Temmuz Ayında Bitirdiğim Ürünler 2019


Bol biten ürün yorumlarımla karşınızdayım efendim😁Ne kadar çok ürün bitirmişim.Yaz olunca tabi bolca bakım ürünü bitiyor.Aralarında da ilk defa denediğim birkaç ürün var.Bolca maske bitirdim hatta şu sıralar popüler olan bir maske var aralarında.Şekli oldukça ilginç ve şirin.Hemen bakalım neler bitirmişim hangilerinden memnun kalmışım.




Avon Senses Enchanted Paradise Duş Jeli- Taze çiçek ve bergamot içerikli.Vitamin complex içeriyormuş.Avon'un meşhur ürünlerinden biri de duş jelleri.Çeşit çeşit koku ve etkiye sahip bir sürü duş jeli var.Bu bitirdiğim de Enchanted koleksiyonundan.Jel formda,250 mllik bir ürün.Kokusu asitli meyveler gibi ama hafif de çay gibi kokuyor.Sanırım bergamot aromasıyla çaylarda çok sık karşılaştığımızdan o da kokmuş olabilir.Oldukça güzel temizliyor ve cildi kurutmuyor.Ama kokusu güzel olmasına rağmen kalıcı değil maalesef.

Gliss Supreme Length Şampuan- Keratin serum ile güçlendirilmiş formülü sayesinde saçlarınızda oluşmuş yıpranmaları onarırken,gelecekte oluşabilecek yıpranmalara karşı korur.Mikro onarıcı yağ ve peony esansı sayesinde saç köklerindeki fazla yağdan arındırır ve saçı kökten uca onarır.Kökten uca pürüzsüz saçlar,yıpranma karşıtlığı vaatleri arasında.Ayrıca güçlü saçlar da vaat ediyor.Zarar görmüş uzun saçlar için.Daha önce de kullandım bu şampuandan.Wow denecek bir etkisini göremedim.Temizleme konusunda iyi.Yağdan arındırıyor tabi kurutmadan.Saça da bakım yapıyor ama muazzam bir şekilde değil.Net görülmüyor bu etki.Kokusu vişne gibi meyvemsi bir kokuya sahip.

Xpel Argan Oil Shampoo- Fas argan yağı ekstreleri ile saçı besler ve nemlendirir.Saçları parlak,yumuşak ve sağlıklı hale getirir.Argan yağı şampuanı saçın iyileşmesine ve yumuşak ve parlak sonuçlarla canlanmasına yardımcı olmak için eşsiz bir içerik kullanılarak özel olarak geliştirilip formüle edilmiştir.Saçı korur ve nemlendirir.Maskesi efsane olmasına rağmen şampuanıyla hiç anlaşamadım.Maskesi saçı yumuşacık yapıyordu ve ekstra birşey uygulamaya gerek kalmıyordu ama şampuanı kremsi yapıda olmasına rağmen organik şampuanlar gibi saçı katır kutur yaptı yani kuruttu 😁Temizleme,kokusu vs çok iyi ama tek başına saçı sadece kurutuyor.Yıpratmıyor ama sanki sabunla yıkamışsınız gibi bir his bırakıyor.

Pears Transparent Soap Pure and Gentle with Natural Oils- Orijinal saf ve yumuşak sabun.200 yılda fazla bir geçmişe sahip olan Pears,kendine özgü bir kalıp prosesi ile saf şeffaflığa ulaşıncaya kadar olgunlaşır.Doğal yağlar içeren bir sabun.Paketini,şeklini falan öyle güzel yapmışlar ki alınası duruyor.A101'lere geldiğinde asıl bunun likit sabunu vardı onu almak istiyordum ama bu kalmış bir de daha uygun fiyatlı diye bunu aldım.Tertemiz kokan ve acayip güzel temizleyen bir sabun.Kokusu gerçekten çok güzel tertemiz hissettiriyor.Biraz hızlı bitiyor.Bu arada ürün Hindistan'da üretilmiş.


Eva Rose Mascara- Uygun fiyatına rağmen oldukça iyi,başarılı ve çok güzel etkilere sahip bir rimeldi.Tek kötü yanı biraz çabuk kurudu.Fırçası plastik ve şekli de biraz değişik bu da tüm kirpiklere ulaşmasını ve kirpiklere hacim kazandırmasını sağlıyor.

Estee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 2C3 Fresco- Ucunda sünger aplikatörü bulunan bir fondöten.Estee Lauder'un Double Wear serisinden.Bu seri benim bildiğim kadarıyla yoğun kapatıcılığa sahip ama bu ürünün kapatıcılığı çok zayıftı.İnce bir yapıya sahip ve ciltteki rengi eşitliyor.İnce ve kapatıcılığının zayıf olması,cildinde kusur olmayan ama renk eşitliği için ürün arayanlar için hafif yapılı bir ürün olarak tercih edilebilir. 


İpana 1 2 3 Sağlıklı Gülümseme Bütün Aile İçin Diş Macunu- Anti-çürük,beyazlık,tazelik vaat ediyor.Sanırım elma,limon ve nane içeriyor.Bunların hepsi dişler için oldukça faydalı içerikler.Gözle görülür etkisi olmasa da dişlere faydası olmuştur ama gözle görülür bir beyazlık sağlamadı.Temiz bir his bıraktı ama ferahlık da sağlamadı.

White Glo Professional Choice Diş Macunu-* Ekstra kuvvetli beyazlatan diş macunu.Orjinalinde sinema oyuncuları ve modeller için formüle edilmiş.Artık siz de o gülüşe sahip olabilirsiniz diyor.Çürüklere karşı florür koruması sağlar.Günlük kullanım için düşük aşınma korumasına sahip.Güçlü beyazlık etkisi.Plak ve tartarla savaşır.Hoş ağız kokusunun sürmesine yardımcı olur.Lekelere karşı savaşır.White Glo'nun çay ve kahve tüketicileri için olanını çok beğenmiştim ama bunda aynı etkiyi alamadım.Vaatlerine göre müthiş bir beyazlık bekliyorsunuz ama bembeyaz bir görünüm olmuyor.Gözle görülür bir değişiklik de olmuyor.

Benri Zeytinyağı Kokulu Islak Havlu-* Paraben içermez.İçerisinde 56 adet var ve büyük mendiller.Odamda bu tarz büyük mendiller bulunduruyorum,lazım oluyor.Bu da hem uygun fiyatlı hem de çok diye genellikle bundan alıyorum.Arada değişiklik olsun diye farklı olanları da alıyorum ama yine de bir ıslak mendile çok para vermek istemiyor insan.Bu mendilin dayanıklılığı fena değil.Kokusu bilindik Benri ıslak mendiliyle zeytinyağı kokusu karışımı gibi.Bazen masa üstümü bununla alıyorum,mükemmel temizlemiyor ama üstün körü alıyor.Bunun dışında bazen elimdeki swatchları da bu mendille temizledim bu konuda da fena değildi.

Sleepy Sensitive Islak Mendil-* Alkol,paraben içermez.15 adet var içerisinde.Kokusu pudramsı hoş bir koku.Küçük ve aşırı yumuşak yapıya sahip.Yine bunu da masa üstünde kir varsa onu hemen temizlemek yada swatchları silmek için kullandım,oldukça iyiydi.Bu sanırım 10'lu satılıyordu Gratis'te ve 7-8 lira civarıydı fiyatı.Her zaman lazım oluyor diye aldım.

