MISSHA SIGNATURE GLAM ART ROUGE İNCELEME YAZISI💄


Ruj inceleme serimize devam ediyoruz.Bu yazımda ülkemizde de oldukça popüler olan ve çok satılanlar arasında birçok ürünü bulunan Missha markasından bir ruj inceleyeceğiz.Kore makyaj ürünlerinde dudak ürünü olarak genellikle rengini tüm gün koruyan lip tintler tercih ediliyor.Bunlar likit formda dudak ürünleri.Ama tabii ki katı formda olan stick rujlar da mevcut ve diğer çıkardıkları ürünlerde oldukları gibi stick rujlarda da farklı etkilere sahip çeşitli ürünlere sahipler.Bugün Missha'nın Glam Art Rouge'unu inceleyelim.


-Öncelikle rujun ambalajına değinmeden geçemeyeceğim.Altın ve kırmızı detaylı bir tasarıma sahip.O kadar şık duruyor ki ürün bitse bile atamam bunu:) Koleksiyonda da şık duruyor ama çantada taşımak yada makyaj çantasına atmak için de muhteşem bir ürün:)

-Yapısı yoğun ve nemli bir ruj.Yağ gibi kıvamda olduğu için sürerken resmen kayıyor.Uygulama kolaylığı olan bir ürün diyebilirim.

-Bitişi de yapısındaki yoğun nemden dolayı parlak.Ama bu duruş lip gloss şeklinde değil de nemli bir parlaklık şeklinde.

-Pigmentasyonu çok yüksek.Tek sürüşte dudağın rengini hemen kapatıp kendi rengini tamamen veriyor.Az kullanımda bile renk vermesi çok iyi.Ben çok yoğun kullanmak istemediğimde parmağıma hafif alıp uyguluyorum.O zaman bile rengini belli ediyor.

-Yapısı nemli olduğundan kalıcılığı orta.Gün içinde silinebiliyor ama hafif renk kalıyor.Biraz lip tint etkisi olabilir çünkü sildiğimde hafif bir renk bırakıyor.Ama bu etkisi az.

-Dudakta duruşu çok şık ve çok hoş.Özel gün makyajlarında hem orijinal hem de şık duruşuyla makyaja hoş bir hava katabileceğini düşünüyorum.


Ürünün bendeki rengi;

SRD705 Rosy Red- Soğuk ve pembe alt tonlu, çok canlı bir kırmızı.Biraz da canlı bir kiraz rengi gibi duruyor.Dudakta duruşu çok hoş.




Missha, hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasında yer almaktadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar