NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK İNCELEME YAZISI💎


NYX'in likit dudak ürünleri genellikle çok güzel oluyor.Hatta markanın dudak makyajı ürünleri arasında en iyi ürünlerinden bence.Genellikle bu tarz ürünler mat rujlar oluyor ama NYX'te formülü değişik ve duruşu da farklı olan çeşit çeşit likit ruj mevcut.Ben markanın genellikle bu tarz ürünlerini beğeniyorum.Bu zamana kadar da birkaç likit rujunu denemiştim.Bir kısmını da burada, blogumda paylaşmıştım (linklerini aşağıya bırakırım).Bu yazımda da yine NYX'in likit rujlarından Suede Cream Lipstick'i anlatacağım sizlere.


-Likit, süet, krem ruj olarak geçiyor.

-Hoş ve sade bir tasarıma sahip.Ufak tefek detaylar da eklenmiş tasarımına.Aplikatörü eğimli, yassı ve uzun.Uygulamak kolay oluyor.

-Yapısı gerçekten kremsi ve uygulaması çok kolay.İnce ve yumuşak, ağırlık yapmayan bir yapıya sahip.Çok beğendim ben yapısını.

-Bitişi mat değil.Yarı yarıya oranla nemli ve süet yapıda bir bitişi var.Dudakta daha çok süet gibi duruyor.Bu şekilde duruşu da inanılmaz hoş bir hava katıyor makyaja.

-Dudakta kuruyup matlaşmıyor.Aksine hafif nemli bir yapıda kalıyor.Bu hem hissiyat hem hafiflik hem de duruş açısından oldukça güzel bir özellik.Ürün kurumadan ziyade oturuyor gibi.

-Kremsi yapıda olmasına rağmen dudakta daha çok oturan tarzda bir etkiye sahip olduğu için kalıcılığı kremsi yapıdaki rujlara göre bir tık daha iyi.Ama yine de gün boyu tamamen kalıcı değil.

-Pigmentasyonu çok iyi.Tek katta tamamen kendi rengini veriyor ve dudağın rengini kapatıyor.Az uygulandığında bile yoğun renk veriyor.

-Dudakta duruşu inanılmaz güzel bir ruj.Tam kullanıldığında da az miktar kullanıp dağıttığınızda da duruşları çok güzel.

-Yapı, duruş ve renk olarak çok beğendiğim bir ruj oldu.

Bendeki rengine de bir bakalım.


LSCL04 Soft-Spoken- Kahverengi alt tonlu, koyu bir gül kurusu rengi.Çok güzel bir renk ve dudakta duruşu da inanılmaz güzel.Dudağa hafif ve göze batmayan bir koyuluk veriyor.Çok beğendiğim bir renk oldu.



Ürünün içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


NYX'ten incelediğim diğer likit rujların yazıları;




NYX, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Selamlar, NYX daha önce kullanmadığım bir marka. Anlattığın özellikler hoşuma gitti. Gün boyu dudağımda kalan bir ruja rastlamadım henüz. Bu yüzden puan kırmıyorum diyeyim :) Emeklerine sağlık 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yüksek kalıcılığı olan rujların sayısı oldukça az:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. hemera nyx adlı blogcu vardı :)

    YanıtlaSil