BEE BEAUTY AFTER SUN MASK İNCELEME YAZISI🌞

 


Yazın en sevdiğim kısımlarından biri güneşlenmek:) Güneş koruyucu kullansak da yoğun güneşlenme sonrası cildimizde kuruluk, tahriş ve yanma gibi durumlar yaşanabiliyor.Bu tarz durumlar için eskiden yoğurt önerilirdi:) Ama aloe veranın yaygınlaşmasından sonra güneş sonrası oluşan yanıklar, tahrişler için artık daha çok aloe vera özü kullanılıyor.Hatta kozmetik sektörü bu durumu kolaylaştırarak aloe vera içerikli birçok güneş sonrası kremi, jeli üreterek piyasaya sundular.Bunun dışında bir de güneş sonrası yüzde oluşabilecek kuruluklar için de kağıt maskeler üretilmeye başlandı.Benim oldukça ilgimi çeken ve çok kullanışlı olabileceğini düşündüğüm ürünlerdi.Daha önce bir tane güneş sonrası yüz maske denemiştim ve şurada yazmıştım.Bu yazımda ise Gratis'in kendi markası olan Bee Beauty'nin After Sun maskesini anlatacağım.


-Bee Beauty Güneş Sonrası Maske, cildi serinletir ve yatıştırır.Aloe Vera uzun süreli ve zararlı güneş ışınlarına maruz kalan cildi canlandırır.Cildinizi tazelemeye yardımcı olur.Gerginlik, kuruluk ile savaşır ve cildi derinlemesine nemlendirerek rahatlatır.

-Buzdolabında bekletilip de kullanılabilir.Bu şekilde kullanıldığında özellikle güneşlenme sonrası hemen cildinize uyguladığınızda cildi ferahlatıyor.

-Cildi yumuşatır, cilt tonunu dengeler, serinletme etkisi ile cildin ferahlamasına yardımcı olur.

-Kağıt maske şeklinde bir ürün.Maskenin kumaşı ince yapılı.Şekli ise yüze tam oturacak şekilde.

-Hafif bir feralık hissi veriyor.Buzdolabında tutup maskeyi dolaptan alır almaz kullanılınca bu etki daha çok belli oluyor.

-Ciltteki, güneşlenmeye bağlı kızarıklığı hafif gideriyor.

-Cildi çok güzel nemlendiriyor.Nemli, ışıl ışıl, parlak bir görüntü veriyor cilde.Güneşlenme sonrası oluşan kuruluğun yerine daha nemli ve sağlıklı bir görüntü katıyor.

-Maske yüzdeyken önce bir batma hissi başlıyor ama sonrasında bu yerini ferah bir hisse bırakıyor.Bunun sebebini de çok çözemedim.İçerisinde mentol gibi bir içerik mi var diye baktım ama bulamadım.

-Kokusu bana ıslak mendil gibi geldi:)

-Genel olarak maske fena değil ama o batma hissi benim cildimi rahatsız etti.Rahatlatma etkisi biraz daha belirgin olsaydı daha çok sevebilirdim maskeyi.


Maskenin içeriğini yukarıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar