MONA LADY TAKMA TIRNAK İNCELEME YAZISI💅


Gotik tarza merak sardığım bir dönem siyah kozmetik ürünleri inanılmaz ilgimi çekiyordu.Aslına bakarsanız o dönemde bu tarzı sevsem de bu tonlarda sık makyaj yapmazdım ve siyah ürünleri de sık kullanmazdım ama makyaj koleksiyonumda bulunmasını, nadir de olsa bu tarz makyaj yaptığımda elimin altında bu tarz ürünlerin bulunmasını istediğimden o dönem bayağı bir şey almışım.Bunlardan en çılgınları siyah ruj, siyah allık ve bugün bahsedeceğim siyah takma tırnak:) Gerçekten bunları günlük hayatta kullanmam imkansız ama arada makyaj denemeleri yaparken kullanmak hoşuma gidiyor.Bu tırnakların da özelliklerine bir bakalım.


-Kullanımı kolay, 10 adet farklı büyüklükte 12 adet takma tırnak ve bir adet de tırnak yapıştırıcısı içeriyor.

-Size uygun dizayn tırnaklar, tırnaklarınızı güzelleştirin gibi tanıtımlar yazıyor üzerinde.

-Ben bu tırnakları bir bijuteride gezerken gördüm ve dediğim gibi o dönem gotik ürünleri sevdiğimden alıp denemek istedim:) Zaten oldukça da uygun bir fiyatı vardı.

-Tırnak setinden çıkan yapıştırıcı çok kuvvetli.Tırnağı çok başarılı şekilde yapıştırıyor.Ben yanlışıkla elime değdirdim, hatta parmaklarım birbirine yapıştı ve çıkarması çok zor oldu😄 Kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor.Ayrıca tırnakları çıkarmak için bayağı çaba sarf ettim.Asetonla birkaç kez uğraşmam gerekti ve tırnak parça parça çıktı.Bu yüzden kalıcılığının bir nebze iyi olduğunu düşünüyorum.

-Tırnakların yapıları çok kalın değil.Hatta biraz ince ve kırılgan gibi.Yani kırılmaya meyilli bir kalınlığa sahip.

-Tırnakların bendeki rengi görüldüğü gibi siyah:) Bu parlak bir siyah değil de tamamen mat, süet gibi duruşa sahip bir siyah.Ve bu siyahlık da bayağı yoğun.Rengi ve yapısı çok hoş duruyor.Elde şık bir duruşu var tırnakların.

-Tırnakların şekil açısından da uyumu iyi ve uyguladıktan sonra çok güzel duruyor.Ama yine de tüm tırnakların şekilleri tamamen düzgün değil.

-Tırnaklar badem şekline sahip -ki bu da benim sevdiğim tırnak şekli olduğundan ürünün bu özelliğini de sevdim- ve uzunluğu ise orta.Ne çok uzun ne de kısa bir şekle sahip.Aslında şekli doğal ama renginden dolayı günlük kullanım için zor bir ürün.

-Gotik tarza sahip yada gotik makyaj sevenler için çok güzel bir ürün.Denemesi keyifliydi ve sanırım ara sıra da kullanmaya devam edeceğim:)



Mona Lady markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgi yok fakat büyük ihtimalle deney yapan kısımda çünkü üretim yeri Çin.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. takma tırnak da gotik her şey de güzeel :)

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullanın. :)
    Yapıştırması ve çıkarması epey zahmetliymiş. :)
    Kıymetli anlatım ve paylaşımınıza teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil