A101-BİM-ŞOK MARKET ALIŞVERİŞİM🛒


Market gezmeyi çok severim.A101, BİM ve ŞOK marketler gezmeyi en sevdiklerim arasında.Son zamanlarda sık sık gezemiyorum ve indirim takip edemiyorum ama bir dönem neredeyse hepsinin her indirim gününde gider gezer, ürün avına çıkardım:) Son dönemlerde ise indirime gelenlerden daha çok, ilgimi çeken yada sürekli kullanmayı sevdiğim ürünleri almayı tercih ediyorum.Yakın zamanda da bu marketlerden bir alışveriş yaptım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.


A101 Alıverişim

Bu alışverişimin bir kısmı ihtiyaç bir kısmı da indirim alışverişi oldu.Teker teker neler almışım bakalım.

Karadem 25'li Bardak Poşet Çay- Genellikle demleme çay içiyoruz ama hızlı kahvaltı yapılacaksa yada tek kişi çay içecekse genellikle sallama çay tercih ediyoruz.Evdeki bitmişti ben de A101'den alayım dedim.Çok yoğun dem vermiyor ama tadı inanılmaz güzel.Fiyatı da çok uygun.Dün aldım bu çayı ve 18,75 liraydı fiyatı.

Eti Canga Cookie Çikolata- Benim için bütün Canga çeşitleri arasında en en en güzel olanı bu.Çikolatayla bisküvi uyumunu çok severim zaten ama bu çikolata beklentimin de üstünde bir lezzete sahip.Sadece A101'lerde var diye biliyorum.Bu yüzden ne zaman A101'e gitsem alıyorum.Bunun da fiyatı 16 liraymış.Sürekli satışta olan bir ürün.Sık sık da indirime giriyor aslında.Bu indirimsiz fiyatı.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem- Bu kremden kaç şişe bitirdiğimi bilmiyorum.Saça gerçekten çok iyi geliyor ve kokusu inanılmaz güzel.A101'e indirime gelmiş ve fiyatı 88 liraydı.Son bir tane kalmıştı şansıma ve hemen aldım:)

Geçen haftaki indirimden aldıklarım da şunlardı;

Sleepy Yüzey Temizleme Havlusu 50'li (mavi olan)- Uzun zamandır denemek istediğim bir üründü.Yer silmek için tasarlanmış sanırım.Mopta da kullanılabilir diyordu ve ben de bu şekilde denemek istiyordum.Benim mopa uyumlu olmasa da bir şekilde mendili yerleştirdim:) Ve bu şekilde sildim.Yüzey temizleme konusunda başarılı bence.Ayrıca kokusu da uzun süre kalıyor.Bir de mendili yıkayıp tekrar da  kullanabiliyoruz sanırım ama ben o şekilde değil de bez kirlendikçe yenisini takarak temizlik yaptım.Bunun da fiyatı 99 liraydı.

7Days 5'li Kruvasan Fındık Kremalı- Kruvasanı çay-kahve yanına tüketmeyi çok seviyorum.Ama son dönemlerde fiyatları epey yükselmiş.Bu indirimi görünce alayım dedim.7Days'in kruvasanları lezzetli oluyor ve gramajı da büyük oluyor.Bu kruvasanların bir tanesi 48 gramdı ve oldukça büyüktü.Hamurunun ve kremasının lezzeti güzeldi ama sanırım çikolatalısı bir tık daha iyi.Bunun fiyatı indirimde 69 liraydı.

Dido Paylaşmalık 3'lü Paket- Genellikle bu paketlerden çıkan çikolataların gramajı az olur ama bu paket içinden çıkan çikolatalar tam boydu.Dido en sevdiğim gofretlerdendir ve indirimde buldukça alırım.Bunun fiyatı 30 liraydı.

Galle Üzüm Sirkesi- Turşu yapacağım için ihtiyaç alışverişi kısmındaydı bu.Fiyatı 19,50 liraydı.

Diyar Limon Tuzu- Geçen hafta turşu yaptım.Eksik malzemelerden biri de limon tuzuydu.Eskiden limon tuzu bulmak çok zor oluyordu ama artık küçük marketlerde sürekli satışa gelmiş, çok sevindim.Fiyatı 27,50 liraydı.Bu arada 100 gramlık bir ürün.

Diyar Karbonat- Yine artık karbonatı da her yerde bulabildiğimiz için mutluyum:) Meyve-sebze yıkarken çok iyi oluyor ve sık tüketiliyor.120 gramlık bir ürün bu ve fiyatı 11,50 liraydı.



Bim Alışverişim

Bim'e aslında çok güzel ve değişik ürünler gelmişti ama hem bazılarının fiyatı yüksek geldi bana hem de çok fazla ilgimi çeken ürün olmadı.

Sek Zeytinli-Kekikli Taze Peynir- Bu peynire bayılıyorum.Aşırı lezzetli.Zeytin, kekik ve labnemsi peynirin uyumu harika olmuş.İndirime geldiğini görünce hemen aldım.Fiyatı 34,50 liraydı.150 gramlık ürün.

Golden Rose Prestige Mürdüm Maskara- Tam da şu sıralar mürdüm renginde bir rimel arıyordum.Bu rimelin Bim'e geleceğini gördüğümde indirim günü erkenden gidip aldım:) Hatta denedim bile.Rengi benim beklediğim gibi çıkmadı.Ben daha çok koyu mürdüm, kahvemsi-bordomsu bir ton bekliyordum.Ama bu rimelin rengi bayağı canlı bir mürdüm.Hatta mor-pembe arasında bir renge sahip diyebilirim.Ben daha çok Clinique Black Honey maskaranın renginde bir şey arıyordum ama bunun rengini de beğendim.Çünkü şu sıralar renkli rimellerle aşk yaşıyorum:) Bunun dışında rimelin kirpiklere hacim ve uzunluk gibi yoğun etkileri yok.Sadece tarıyor ve renk veriyor.Pigmentasyonu güzel fakat alt kirpiklerde pek işe yaramıyor.Bir de zamanla göz altına akıyor.Bunun fiyatı da 119 liraydı.

Bim alışverişimi dün yapmıştım.


Şok Alışverişim

5 Litrelik Cam Kavanoz- Yapacağım turşular için eksik kavanoz alışverişimi Şok'tan yaptım.Geçen hafta gitmiştim ve tam o sıralarda Şok'a kavanozlar gelmişti.Fiyatları da iyiydi, hatta kalmamıştır diye düşünüyordum ama almak istediklerimin hepsini buldum.Bu 5 litrelik olanın fiyatı 109 liraydı.

3x Paşabahçe Kapaksız Büyük Cam Kavanoz- Bunlar da sık sık lazım oluyor ve evde çok kalmadığından, turşular için de lazım olduğundan aldım.Toplam fiyatı 38,85'ti.Çok iyi değil mi?:)

2x Paşabahçe Kapaksız Orta Boy Cam Kavanoz- Bunları da yedek olsun diye aldım.Bunların da toplamı 23,90 liraydı.Kavanozların fiyatları inanılmaz iyiydi.

Sarkap Kavanoz Kapağı Seti- Bunun içerisinde kaç tane vardı hiç bakmamışım ama sanırım en az 10 tane vardı.İçime sinen en güzel desen de bu kırmızı pötikareli desendi.Bunları da yine yedek olsun diye aldım.Fiyatı 22,50 liraydı ve bunun fiyatı da çok iyiydi bence.

6'lı Beypazarı Maden Suyu- Bu da bittikçe aldıklarımdan.Tam bir Beypazarı maden suyu bağımlısıyım:) Bu maden suyunun tadı diğerlerine hiç benzemiyor.Daha farklı ve daha güzel bence.Her zaman içmeyi seviyorum ama bu yaz bayağı sıcak geçince ve artık soğuk su da fayda etmeyince bu maden sularından bol bol tükettim:) Bunun da fiyatı 31,50 liraydı.

Bu haftaki Şok alışverişimden aldığım ürün;

Ülker Fındık Rüyası Kare Çikolata- Bu çikolata benim son zamanlarda en sevdiğim çikolatalardan biri.Bayramlık Ece çikolataların kare haliymiş gibi düşünebilirsiniz.Tadı aynı ve aşırı lezzetli.Ülker'in sütlü çikolatalarının tadını zaten çok seviyorum, fındıkları da güzel seçiyorlar.Muhteşem bir çikolata olmuş.Bu hafta hatta bugün indirimdeydi bu ürün.Fiyatı 29,90 lira.Kullandıkları fındık oranına göre fiyat iyi gibi.

Benim son iki hafta içerisinde yaptığım A101, Bim, Şok alışverişlerim bu şekildeydi.Alışveriş yazılarını okumayı ve videolarını izlemeyi sevdiğimden bu şekilde bir yazı da ben hazırlayayım istedim:) Umarım hoşunuza gitmiştir ve faydalı bulmuşsunuzdur:)

Golden Rose ve Loreal, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. madensuyu içemiyom acı geliyo :) karadem bikaç yıldır sadece onu içiyom :) sleepy ne güzel bişi yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok güzeldir aslında:) Çay güzel gerçekten:) Evet ya yapandan Allah razı olsun:)

      Sil
  2. Ne güzel şeyler almışsın, güle güle kullan hepsini😊 Sleepy ürünlerini seviyorum ben, kullanıyorum hep. Loreal Elseve Mucizevi Yağ herkes çok övüyor merak ediyorum. 7days kruvasan almıştım birkaç kere ve çok sevmiştim. Böyle market alışverişlerini çok seviyorum😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Sleepy harika bir buluş oldu:) Ben de market alışverişlerini çok severim:)

      Sil