GOLDEN ROSE LONGSTAY PRECISE BROWLINER İNCELEME YAZISI〰


Kaş makyajımda son zamanlarda genellikle şeffaf jel yada kaş sabunu kullanıyorum.Çok ağır ve renkli kaş makyajlarını sık kullanmadığımdan sadece kaşlarımı sabitlemek için bu ürünleri tercih ediyorum.Ama kaşlarımda herhangi bir boşluk varsa bu kısımları kaş farı yada kaş kalemiyle hafifçe dolduruyorum.Bir ara Golden Rose'un bu yazımda bahsedeceğim kaş kalemi çok övülmüş ve tavsiye edilmişti.Kullanımının rahat ve etkilerinin güzel olduğu söyleniyordu.Ben de aldım, denedim ve yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.


-Ürün, Golden Rose'un Longstay koleksiyonundan.Kusursuz kaş kalemi olarak geçiyor.Uzun süre kullanım için uygun.Yoğun renge ve kontrol edilebilir kaleme sahip.Suya dayanıklı ve bulaşma yapmaz.

-Kalem çift taraflı.Bir tarafında asansörlü şekilde açılan kaş kalemi diğer kısmında ise silindir şeklinde kaş tarağı bulunuyor.

-Kaş kalemi aşırı ince, aynı şekilde kaş tarağı da ince tasarlanmış.Kalemin yapısı ise sert değil.Kolay uygulanıyor.

-Kalemin ince olması kontrollü uygulama işlemini kolaylaştırıyor.Kolay bir şekilde incecik bir kaş yada çizgi çekebiliyorsunuz.Kolaylıkla kontrol edilebiliyor.Zaten ürünün başarılı olmasının ve bu kadar sevilmesinin sebebi de kaş kaleminin bu şekilde ince olup kontrollü uygulama sağlaması.Ayrıca ince olduğundan daha detaylı uygulama da yapılabiliyor.

-Bu şekilde ince şekle sahip olduğundan doğal kaş makyajı da yapılabiliyor bu kalemle.Diğer kaş kalemleriyle karşılaştırdığınızda daha doğal sonuçlar ortaya çıkıyor.Boşlukları doğal bir şekilde dolduruyor.Gölge gibi efekt verdiğinden çok doğal bir görünüm sağlıyor.Kaşlara doğal bir sıklık görünümü veriyor.

-Kaş tarağı da hem şekil hem de yapı olarak oldukça kullanışlı.Kaşları çok güzel tarıyor ve ürün fazlalığını çok güzel ve eşit şekilde dağıtıp daha doğal bir görünüm sağlıyor.

-Genel olarak kaş makyajında duruşu çok güzel.

-Pigmentasyonu orta ama kaş kalemlerinde pigmentasyonun bu şekilde olması gerekiyor zaten.Fazla pigmentasyona sahip olursa absürd bir görüntü oluşur.

-Bendeki rengi 103 numara olarak geçiyor.Siyaha yakın koyu kahverengi.Benim kaş rengime uyumlu olduğundan bende doğal duruyor.

-Çok beğendiğim, başarılı bulduğum bir ürün ve favori kaş ürünüm diyebilirim.




Golden Rose, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar