FLORMAR COLORS OF GALAXY EYESHADOW PALETTE İNCELEME YAZISI🪐


Flormar'ın son dönemde çıkarmış olduğu koleksiyonlardan biri de Colors of Galaxy koleksiyonu.Bu koleksiyon tamamen far paletlerinden oluşuyor.Paletler ise gezegenlerden ilham alınarak tasarlanmış.Ürünlerin isimlerine de gezegenlerin isimleri verilmiş.Bu tarz galaksi temasını sevdiğimden bu ürünler de açıkçası ilgimi çekti.Böyle bir temayı daha önce Beaulis In The Galaxy koleksiyonunda görüp denemiştim.Flormar'da da görünce denemek istedim.Ürünler arasında en çok ilgimi çeken Saturn paleti oldu ve bu ürünü aldım.Bu yazımda sizlere Saturn paleti anlatacağım.



Colors of Galaxy Far Paleti, size galaksinin muhteşem tonlarını sunuyor.Bu ultra ince yapılı far, göz kapaklarınızda ipek gibi kayarken muhteşem gölgeler oluşturacak.Yüksek pigmentli matlar, çarpıcı ışıltılar ve saf parıltılardan oluşan bir renk seçkisinden oluşuyor.Bu renklerin tamamı pürüzsüz ve dağıtılabilir bir dokuya sahip.Palet 9 renkten oluşuyor.Farların yapıları gerçekten oldukça ince.Hatta neredeyse kremsi diyebilirim.Ama buna rağmen çok fazla tozutmuyor ve uygularken göz altına dökülme yapmıyor.Fırçayla da elle de kolay uygulanabiliyor.Işıltılı renkler kolaylıkla dağıtılabiliyor.Ama Flormar'ın Nu Romantic koleksiyonundaki far paletinde yaşadığım problemi bu palette de yaşadım.Bu palette de mat renkler fırçayla dağıtılırken biraz zaman istiyor.Kolay şekilde dağıtılabilse de ilk uygulandığı bölgede yada bazı kısımlarda renk daha yoğun durup parça parça görünebiliyor.Bu yüzden dağıtma işlemine bolca zaman ayırmak gerekiyor.Bunun bir diğer nedeni de farların pigmentasyonunun çok yüksek olması olabilir.Böyle olunca da eşit dağıtmak biraz zaman istiyor.Hem mat renkler hem de ışıltılı tonlardan tam renk alabiliyorsunuz.Fırçayla da elle de uygulama da pigmentasyonu çok iyi.Hatta far bazına bile gerek yok renkleri alabilmek için.Koleksiyon birçok gezegenden isim alarak tasarlanmış.İçlerinde Earth de var ve birçok seçeneği genellikle soft yada nude tonlarda.Ben bu aralar canlı tonlarda göz makyajı yapmayı sevdiğim için koleksiyonda bu tonlara sahip tek seçenek olan Saturn'ü tercih ettim.Paletti renklere ve duruşlarına detaylı bakalım.


004 Saturn- Canlı tonlara sahip renkler içeriyor.Hem mat hem ışıltılılarda canlı renkler bulunuyor.Derinlik katmak için daha koyu tonlar da mevcut palette.Ben yeşil ve mavi tonlarını çok sık kullanmayı sevmesem de paletteki mavi ve yeşil tonlarını da çok beğendim.


Renklerin sırasıyla duruşları yukarıdaki resimdedir.

Flormar, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.
 

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Favori gezegenimle bir far paletinde buluşmak harika.😌 Makyaj malzemeleriyle pek aram yok ama flormar sevdiğim bir marka. Özellikle vegan olması beni çekmesinin başlıca sebebi. Bir çok marka veganlığı bırakıyor ve malesef bu durumla ilgili açıklama yapmıyorlar. Paletin renklerini sevdim. Deneyebilirim😌 teşekkürler bilgilendirmelerin için. Sarı ve turuncu beni cezbetti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Saturn'ü çok severim🤭Flormar benim de birçok konuda takdir ettiğim bir markadır.Rica ederim😊

      Sil
  2. renkleri çok güzel ve canlı ama elimde o kadar çok palet var ki sanırım almamam gerekiyor artık :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de durumlar aynı ama böyle ürünleri indirimde gördüğüm zaman da dayanamıyorum😄

      Sil