ÇANTAMDA NELER VAR | STRADIVARIUS MOCK CROCK BACKPACK


Merhaba😊

Uzun zamandır 'Çantamda Neler Var' yazısı yazmamıştım.Çantasında bir sürü şey taşıyan biri olarak bu tarz yazılar,videolar bana fikir veriyor.Ve genelde de çantalarımı büyük seçiyorum.Kozmetiğe rahat para harcıyorum ama iş kıyafete,aksesuara gelince her şeyi alamıyorum.Geçtiğimiz sezondu sanırım tam emin değilim Stradivarius'ta bu Mock Crock Backpack sırt çantasının indirim haberine rastladım ve çantaya bayıldım.Her şeyiyle tamamen içime siniyordu ve kaçırmak istemedim.Hemen aldım ve artık içine her şeyimi koyabileceğim içime sinen bir çantam oldu.




Çantadan biraz bahsedeyim.Timsah derisi görünümlü krem rengi bir tasarıma sahip.Geçtiğimiz dönemlerde yılan,timsah deseni baya moda oldu biliyorsunuz.Ben bu desende özellikle çantaları çok beğeniyordum.Böyle bir çanta bulunca,içime de sinince aldım.Bu Mock Crock çanta sırt çantası şeklinde.Aslında sırt çantaları,içine her şey koyabildiğim için benim açımdan çok iyi ama çok güvenli bulmuyorum.Ama bu çantanın kapağı hariç içerisinde bir de fermuarı var*.Bu yüzden rahatlıkla kullanabiliyorum.İki yanında da çantayı daraltıp genişletebileceğiniz fermuarlı kısımlar var.Ben genellikle geniş  kullanıyorum 😄


Arkada iki kolu hariç bir de üstünde ufak sapı var.Acelem olduğunda ve sırtıma takmaya vaktim olmadığında o kısımdan tutup kullanıyorum.


Kapağını açtığımızda fermuarsız bir cebi var.


O kısma genellikle kalemlerimi ve telefonumu koyuyorum.Aslında telefonu iç kısma koymam gerekiyor ama hemen açabilmem için o kısımda tutuyorum.Yoksa çantanın iç kısmında kayıplara karışıyor.Kalemleri genellikle,dışarıda kitap okuduğum zamanlarda kullanıyorum.Her defasında kalem atmışım.Bu yüzden bir sürü kalem çıktı.Kalemlerim sırasıyla; Albaraka'nın tükenmez kalemi,Pink Foot Korea 1000 Lovely puantiyeli uçlu kalem,Remex siyah 0.7 uçlu kalem,Mikro MR-829 0.7 uçlu kalem.



*

Çantanın büyük kısmı yukarıda da bahsettiğim gibi fermuarlı.


Fermuarı açınca içinde yine fermuarlı minik bir cep ve büyük kısım görüyoruz.


Küçük fermuarlı cebe genelde şeker,atıştırmalık koyuyorum.Bu sefer çıkanlar;  Falım Karanfil Aromalı Şekerkiz Sakız,Olips Limom Aromalı Şeker,Olips Sensations Karpuz Limon Aromalı (bu şeker çok güzel).


Çantanın içine her şeyi koyuyorum derken abartmıyordum😄Şimdi çantanın içerisinde neler var onlara bakalım.


Öncelikle gözlüğüm ve yine iki kalem çıkıyor.Gözlüğü doktor verdi ama hiçbir işe yaramıyor.Gözlüksüz daha rahatım ve gözlüğü kullanınca migren yapıyor.Neden taşıyorum;ufak tefek yazılı okumam gerekenler olursa mecbur kullanmam gerekiyor.Kalemlerim; Faber Castell ECON lacivert 0.5 uçlu kalem,Stabilo Schwan pastel pembe kurşun kalem.Stabilo kurşun kalem efsane güzel yazıyor.


Hijyen konusunda biraz takıntım var.Bu yüzden bolca ürün taşırım yanımda.Kolonya,ıslak mendil,cep mendili,hijyenik jel mutlaka bulunur.Bu sefer yanımda; Rebul Ice spreyli mini kolonya,Benri Cupcake Islak Mendil ve Watsons Green Tea Scented Mendil varmış.Ayrıca bir de Nivea Care & Colour Nude lip balm da çıktı.


