WET N WILD PRO BRUSH LINE TAPERED HIGHLIGHTING BRUSH🦢

 


Wet n Wild'ın bir ara Pro Brush Line diye bir fırça serisi vardı.Fırçalar hem dış görünüş olarak çok güzel hem de Wet n Wild'ın diğer makyaj fırçalarına göre daha işlevli görünüyorlardı.Ayrıca sette birçok makyaj işleminde kullanmaya yardımcı olabilecek farklı çeşitlerde 10 adet fırça bulunuyordu.Seride hem yüz hem de göz makyajı için fırça çeşitleri de vardı.Gratis'lerde hala satışı var mı bilemiyorum ama yurt dışında hala satılıyor sanırım.Bazı yabancı sitelerde satışta görünüyorlar.Ben seriden iki fırça kullandım.Bir tanesi Large Powder Brush, yazısı için buraya tıklayabilirsiniz, bir diğeri ise bu yazımda bahsedeceğim Tapered Highlighting Brush.



-Konik aydınlatıcı fırçası.Her detay için uygulama yapabilen özelliğe sahip.Fırçalar vegandır.Tamamen kontrol sağlayabileceğiniz ergonomik tasarıma sahip sapı var.Ekstra yumuşak sentetik kılları, gerçek kıl gibi, pürüzsüz ve iz bırakmayan uygulama sağlar.

-Tasarımı oldukça şık bir seri.Bu fırçasında ayrı bir güzel durmuş.Ayrıca çok da hafif materyalden yapılmış, hafif bir ağırlığı var.Tutması ve uygulaması kolay ve pratik.Oldukça kullanışlı tasarlanmış.

-Fırçanın kılları uzun, sık ve yumuşacık.Uygulama yaparken ciltte pamuk gibi bir hissiyatı oluyor.Cilde zarar vermiyor.

-Aydınlatıcı fırçaları genellikle yelpaze şeklinde tasarlanır ama bu aydınlatıcı fırçasının tasarımı daha farklı, büyük bir far karıştırma fırçası gibi.Bu şekilde olduğundan aydınlatıcıyı bu fırçayla karıştırır gibi uygulama da yapabiliyorsunuz ve bu da aydınlatıcının daha eşit dağılmasını ve daha doğal görünmesini sağlıyor.

-Çok güzel ve eşit dağıtıyor.Hatta yelpaze fırçalara göre dağıtma konusunda daha başarılı.Hem uygulayıp dağıtması oldukça kolay ve az zaman alıyor hem de uygulama sonrasında aydınlatıcıyı çok eşit bir şekilde dağıttığını gözlemleyebiliyorsunuz.Uygulama ve dağıtma konusunda oldukça başarılı bir fırça yani.

-Şeklinin bir diğer artısı da fırçanın daha fazla ürün alması.Bu şekilde aydınlatıcının pigmentasyonunu makyaja daha çok yansıtmış oluyor.

-Dayanıklı bir yapıya da sahip.Sıkça yıkamışımdır fırçayı ama dökülme vs olmadı.

-Fırçanın numarası P75 olarak geçiyor.

-Bu aydınlatıcı fırçası inanılmaz güzel ve kullanışlı.Makyaja verdiği etki de çok güzel.En sevdiğim ve sık kullandığım aydınlatıcı fırçam.




Wet n Wild, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

4 Yorumlar