AVON MARK LIPSTICK İNCELEME YAZISI🖤

 


Avon ruj serimize devam ediyoruz.Avon'un rujlarını incelerken bir şey keşfettim.MAC'in rujlarına gerçekten çok benziyorlar.Farklı serilerindeki rujları denedim ve MAC'in rujları kadar iyi çıktı bazıları.Muadil olarak tercih edilebilir.Bu yazımda bahsedeceğim ruj ise Avon'un Mark serisinden olacak.Bir ara bayağı bir reklamı yapılmıştı bu serinin.Hatta kırmızı bir renk vardı seride ve çok sevilmişti.Kendi içinde de farklı seçeneklere ayrılıyor mu bilemedim, farklı kapak renklerine sahip birkaç seçenek çıkıyor.Farkları ne pek anlamadım ama ben bu siyah kapaklı olanı anlatacağım.


-Tasarım olarak sade ve şık bir ruj.Stick yani katı ruj formunda.

-Yapısı yoğun, bir miktar sert ve hafif de nem var içerisinde.Ama bu nem hem dudağa hem de rujun duruşuna çok fazla etki etmiyor.

-Kolay uygulanıyor.

-Bitişi tamamen mat.Dudaktaki kuruluğu belli ediyor.Bütün ve tok bir duruşa sahip değil.Bu da hoş durmuyor.

-Pigmentasyonu orta.Aslında rengini hemen veriyor ama dudağın rengini ilk katta tamamen kapatmıyor.Hem tam renk almak hem de dudağın rengini tamamen kapatmak için birkaç kat uygulamak gerekiyor.

-Uygulandığında bütün bütün değil de parça parça duruyor.Hem renk hem de yapı olarak bu şekilde görünüyor.

-Kalıcılığı zayıf.Genel olarak katı formda olan rujların kalıcılıkları zayıf oluyor zaten.Bu kategoride başarılı kalıcılığı olan rujlar çok nadir oluyor.


Ürünün bendeki rengi;

Blush- Açık pembe renge sahip.Dudakta çok açık duruyor.Beyaz tenli olmama rağmen bende bile sırıttı renk.Adı gibi aslında tam allık rengi, ruj için biraz fazla açık bir tonda.Benim kullanabileceğim bir renk değil.Serideki koyu renkler belki biraz daha güzel duruyor olabilir.



Avon, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Ruj seçimi gerek marka gerekse de renk olarak önemli. Çok teşekkürler😊

    YanıtlaSil
  2. Rengi tatlı görünüyor. Aklımda olsun. :)
    İncelemen için teşekkürler Merii :)

    YanıtlaSil
  3. tercih edilmez yani pekiiii :)

    YanıtlaSil