İki tane de cüzdanım var.Biri Gratis'ten aldığım Eklips taba rengi büyük bir cüzdan.İçine her şey sığıyor.Tam aradığım gibi ve baya uygun bir fiyata almıştım.Diğeri ise alışveriş yaptığım mağazaların kartlarının bulunduğu Wanna This Always Smile kartlığım.Bunu taşımak da çok iyi oluyor.


Daha sonra mektup arkadaşımın hediye etmiş olduğu motif desenli küçük ilaç cüzdanım var.Bolca anahtarlık taktığım anahtarlarımı da mutlaka atarım çantama.Anahtarlıklarımın çoğu hediye.Bir de migren ataklarım şiddetlendiğinden beri mutlaka yanımda güneş gözlüğü taşıyorum.Önceden dikkat etmezdim.Ya güneş gözlüğü takmaz yada uv koruması olmayan gözlük takardım modelleri güzel diye ama ağrılarım şiddetlenince bir tane korumalı alayım dedim.Her zaman kullanabileceğim bir model tercih ettim ve In Style Ilgu 13 BG modelini aldım.Çok memnunum.Hem diğerlerine göre daha uygun fiyatlı hem güzel koruyor hem de modeli her şeye uyuyor.Gözlük kutusuyla birlikte bu da çantamdan ayırmadıklarımdan.Bir de Falım Işıl Yeşil Elmalı-Karbonatlı çıkıyor.


İki adet de bakım,sağlık,makyaj çantam var.


Bakım çantam sanırım Ebay yada Ali Express'ten.Alalı baya oldu.Çok beğeniyorum,hoş duruyor.Bunun içerisinde de; Sandy Magic Clean Hijyenik El Jeli,Innisfree Eco Beauty Tool Clear Oil Control Film,ayna,Flormar Fresh Citrus Hand Cream,Vicks Inhaler Burun Sticki,Oriflame Vivacity Mini Parfüm,Oriflame Eclat Women tester parfüm,Golden Rose Velvet Matte Mini Lipstick 16,Benri yuvarlak yara bantları,Kruidvat gözlük temizleme mendilleri var.


Son olarak makyaj çantam çıkıyor.Makyaj çantam Back to the Future temalı bez bir çanta.Üzerinde de Erdal Bakkal rozeti var😄İçerisinde; Too Cool For School Hot Girl Lash 2 Royal Blue rimel,Meet Matt(e) Hughes Mini Long-Lasting Liquid Lipstick Sincere,Maybelline Baby Lips Peach Kiss,Rival de Loop Natural Touch Concealer 01,Rimmel London Kate Sculpting Palette 002 Coral Glow,Golden Rose Velvet Matte Mini Lipstick 01,Wet n Wild Bare and Beautiful far paleti,Ecotools Seyahat Boyu Pudra Fırçası,Oriflame Makyaj Süngeri var.Genelde mini boy ve çok kullanımlı ürünleri koymayı tercih ettim.

Benim çantamdan çıkanlar bunlar.Biraz fazla ama bu şekilde kullanmayı seviyorum.Umarım keyifle okumuşsunuzdur😊


Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Eşime takip etmesi için bir blog listesi oluştururken blogunuza rastladım. Yazılarınız ve blogunuz oldukça güzel, başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Çanta gerçekten güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Çantamda Neler Var neler 😊 neler yok ki:) makyaj çantana bayıldım:) uçlu kalemler benim de vazgecilmezim öğretmen olunca test çözmek için olmazsa olmazlardan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Kalem taşımak her zaman iyi oluyor.

      Sil
  4. Vay o çanta ne kadar şey alıyormuş. :) Çantama kitap koyacak şekilde büyük olsun yeter benim için, gerisi aynı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantayı bira zorlamış olabilrim.Ben de kitap için büyük çanta tercih etmeye çalışıyorum.

      Sil
  5. Canta icinden kucuk bir dolap cikti sanki :) kullqnisli bir canta olmus. Bekarken bende de boyle olurdu simdi bebek bezi yedek kiyafet :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçi büyük olunca ne varsa doldurmuşum.Anne çantaları öyle olur

      Sil