REAL TECHNIQUES BRUSH CRUSH SHADOW BRUSH İNCELEME YAZISI🌌

 


Real Techniques, kullanmayı en sevdiğim ve başarılı bulduğum makyaj fırçası markası.Eskiden oldukça popüler ürünleri vardı ve bu ürünler gerçekten çok başarılılardı.Ben genellikle süngerle fondöten uygulaması yapıyordum ama fırça da denemek istiyordum.Birçok farklı markadan fırça denememe rağmen başarılı sonuç alamadım ama Real Techniues'in fırçaları bana fondöteni fırçayla uygulama alışkanlığı kazandırdı.Bu şekilde daha pratik oluyor.Göz makyajı için tasarladıkları fırçalar da güzel.Göz makyajındaki rutin işlemler için kullanışlı birçok klasik far fırçasına sahip.Bunların dışında ara sıra koleksiyon ürünleri de çıkarıyorlar.Bu koleksiyonlardan biri de Brush Crush.Daha önce bu seriye ait bir kontür fırçasını şuradaki yazımda anlamıştım.Bugün ise seriden Shadow Brush'ı anlatacağım.


-Ultra peluş, sentetik kıllara sahiptir.Kusursuz sonuç, uzun süre dayanıklılık, kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir.Ürün birikmesi ve iz yapmaz

-Fırçanın numarası 305 Shadow olarak geçiyor.

-Brush Crush serisi fırçaları performans için oluşturulmuş ama aynı zamanda da Instagram paylaşımları için de görsele hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.Dudakta kalan son ruj rengi gibi bu seri de kalıcı değil, diye de bir slogan koymuşlar açıklamasına:) Sanırım sınırlı sayıda üretim olduğundan.En son uzay, kozmik buz ve metalik trend baz alınarak tasarlanmış bir fırça.

-Hafif ve yumuşak gölge görünümü için tasarlanmış bir far fırçası.

-Yumuşak ve konik fırça, farı sorunsuzca göz kapağına dağıtır.

-Tasarımı farklı, gerçekten de uzayı çağrıştıran bir tasarıma sahip.

-Fırçası çok hafif. Kılları yumuşak ve çok az seyrek.Yassı ve oval şekle sahip.Bu şekilden dolayı far dağıtmanın dışında farı sürmek için de kullanılabilir diye düşünerek sadece sürmek için de denedim ama farın pigmentasyonunu düşürüyor ve eğer ışıltılıysa ışıltısını da azaltıyor.

-Far dağıtma konusunda performansı güzel ama yüzde yüz eşit dağıtıyor diyemem.Genel olarak biraz seyrek olan fırçalarla far dağıtmak zor oluyor ama bu özelliğine rağmen dağıtması güzel.Sadece biraz zaman harcamak gerekiyor tam eşit görünüm için. Özellikle hafif far uygulaması ve dağıtmasında daha başarılı diyebilirim.Zaten bu fırçanın da tasarlanma sebebi hafif bir gölgelendirme katmak.Bu şekilde hafif uygulanıp dağıtıldığında farı daha doğal ve gölge gibi gösteriyor.

-Uygulanan farın pigmentasyonunu azaltıyor.

-Düşük göz kapaklarına ve küçük gözlere sahip olanlar için daha kullanışlı bir far fırçası.




Yukarıdaki, farın fırça ile dağıtılmış hali, aşağıdaki ise farın fırçasız uygulanmış hali.Gördüğünüz gibi arada pigmentasyon farkı var.


Real Techniques, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. üst fotideki araba nerden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediye gelmişti bana ama sanırım online alışveriş sitelerinde satılıyor.

      Sil