Yani sebum dengeleyerek cildi temizliyor.

-Gözenekleri ve cildi çok derinlemesine, cildin alt katmanına ulaşarak temizlediğini düşünmüyorum.Daha çok cilt yüzeyini ve yüzeye yakın kısmı temizliyor.

-Makyaj kalıntılarını tamamen temizlemiyor.Bunun sebebi de hassas bir temizleyici olması.

-Daha çok hassas ciltler için uygun bir temizleme jeli olduğunu düşünüyorum.

-Ürün turuncu renkli, böyle olunca aklıma acaba portakal kokar mı diye bir endişe geldi :D Neyse ki çok hoş bir şeftali kokusuna sahipti.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Siberian Wellness, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. cilt doktoruna hiç gitmedim bir düşüneyim gitmeyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne denersek deneyelim yine en iyisini onlar biliyor bunu keşfettim :D

      Sil
  2. ay yaa şeftalili bir şampaun vardı artık gelmiyo ülkemize ama adını unuttum :)

    YanıtlaSil