CLADERM ARINDIRICI KİL MASKESİ İNCELEME YAZISI🌾


Kil maskeleri cilt bakım rutininde en eski ve en etkili ürünlerden biri.Özellikle cildinizde fazla yağlanma, gözenek problemi, siyah noktalar bulunuyorsa bu problemler için tercih edilecek en iyi ürün kil maskeleri oluyor.Benim de bir dönem sıkça kullandığım ürünlerdendi ama ara vermiştim ve uzun süredir kullanmıyordum.Kardeşimin tavsiyesiyle Claderm markasının kil maskesini deneyerek tekrar kil maskesi kullanmaya başladım.Aslında hazır başlamışken keşke devam ettirip düzenli kullansaymışım diyorum.Belki düzenli kullanmaya başlarım tekrar.Gelin ürünü incelemeye başlayalım.


-Claderm'in kil maskeleri sık sık Bim indirimlerine geliyor ve uygun fiyatlı kil maskeleri arasında en başarılılardan biri diyebilirim.

-Ben pirinçli olanı denedim, onu anlatacağım.Daha sonra farklı bir içerik denersem yine bu yazıya eklerim.

-Pirinç içerikli arındırıcı kil maskesi olarak geçiyor.Etkili gözenek temizliğinde önemli rol oynar.Cilt fonksiyonlarını destekleyerek, cilde parlaklık ve pürüzsüzlük sağlamaya, canlı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.Cilde mineral desteği sağlar.

-Göz ve dudak çevresi açık kalacak şekilde yüze uygulanır.5-10 dakika bekletilmesi tavsiye edilir.Sonrasında su ile durulanır.Ciltte 10 dakika kızarıklık oluşabilir.

-Yapısı tipik kil maskeleri gibi sadece bunun içinde minik tanecikler bulunuyor.

-Cildi yağdan tamamen arındırıp matlaştırıyor.Özellikle cilt yüzeyindeki yağı ve kiri çok güzel temizliyor.

-İlk duruladığınızda çok belli olmuyor ama zamanla gözenekleri temizlediğini fark ediyorsunuz.

-Cilt tonunu açıyor.

-Kuruduktan sonra cildi acıtıyor biraz.Duruladıktan sonra benim cildim epey kızarıyordu.Ama zamanla geçiyordu.

-Cildi, gözenekleri temizleme konusunda beğendim ürünü.Hafif cilt tonunu açması da büyük ihtimalle pirinç içeriğinden kaynaklı.

-Ben etkilerini beğendim.Farklı içeriklerini de denerim hatta benim denediğim bu paketi bir-iki kullanımlıktı, tam boy ürünü almayı düşünüyorum.


Ürünün içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Claderm, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar