EL KREMİ KOLEKSİYONUM🧴


Kozmetik seven sevmeyen herkesin evinde bulunan tek bakım ürünü sanırım el kremleridir.Soğuktan, işten ve sıkça suya girmekten ellerimiz kuruyup yıprandığından el kremleri olmazsa olmaz bakım ürünlerinden biri oluyor.Benim ellerim eskiden çok fazla kurur hatta çatlardı.O dönemden beri el kremini bakımımdan eksik etmem.Hatta bulunduğum her yerde el kremi bulunuyor.Son zamanlarda eskisi kadar yoğun kuruluk yaşamasam da el kremi kullanmaya devam ediyorum tabii.Bu yazımda da sizlere el kremi koleksiyonumdan bahsedeceğim.



Çoğu ürünü ayrıca yazacağımdan çok detaylı bahsetmeyeceğim ama ürünler hakkında ufak bilgiler ekleyeceğim.

Hobby Classic Lotion- E vitamini ve Panthenol içerikli el ve vücut losyonu.Ben el kremi olarak da kullanıyorum.Hobby'nin bu losyonunu eskiden çok sık kullanırdık ve acayip güzel bir kokusu vardı.Bi ara bu kokuyu anımsadım ve ürünü yıllar sonra tekrar kullanmak istedim.Eski kokusuyla birebir aynı değil ama bunun kokusu da çok güzel.İki koku arasında ise eskisi daha iyiydi tabii.Nemlendirmesi ise başarılı.Düzenli kullanıldığında kuruluk oluşmasını da önlüyor.

Arko Ultramed Cilt Bakım Kremi- Arko'nun nemlendirici kremlerini severek kullanıyorum.Bu ürünü gördüğümde de merak edip almıştım.Tarzı biraz eczane ürünlerine benzediğinden ilgimi çekti.Yapısı hafif olmasına rağmen nemlendirmesi güzel.

Hametol Cilt Bakım Kremi- Eczane'de satışı olan bakım ürünlerini denemeyi çok seviyorum.Hametol çıktığından beri de denemek istiyordum.Eczanede deneme boyunu sattıklarını görünce denemek için aldım.Bunun da yapısı hafif ve nemlendirmesi güzel.


Etude House Hello Kitty Hand Lotion- Ürünün Etude House göründüğüne bakmayın kendisi çoktan bitti.Ambalajı güzel olduğundan içerisine başka bir krem koydum.Hobby'nin el ve vücut losyonunun kokusunu beğendiğimden onu tercih ettim.

English Home Hand Cream Pure- English Home'un koku serisine aşığım.Bu seride farklı kokularda oda kokuları, mumlar, sabunlar, kremler vb ürünler bulunuyor.Neredeyse bütün kokulara bayıldım ama en sevdiğim kokulardan biri Pure oldu.Kokuyu denemek için el kremini aldım.Tasarımı sade ve çok şık.Kokusu pudralı ve çok güzel.Nemlendirmesi ise çok iyi.

English Home Hand Cream Osmanthus- English Home'un koku serisinden bir diğer beğendiğim koku ise Osmanthus oldu.Hatta en beğendiğim koku bu oldu.İlerleyen zamanlarda oda kokusu ve mumunu da almayı düşünüyorum.Nemlendirmesi diğer el kremiyle aynı.

Flormar Fresh Citrus Hand Cream- Tamamen meyve kokulu bir nemlendirici.Ben meyve kokulu el kremlerini çok sevmediğimden kokusuyla anlaşamasam da hafif yapısından dolayı sevdim.Az kaldığı için çantamda taşıdığım bir ürün.

L'Occitane Lavande Hand Cream- Tasarımını çok beğeniyorum bu el kreminin.Çok sevdiğim bir ürün ve çabuk bitmesin diye az az kullanıyorum.

Yukarıda bahsettiğim ürünlerin tasarımlarını çok beğeniyorum.Özellikle kapak tasarımlarını çok seviyorum ve bu tarz el kremleri gördüğümde genelde bu tasarıma kapılıp alıyorum😄


Mumuso Horse Oil Deep Moisturizing Hand Cream- Bir ara Kore kozmetik ürünlerinde çılgın gibi at yağı içeriği modası vardı😄 Özellikle birçok cilt bakım ürününde kullanılıyordu.Mumuso'nun da böyle bir ürünü varmış.Cherijamu'nun hediyesi sayesinde ürünle tanışmış oldum.Hafif yapılı ve tasarımı çok şirin bir ürün.

Alverde Calendula Hand Cream- Nergis içerikli el kremi.Kokusu çok güzel.Yapısı orta yoğunlukta ve nemlendirmesi güzel.Bir de bu tarz Alman yapımı el kremlerini de denemeyi çok seviyorum.

Benim el kremi koleksiyonumdaki ürünler bunlar.Umarım keyifle okumuşsunuzdur ve aralarında merak ettikleriniz varsa fikir olmuştur 😊

Hobby, Arko, Flormar ve Alverde hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardır.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. hametol ve etude bi bakayım bunlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hametol başarılı çıktı👍Etude biraz eski bir ürün ama dediğim gibi içine başka krem koydum🤭

      Sil
  2. Hello Kittyli ambalajı olan çok tatı görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef bu yüzden bitse de atamıyorum ürünü😂

      Sil
  3. Hiç el kremi kullanmıyorum desem, aklıma gelmiyor ki:))) Hello Kitty ambalaja bayıldım yalnız:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimin altında olunca arada can sıkıntısından bile kullanıyorum ben😂

      Sil
  4. Hametol ve Hobby'nin ürünleri merak ettim, öneriler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediğim kadarıyla ikisi de güzel👍Rica ederim😊

      Sil