Ivory Islak Havlu- Paraben içermez.15 adet içeriyor.Hijyenik.Kalın,yumuşak ve elastik dokulu.Bu da Bim'de satılan ıslak mendillerden.Ambalajı şık ve uygun fiyata olduğu için aldım.Markette satılan ıslak mendillerin yapıları bana daha dayanıklı geliyor.Sanki daha kalın ve kolay yırtılmıyor.Bu da dayanıklı bir ıslak mendildi.Çantada taşımalık güzel uygun fiyatlı bir ürün.Bunların bir de plastik kapta olanları var sık sık gelmese de Bim'e geliyor bazen onları da denemek istiyorum.

Bee Beauty Moon Vücut Spreyi-* Ufacık,çantada taşımalık bir vücut spreyi.Biraz boyası döküldü ama kokusu çok güzel.Böyle hem meyvemsi hem de ağır bir kokusu var.Hem kolonya hem de parfüm gibi kullandım bu ürünü.Baya da kalıcı bir kokuya sahip.20 ml ama uzun süre gitti.

Body Care and Spa Raspberry El ve Vücut Kremi- Ekstra nemlendirici.Meyve ve bitkisel özlü formülü ile hızlı emilerek cildi nemlendirir,yumuşaklık ve esneklik kazandırır.Hafif ve yağsız ipeksi bir dokunuş bırakır.Buram buram ahududu kokuyor.Yapısı gerçekten acayip hafifti ve sanki ürün içinde hiç yağ yoktu.Hemen emiliyordu.Anlık azıcık nemlendiriyor ama uzun vadede sanki ellerinizi hiç nemlendirmemişsiniz gibi kuruyordu.

Oriflame Tenderly EDT Tester- Oriflame'in parfümlerini çok seviyorum.Çok farklı ve güzel kokulara sahip.Tenderly de fresh ve hafif de meyvemsi kokan bir parfüm.Fresh özelliği biraz daha ağır basmış.Bu da yaz için çok uygun bir parfüm olmasını sağlıyor.


Himalaya Ceviz Özlü Doğal Antioksidanlı Scrub-* İçerisinde elma özü ve ceviz (sanırım kabuğu) parçaları olan bir scrub.Kokusu berbat.Ama etkisi fena değil.O ceviz parçacıkları ciltte masaj yaparken peeling etkisi sağlıyor.Yapısı da kremsi olduğu için cildi kurutmuyor.

Bioaqua Cherry Jelly Mask- Bu jel maskeler yazın kullanmak için çok güzel.Jel formda olduğu ve yaldır yaldır ağır nem vermediği için hafif etkileriyle cilde iyi geliyor.Bu maske de cilt tonumu hafif açtı ve güzel nemlendirdi.

Kocostar Slice Mask Rose- Tane tane yani yaprak yaprak bir maskeydi.Böyle olunca çok etki etmez zannediyordum ama cildime o kadar güzel nem verdi ki.Hem ışıl ışıl oldu hem de cildim hem içten hem dıştan neme doydu.

3x Rituel de Beaute Burun Bandı-Uygun fiyatlı ve siyah noktalarınızı iyi temizleyebilecek piyasadaki en güzel ürün.Kağıt yapısı çok sert olmadığı için burun üzerindeki hemen hemen her noktaya ulaşıyor ve siyah noktaların çoğunu güzelce temizliyor.

* Cruelty free markalar.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Her ürünün bir görselini tek tek ekleseydin keşke daha hoş bir görünüm olabilirmiş yazılar çok küçük geldi okurken zorlandım güzel ürünler var :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Görsele bakınca ne kadar ürün bitirmiş dedim, baktım sen de aynısını yazmışsın ahah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet geçtiğimiz ay oldukça fazla ürün bitti😊

      Sil
  3. Himalaya scrub benim resmen yüzümü çiziyor taneciklerin çok büyük piyasa da çok daha başarılı scrubler olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef.O konuda ben de aynı fikirdeyim.Çizdiğini görmedim ama o kadar büyük taneciklerin cilde zarar vermemesi biraz zor.Diğer ufak tanecikli peelingler daha iyi olabilir.

      Sil